![]() |
ציטוט:
וקריאטין של צ'אמפיון וגם חלבון נקי של מוסקולייט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
החלבון של אבא =]ולאבא יש כסף לקנות לעצמו עוד חלבון כשיגמר לו!אז הוא לא מתקמצן להביא לי |
חיטובים בהחלט מרשימים, יש מאסה מכובדת, יש מקום לעוד בהצלחה בהמשך הדרך
|
תודה =]
|
נראה אחלה.. !! תגיד אתה שמאלי נכון ?
|
יש חיטוב יוצא מן הכלל, גנטיקה טובה מאוד, ומבנה/בסיס חבל"ז.
כרגע אתה שחיף, עם גוף יפייפה... אבל אני רואה פה אתלט שיכול להגיע רחוק מאוד ! מה המטרות שלך..? בהצלחה... |
אלון קצת הגזמת...שחיף הוא ממש לא...
|
ציטוט:
המטרה שלי זה להגיע למקסימום שהגוף שלי יכול להוציא ואז פשוט לשמור על זה =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיית תבין, אלון לא מתחרה עם אף אחד!, הוא מתאמן אך ורק בשביל עצמו. לאלון לא אכפת שמישהו יעבור אותו במשקל ובהיקף, ההיפך הוא יהיה שמח בשביל אותו אחד. לא צודק אלון? |
ציטוט:
ואני מסכים איתך ב- 100%, הבנאדם נראה בגיל 17 מצויין הרבה יותר טוב ממה שאני נראתי בגיל הזה. ויכול להגיע להשגים יותר מרשימים ממני אין פה וויכוח בכלל, הגנטיקה שלו לא נופלת משלי והשמיים הם הגבול והכל יכול לקרות. ומה זה הממוצע הכלל עולמי..? אנשים שלא עוסקים בבודיבילדינג..? בלו נינג'ה צודק, אין פה מקום לתחרות, ההודעה הראשונה שלי הייתה דווקא הודעה מפרגנת מאוד, לפחות זה מה שאני חושב. חוץ מזה שאני יותר מבוגר ונמצא יותר זמן בתחום. ככה שאין מקום להשוואות כאלו ואחרות. כשהו יגיע (אם יגיע) להשגים שיחשבו דומים לשלי, אני גם יהייה במקום אחר, כי אני לא הולך להפסיק להשקיע ולהשתפר, לפחות לא בזמן הקרוב |
ציטוט:
ואלון עצם זה שאמרת שיש לו "גוף יפהפייה" רק מוכיח לכולם שאתה פירסמת את התמונות שלך בגיי פורן הגרמני.. |
ציטוט:
אל תחזיק מימני לקקן אני לא כזה.. גם אם תחפש לא תמצא אשכול אחד שליקקתי. יום טוב : ) |
יפה..
כמה זמן אתה מתאמן? וכמה קלוריות מכניס? |
ציטוט:
ויש אחלה מאסה לילד.. |
ציטוט:
כן יש לו מבנה ממש יפה,וחיטוב מעולה |
תודה =]
ובאמת כמו שאלון אמר השמיים הם הגבול נירא איפה אני יהיה עוד שנה אבל בנתיים אני רואה גוף כמו של אלון כגוף מטרה ידיים היקף 42 וכזה חיטוב זה בן **** שהכל יהיה בפרופורציות אסטתי עם מסה נורמאלית וחטוב! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ