ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקוואט... נמוך???? (https://israelbody.com/showthread.php?t=44466)

Holy_Templar 12-11-08 17:21

לא יודע... דיפ או לא

יורדים כמה שיותר נמוך ומתפללים לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות...

The Sun 12-11-08 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Holy_Templar (הודעה 697442)
יורדים כמה שיותר נמוך ומתפללים לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות...

אתה עושה סקוואט בסמית :shok1: מה יש להתפלל? או כזכור לי שגם את זה הפסקת בגלל בעיה בסחוסים.

תפסיקו להתווכח, הפורומים בישראל מפוצצים דיונים על הנושא הנ"ל ואף אחד מהם לא מוכיח שסקוואט מלא "פוגע" במתאמנים.
וינגייט זה בית חרושת לא מוסד לרכישת השכלה.

shikoLM 12-11-08 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 697411)
בוא נעזוב לרגע את ה acl, הוא לא מדבר על זה. אני חושב שעיקר הטענה שלו בסקווט נמוך היא הצמדות הפטלה ומתיחת גיד הקוואדריספס והפטלה. לאנשים עם שרירי ארבע ראשי מקוצרים (את האמת לא יצא לי לראות כאלו) יכול להיות שתהיה בעיה לרדת נמוך בסקווט מהבחינה הזו, לא?

האמת שלא נראה לי שהוא בכלל מבין מה הטענה שלו.

shikoLM 12-11-08 19:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 697390)

ואני שוב טועה מה הויכוח המטופש הזה. בקורס מדריכים נורמלי מלמדים לרדת בסקווט עד כמה שאפשר תוך שמירה על לורדוזה תקינה. ככה לימדו אותי בקורס, ככה צריך לעשות. אם למישהו יש קושי לשמור על לורדוזה מותנית, לא נוריד אותו לסקוואט נמוך בכוח (ואם מישהו אחר חושב שבכל זאת צריך לרדת נמוך, שיבושם לו, אני אשאר במנח תקין של עמוד שדרה על חשבון עומק הסקווט).

בקשר לעניין הזה עד כמה שידוע לי בוינגייט על שלוחתיו ממליצים למתאמן מהשורה כביכול לא לרדת מתחת למצב מקביל, אין לי מושג לגבי הממלצות של שיאים אבל לאור הביצועים שמופיעים בספר של איתי זיו המצב לא מעודד.

Dark_Muse 12-11-08 21:35

איפה אתה עשית קורס שיקו?

אני למדתי להבין שהחומר בקורס לא תלוי במקום שבו אתה לומד אלא במרצה שמעביר לך אותו. לשמחתי "נפלתי" על מרצה נהדר (לא, לא איתי זיו) שתומך בסקווט נמוך ודדליפט, וכך גם היה ניתן לדבר איתו לאחר שעות הקורס על הדברים החשובים באמת.

Holy_Templar 12-11-08 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 697466)
אתה עושה סקוואט בסמית :shok1: מה יש להתפלל? או כזכור לי שגם את זה הפסקת בגלל בעיה בסחוסים.

תפסיקו להתווכח, הפורומים בישראל מפוצצים דיונים על הנושא הנ"ל ואף אחד מהם לא מוכיח שסקוואט מלא "פוגע" במתאמנים.
וינגייט זה בית חרושת לא מוסד לרכישת השכלה.

אחי אני עושה סקוואט חופשי, וחזרתי לעשות לפני כמה זמן למרות הבעיה שלי... ושתעשה סמית' משין עם משקל רציני... נראה אם תצליח לעלות .. או שהמוט ידחוס אותך לרצפה . עם הסמית' משין ביחד.

(פלצנות לא יפה לך, תפסתי ממך מבין עניין מעט ואולי טעיתי)

אבל טוב לדעת מי החברים שלך ...

shikoLM 12-11-08 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 697701)
איפה אתה עשית קורס שיקו?

אני למדתי להבין שהחומר בקורס לא תלוי במקום שבו אתה לומד אלא במרצה שמעביר לך אותו. לשמחתי "נפלתי" על מרצה נהדר (לא, לא איתי זיו) שתומך בסקווט נמוך ודדליפט, וכך גם היה ניתן לדבר איתו לאחר שעות הקורס על הדברים החשובים באמת.

אני עשיתי את הקורס דרך מכון וינגייט.
החומר באופן כללי הוא אחיד בין מרצים של אותו קורס וזה לפחות היה המקרה בנושא הזה, אפשרי שיש מרצים שחורגים טיפה מהחומר ובתקווה שלטובה. בכל מקרה הרמה הטכנית שאני נתקלתי בה בקורס (חלקם מרצים בכירים כמובן בלי לנקוב בשמות) היתה בינונית ומטה.

reshos123 12-11-08 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 697705)
אחי אני עושה סקוואט חופשי, וחזרתי לעשות לפני כמה זמן למרות הבעיה שלי... ושתעשה סמית' משין עם משקל רציני... נראה אם תצליח לעלות .. או שהמוט ידחוס אותך לרצפה . עם הסמית' משין ביחד.

(פלצנות לא יפה לך, תפסתי ממך מבין עניין מעט ואולי טעיתי)

אבל טוב לדעת מי החברים שלך ...

כן..
וכמה אתה עושה? 60 קילו? 70 קילו? זה משקל מאוד רציני אחי
עד לפני יומיים היית שואל לאיזה כיוון מערבבים בשייקר פתאום נהיית דוקטור לסקוואט?

נ.ב אל תנסה להפוך את הסמית למשו הארדקורי ויקינגי, כי הוא ממש לא, זה לכוסיות וקשה למצוא בו אפילו תועלת אחת

עוד פעם נגררים לדיונים המפגרים האלה של "אני הכי גבר פה"

hypertrophy 13-11-08 00:15

לי יש הכי גדול!!!!
ניראה אותך עושה דיפ לאנג'ים דינמיים עם ציוד לחימה מלא וחבר נגביסט פצוע על הכתפיים עם כל הציוד שלו תוך טיפוס על סלעים בריצה!!!

Holy_Templar 13-11-08 08:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 697942)
כן..
וכמה אתה עושה? 60 קילו? 70 קילו? זה משקל מאוד רציני אחי
עד לפני יומיים היית שואל לאיזה כיוון מערבבים בשייקר פתאום נהיית דוקטור לסקוואט?

נ.ב אל תנסה להפוך את הסמית למשו הארדקורי ויקינגי, כי הוא ממש לא, זה לכוסיות וקשה למצוא בו אפילו תועלת אחת

עוד פעם נגררים לדיונים המפגרים האלה של "אני הכי גבר פה"

ידידי, כמו שאמרתי אני עושה סקוואט חופשי...(או שאתה לא יודע לקרוא?) עד לפני יומיים לא הייתי שואל כלום , בטח שלא מישהו ברמה הזנוחה שלך ידידי או של קורן.

אין פה שום הארדקור ויקינגי , תעשה סקוואט במשקלים גבוהים תתפלל לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות .

כן הייתי עושה בסמית' בהתחשב בבעיית סחוס שיש לי בברך , הרבה יותר יעיל לעשות חופשי . תתפלא שיש משקלים בסמית' שאתה תעשה והם לא פחות קשים מסקוואט חופשי.

reshos123 13-11-08 21:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 698037)
ידידי, כמו שאמרתי אני עושה סקוואט חופשי...(או שאתה לא יודע לקרוא?) עד לפני יומיים לא הייתי שואל כלום , בטח שלא מישהו ברמה הזנוחה שלך ידידי או של קורן.

אין פה שום הארדקור ויקינגי , תעשה סקוואט במשקלים גבוהים תתפלל לעלות ב 2-3 חזרות האחרונות .

כן הייתי עושה בסמית' בהתחשב בבעיית סחוס שיש לי בברך , הרבה יותר יעיל לעשות חופשי . תתפלא שיש משקלים בסמית' שאתה תעשה והם לא פחות קשים מסקוואט חופשי.

הטעות מתחילה פה
בכיתה ד בערך במתמטיקה מתחילים ללמוד גאומטריה, ומסבירים שם שכל ריבוע הוא מקבילית אבל לא כל מקבילית היא ריבוע.
ככה לגבי סקוואט בסמית משין - זה לא באמת סקוואט.

SiX PACK 13-11-08 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 698511)
הטעות מתחילה פה
בכיתה ד בערך במתמטיקה מתחילים ללמוד גאומטריה, ומסבירים שם שכל ריבוע הוא מקבילית אבל לא כל מקבילית היא ריבוע.

סקוואט בסמית' יכול להייות נחמד מאוד אחרי אימון רגליים עצים.
וזה בגלל שאין את העומס הפסיכולוגי הזה של המוט שיושב לך על הטרפזים, אפשר להוציא את המקסימום שבמקסימום בסוף אימון ככה.

The Sun 13-11-08 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 698516)
וזה בגלל שאין את העומס הפסיכולוגי הזה של המוט שיושב לך על הטרפזים, אפשר להוציא את המקסימום שבמקסימום בסוף אימון ככה.

אז זהו
שלא.

סקוואט עושים חופשי, מתחת למקביל או שלא עושים, כי זה לא סקוואט.

Holy_Templar 13-11-08 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 698511)
הטעות מתחילה פה

אחי .. עשה מה שבא לך .. מי אני שיגיד לך אחרת ..

סקוואט בסמית' וסקוואט חופשי ... שניהם סקוואט...

אני עושה חופשי ולפעמים עושה בסמית'.

reshos123 13-11-08 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 698516)

אחרי שמסיימים תסט האחרון בסקוואט אתה לא אמור להיות יכול להוציא עוד סט בסקוואט

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ