![]() |
ציטוט:
|
חורף קיץ לא משנה מה אני עם גופייה
גם באימונים גם לא יש לי 5 גופיות סבא (חחח הרג אותי זה עם הרומק) 2 נייק דריי פיט איזה 4 מtnt אחת של דיזל אחת של דולצ'ה וגבאנה אחת תכלת אחת לבנה ועוד איזה סתם אחת חומה בקיץ אין כזה דבר בלי גופיה וגם בחורף זה נדיר :11: |
אני בדרך כלל בא עם הגופיות האלה מדלתא פלוס
יש לי גופייה אחד של פומה ואני בא הרבה פעמים עם הגופייה של נייק הצמודה משהו לפנים ואתמול פעם ראשונה התאמנתי עם חולצה פשוטה ארוכה מהאלה שעולות 5 שקל..וזה ממש סבבה להתאמן איתם |
ציטוט:
:ph34r: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו הרגת אותי עכשיו...:XDemoticon: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"בא במיוחד עם תחתון שיביא לי מוטיבציה התחתון של הסופרמן שלי ואם באים אליי חפרנים אני מוריד ת'מכנס ואומר להם "אתם לא יודעים שאני סופרמןןןןןןן עכשיו לך מפה"" מה רצונך עאלקקקקקקק |
מה רצונךך?
זה היה בשביל הבדיחותא |
ציטוט:
|
סבבה חשבתי אני אצטרך להרביץ למישהו היום
כל עוד הבנת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מושג אחי אני מאמין שכן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אה? למה שאני יבוא הרי תה רוצה להרביץ...אתה מוזמן...תבוא תגיד שאתה רוצה להרביץ..משעמם לא יהיה לך כל עוד הבנת.. |
גופיית פשע = גופיית אבא מכה = גופיית סבא ? חחחחחחחחחח יש לזה מלא שמותx:
אני לובש בחורף גופייה מעדיף צמודה ולא גופיית כדורסל גופייה כזאת בסגנון אבא מכה אבל לא .של TNT או משו זה לא משנה מעל איזה קפוצ'ון ומכנס טריינינג ,בקיץ קצר גופייה והכל..נעליים עם הנייק שוקס לא שיש בהן שימוש מיוחד וכפפות.. |
מאז שקיבלתי שיתוק בכתף ובברך
אני בא עם 3 שכבות (חולצה קצרה , חולצה ארוכה ומעל קפוצ'ון) ומכנס ארוך בחורף תמיד אם לא הלכו הבירכיים אחרי אירובי :\ |
ציטוט:
|
הכי טוב בבית ככה אפשר להתאמן עם בוקסר....הכי נוח שיש...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ