![]() |
לא יודע... דיפ או לא
יורדים כמה שיותר נמוך ומתפללים לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות...
|
ציטוט:
תפסיקו להתווכח, הפורומים בישראל מפוצצים דיונים על הנושא הנ"ל ואף אחד מהם לא מוכיח שסקוואט מלא "פוגע" במתאמנים. וינגייט זה בית חרושת לא מוסד לרכישת השכלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איפה אתה עשית קורס שיקו?
אני למדתי להבין שהחומר בקורס לא תלוי במקום שבו אתה לומד אלא במרצה שמעביר לך אותו. לשמחתי "נפלתי" על מרצה נהדר (לא, לא איתי זיו) שתומך בסקווט נמוך ודדליפט, וכך גם היה ניתן לדבר איתו לאחר שעות הקורס על הדברים החשובים באמת. |
ציטוט:
(פלצנות לא יפה לך, תפסתי ממך מבין עניין מעט ואולי טעיתי) אבל טוב לדעת מי החברים שלך ... |
ציטוט:
החומר באופן כללי הוא אחיד בין מרצים של אותו קורס וזה לפחות היה המקרה בנושא הזה, אפשרי שיש מרצים שחורגים טיפה מהחומר ובתקווה שלטובה. בכל מקרה הרמה הטכנית שאני נתקלתי בה בקורס (חלקם מרצים בכירים כמובן בלי לנקוב בשמות) היתה בינונית ומטה. |
ציטוט:
כן.. וכמה אתה עושה? 60 קילו? 70 קילו? זה משקל מאוד רציני אחי עד לפני יומיים היית שואל לאיזה כיוון מערבבים בשייקר פתאום נהיית דוקטור לסקוואט? נ.ב אל תנסה להפוך את הסמית למשו הארדקורי ויקינגי, כי הוא ממש לא, זה לכוסיות וקשה למצוא בו אפילו תועלת אחת עוד פעם נגררים לדיונים המפגרים האלה של "אני הכי גבר פה" |
לי יש הכי גדול!!!!
ניראה אותך עושה דיפ לאנג'ים דינמיים עם ציוד לחימה מלא וחבר נגביסט פצוע על הכתפיים עם כל הציוד שלו תוך טיפוס על סלעים בריצה!!! |
ציטוט:
אין פה שום הארדקור ויקינגי , תעשה סקוואט במשקלים גבוהים תתפלל לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות . כן הייתי עושה בסמית' בהתחשב בבעיית סחוס שיש לי בברך , הרבה יותר יעיל לעשות חופשי . תתפלא שיש משקלים בסמית' שאתה תעשה והם לא פחות קשים מסקוואט חופשי. |
ציטוט:
בכיתה ד בערך במתמטיקה מתחילים ללמוד גאומטריה, ומסבירים שם שכל ריבוע הוא מקבילית אבל לא כל מקבילית היא ריבוע. ככה לגבי סקוואט בסמית משין - זה לא באמת סקוואט. |
ציטוט:
וזה בגלל שאין את העומס הפסיכולוגי הזה של המוט שיושב לך על הטרפזים, אפשר להוציא את המקסימום שבמקסימום בסוף אימון ככה. |
ציטוט:
שלא. סקוואט עושים חופשי, מתחת למקביל או שלא עושים, כי זה לא סקוואט. |
ציטוט:
סקוואט בסמית' וסקוואט חופשי ... שניהם סקוואט... אני עושה חופשי ולפעמים עושה בסמית'. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ