![]() |
הסיכוי של טייסון לקחת לוחם קרקע טוב משקל שלו דיי נמוך.. שורה תחתונה...
למרות שאני ממש מחזיק מטייסון ואם הוא היה לומד טיפה קרקע הוא היה אחד הלוחמי ufc הטובים .. אני בטוח כמו למשל שעכשיו אלוף הufc הוא ברוק לאסנר |
:):):):) גם אחרי הקרב מייק טייסון היה אוכל אותו חי... ככה זה לא ממש משנה חחח... משוגע הבנאדם..
|
ציטוט:
תאמין לי שקשה מאוד להתחמק מהאגרופים של המקצעונים האגדיים בעולם. היה פעם שרוייסי גרייסי רצה לעשות קרב עם מייק טייסון,אבל טייסון לא רצה.. אי אפשר לדעת מה יותר טוב. זה תלוי מה יגיע קודם המכה או ההטלה |
ציטוט:
|
גם ללנוקס לואיס היה אגרוף 950 וקרע את אמא של טייסון
בקיצור זה תלוי גם הסיבולת של האדם לחטוף מכות מי שיש לו הרבה כוח אבל חוטף בוקס ונופל יהיה לו ממש קשה לנצח מישהו חזק |
ציטוט:
הסיבה היחידה שהוא ניצח זה בגלל שללנוקס היה הרבה יותר טכניקה מאשר מייק. וטייסון לא התאגרף כמו שהוא תמיד היה מתאגרף. |
ציטוט:
שמענו עלייך לנוקס גם חזק מאוד וטייסון היו לו 5 או 6 הפסדים שזה אומר הרבה יחסית להכי טובים לולדימיר קליצ'קו יש רק 3 הפסדים ואחד מהם הוא היה מסומם ואחד נפסל ככה שאל תעשו מטייסון יותר ממה שהוא היה חזק מאוד אבל לא בלתי מנוצח כמו שעשיתם ממנו |
ציטוט:
וכן הוא היה בלתי מנוצח, לא מוחמד זיבי ולא קליצ'קו לא התקרבו למהירות שלו בכלל תשאל כל אחד שאוהב להסתכל אגרוף קליצ'קו או טייסון והוא יגיד לך שהטכניקה של קליצ'קו מגעילה כל קרב של טייסון היה מעניין לראות (וראיתי הרבה מאוד על קלטות ) ושל קליצ'קו? פי היו קרבות שמרוב שמשעמם העברתי ערוץ לכמה דקות עשור שלם אף אחד בכלל לא התקרב לטייסון, העיף כל אחד לפינות, טייסון היה אגדה משווא לי את טייסון של שנות ה2000 אחרי 1000 משפטים שהפילו עליו אחרי שאיבד כושר בגלל הגיל לטייסון של העשור הקודם תחילת ה90 אין מה לעשות אנשים מזדקנים. http://www.youtube.com/watch?v=oJEkI...eature=related |
ציטוט:
זה לא קשור מה מעניין ומה לא אילו שהיו נגד טייסון אילו מסריחים בדרך כלל שאף אחד לא שמע עליהם ועם רקורד לא מרשים היום גם שכן מרשימים אבל אותם להם הוא גם הפסיד ושלישית הרבה קרבות שלו היו עם מלא ראונדים שזה משעמם רצח |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנראה בחיים לא ראית קרבות של טייסון יש לו קרבות קצרים שהיה נלחם נגד הכי מסריחים ונגד הטובים היה לו גם 10 ראונדים ככה של צריך להסחף יש לו 50 נצחונות ו44 נוקאואוטים ו6 על ידי נקודות שזה אומר שהוא גם לא עשה נוקאווט ומוחמד עלי היה זריז וזה אבל האגרוף שלו לא חזק,אני שונא לראות קרבות אגרוף שלו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעה* |
ציטוט:
|
ציטוט:
בבקשה. |
כן גם אני ראיתי את התוכנית הזאת אבל כן מדדו שם את העוצמה שלהם בלי קשר..אבל הם כן אמרו שהנשקים הכי קטלניים(של בגוף) הם אגרוף של מיתאגרף ובירכיות של מוי טאי וכו'..(לפי מה שאני הבנתי)
|
ציטוט:
מה לא הבנת זאת אומרת ש6 נצחונות הוא לא ניצח בנוק אוואט ואת אילו שהוא לא ניצח הם באמת ממש טובים שהוא לא יכל לגבור עליהם |
ציטוט:
הוא היה פשוט מדהים בטכניקה מהירות וכוח והוא כן נלחם נגד מתאגרפים מפורסמים וברמה גבוה מאוד וקרבות ארוכים? הקרבות שלו היו במהירות מטורפת! |
ציטוט:
נראה לי ראית 2 קרבות שלו שאתה מדבר יש לו הרבה קרבות שהוא עבר ראונד 10 איזה קרב קצר זה בעינייך? יש גם 7-8 קרב קצר זה ראונד 1,2 יש לו גם את זה אבל הרבה יותר מעל 7 קרבות שהוא נצח בראונדים ממש מהירים זה נגד הפחות טובים אני לא אומר שהוא היה לא טוב אבל לא משתווה לקליצ'קו בכוח שלו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ