![]() |
זהירות! אדם מסוכן לפניך! מכונה בשם: Recoba
http://img178.imageshack.us/img178/1...03067uhqx3.jpg חחחחחחחחחח |
תשמע אם אתה בא בהיתחכמויות אני לא רואה אותך יפאג אחד איך רואים שאתה ילד בלי חברים ילד בית כזה "אמא אני רוצה שאני חוזר הביתה מחית תפוחי אדמה וקצת בשר אם אפשר תודה אמא שלי." בקיצור עכשיו אני הולך לישון אז צאו קוקי
|
ציטוט:
|
אחחח!! איזו נוסטלגיה!
תמונה מלפני 8 חודשים. :wiggle: |
ציטוט:
ת'שמע.. לא באתי בקטע של לשמור את הפוסט הזה.. טיפה נהנים.. לא קרה כלום. ואם הוא ימחק אז לא קרה כלום.. :] |
כן אחי אתה כזה מכוער אני חייב לציין אל תנסה לעודד את המצב רוח שלך אתה סתם איזה וואנבי בודיבילדר אבל בטכלס אתה כולך איזה אנטיפסטי ונייט וולף ס22ה אתה צודק אנחנו פתחנו בשביל הצחוק המטרה לא הייתה שהפוסט ישרוד
|
ציטוט:
פה אתה ניראה רגיל שמה אתה הרבה יותר סוס! |
recoba בויה הבקשות האלה באיי סי מפוהדם לא יעודדו אותנו להוריד את זה אני מניאק אם לא בא לי לעשות את זה חתימה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אתה בעצם הומו וזה ידוע מפוסטים קודמים, אתה אשכרה אמרת במילים האלו 'אני מתחבר לצד הנשי שלי' אז במקומך הייתי סותם תפה חחחחחחחח!!!!!!!!! לך תתחבר קצת לצד הנשי שלך ותקבל מההומו השני בתחת ימסכן!!!!!!!!!! |
נימו'ש קושקוש אתה אחד המצחיקים הגדולים בארץ הכי מצחיק שאתה כבר שעה מתכנן איך לכתוב את זה יהומו אחד בן אדם שבאמת היה לו מה להגיב ולו היה מנסה להצחיק מישהו היה מגיב תוך שנייה ולא עורך את זה ארבע שעות ימוצץ זין
|
חח נו אז מה? גם דיוויד בקהאם כזה.. ומאוד קשה לי להאמין שהוא הומו..
ממ יש טיפה בעיה למקומות שהם אנחנו מבלים.. כי בוא נגיד שכן דוחפים לנו את הראש לאסלה אוקי? הבעיה היא שאנחנו לא לומדים באותו בית ספר.. אבל אפשר לפתור אותה. היום יש דור שלישי =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רקובה אל תתעסק בטפל תתעסק בעיקר בזה שאתה מגעיל בכל צורה אתה מסתכל על עצמך אם משקפיים במראה מה אתה פאוור ריינגרס ואם בגד ים של פוקס מה אתה מכוער
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחח אתה גם פאג וגם מכוער.. אתה נראה כמו חזיר, סתכל על האף , עיינים שלך, כמו של חזיר, אתה מכוער גם בכללי. ורקובה עושה בכוונה פרצוף מצחיק, הוא נראה גבר דווקא רגיל - נאה בפנים (אפשר לראות שלא מכוער) בניגוד אלייך בבוא נגיד, יש לך גוף סביר, פנים וואליד באדיר :1eye: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חולה על אנשים כמוך.. הרבה דיבורים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ