ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות חדשות עם גל לוי מה6.11 אחרי פציעה (https://israelbody.com/showthread.php?t=44263)

Eliran_M 07-11-08 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 693718)
+1000
מה הקשר בינו לבין לי פריסט לא הבנתי בגובה?בפנים לא דומים מה עוד יכול להיות.
שמע גם זה שהם בני 15,16 לא איכפת להם מאיך שאנשים נראים בגיל מבוגר יותר כי הם אומרים בסדר עוד שנתיים שלוש שאני יהיה בגיל שלו אני יהיה יותר סוס,אז הם מיסתכלים רק על בני גילם ..

וואלה קשה לכם לראות אנשים מקבלים מחמאותת באמא שלי הפורום נהיה פה כמו זבל

כואב לאנשים הלבב עוד אחד ניהיה לנו פה איזה מבין

jackson%% 07-11-08 23:17

אין קשר בין מה שאמרתי לבין מה שאמרתה , אתה חי באשליות אחי..
לאפחד אין בעיה פה לגבי זה שהחמיאו לך ...

Eliran_M 07-11-08 23:20

אז מה זה משנה לך עם ילדים בני 12 או בני 20

תאמין לי אני מחזיק פה מכל ילד , יותר מכל אלה שמנסים לשחק אותה מבינים

הילדים האלה של היום שהם פה בני 14-15-16 עוד כמה שנים תראה אותם על הבמה

או שעם לא הבנתי תהודעה שלך אז תסביר לי

BlueNinja 08-11-08 00:53

טוב יאללה מה כל אחד פה הולך עם האף למעלה?

בנתיים זה אתם בני 20 ועדיין גולשים לי בפורומים אז שתקו כבר, הוא כולה בין 15, בגיל הזה הייתם שחיפים מתים עם רגלי תרנגול, תלמדו להחמיא בחייים זה לא מזיק.

save_us_Y2J 08-11-08 01:02

אלירן אח שלי תחזור תחזור תמשיך להפציץ, נראה מעולה נראה שקצת ירדת בחיטוב אבל בקטנה זה חלק מהתליך :p
יש לך יופי של פיק בידיים ואחלה רוחב בגב.

Eliran_M 08-11-08 01:21

תודה רבה אחי

save_us_Y2J 08-11-08 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 693780)
תודה רבה אחי

זה לירון דרך אגב ;)

Eliran_M 08-11-08 01:39

איזה לירון ?

save_us_Y2J 08-11-08 01:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 693787)
איזה לירון ?

מ-fxשפיך.

נ.ב

פרשתי משם טוטאלית חחח אין תקווה לילדי כאפות שם לא משנה כמה נעזור להם.

Eliran_M 08-11-08 01:44

חחחחח שטויות אחי

עלק האלו תמונות של ג'י קאטלר איזה אחד רושם

אני כמיעט בטוח שהוא על הטוראידים אבל יכול להיות שלא ...

ואני דפקתי אליו סטרטרים ואתה רואה הם מתחילים לריב עם הוא על סטוראים וחלק אומרים שלא ואני נישפך

save_us_Y2J 08-11-08 01:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eliran_M (הודעה 693790)
חחחחח שטויות אחי

עלק האלו תמונות של ג'י קאטלר איזה אחד רושם

אני כמיעט בטוח שהוא על הטוראידים אבל יכול להיות שלא ...

ואני דפקתי אליו סטרטרים ואתה רואה הם מתחילים לריב עם הוא על סטוראים וחלק אומרים שלא ואני נישפך

עזוב את זה, לפעמים מעלים שם תמונות של קאטלר לדוגמא ותמיד יש כאלו רושמים הוא על אסטרואידים זה לא שווה אם הוא מפסיק להתאמן מהר מאוד הכל הופך לשומן, המצב קשה :no:

denous 08-11-08 02:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blueninja (הודעה 693770)
טוב יאללה מה כל אחד פה הולך עם האף למעלה?

בנתיים זה אתם בני 20 ועדיין גולשים לי בפורומים אז שתקו כבר, הוא כולה בין 15, בגיל הזה הייתם שחיפים מתים עם רגלי תרנגול, תלמדו להחמיא בחייים זה לא מזיק.

דבר בשם עצמך.

ואלירן הם צודקים לגבי הפורום..
זה לא משהו נגדך אתה לא קשור לזה בכלל...
אבל therock צודק... כנראה שאנשים לא ראו פה סוסים באמת...
כי אם אנשים רושמים על אחד כמוך שור.. ורושמים מפלצת... ומעולה... אז מה בדיוק אמורים להגיד על אחד כמו גלעד ? :|
מבין את ההגיון ? זה בכלל לא קשור אלייך...
לפחות אני חושב ככה שזה פשוט דפוק...
אנשים כבר נכנסים לדיונים רואים כמה תמונות רואים חטוב עם מאסה סבירה וישר ' אתה נראה מעולה יווו איזה סוססססס איזה שורר רואואואוואוא'
כבר ניהיה דפוק.

gil-da91 08-11-08 03:00

פשיייי אחי יפה! חסר קצת צורה בגב והחזה שלך נראה לי בפיגור.
אבל בכללי ממש יפה אחי יש לך פיק מטורף וכתפיים ענקיות!

bigbit 08-11-08 03:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cono (הודעה 692928)
נראה מצוין, במיוחד לזמן שבו אתה מתאמן ולגיל, פיק נדיר בידיים וכתפיים נדירות גם...
אבל חסרה בגב צורת v ברמה משמעותית מאוד, צריך לעבוד על הרוחב שלו

אני רואה כל אחד ששבועיים בפורום הופך פה למומחה בתחום..
סליחה שופט ראשי באוליפיה..מה הקשר צורת וי..יש לו v..זה שחסר לו מסה זה משהו אחר אבל זה פרופורציונלי לשאר הגוף..אם כבר תייעץ לו לעלות במסה..אבל זה לא נקודה ספציפית שחזרת פרופורציה אצלו..זה הכל בהתאם לגדול שלו..

dethMAN 08-11-08 03:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 693801)
דבר בשם עצמך.

ואלירן הם צודקים לגבי הפורום..
זה לא משהו נגדך אתה לא קשור לזה בכלל...
אבל therock צודק... כנראה שאנשים לא ראו פה סוסים באמת...
כי אם אנשים רושמים על אחד כמוך שור.. ורושמים מפלצת... ומעולה... אז מה בדיוק אמורים להגיד על אחד כמו גלעד ? :|
מבין את ההגיון ? זה בכלל לא קשור אלייך...
לפחות אני חושב ככה שזה פשוט דפוק...
אנשים כבר נכנסים לדיונים רואים כמה תמונות רואים חטוב עם מאסה סבירה וישר ' אתה נראה מעולה יווו איזה סוססססס איזה שורר רואואואוואוא'
כבר ניהיה דפוק.

כי הוא הגיע להשיגים יפים יחסית לילד בן 15... יש הבנה?
גלעד עם כל הכבוד עוסק בתחום הזה הרבה יותר זמן ממנו ויש לו גם הרבה יותר נסיון ואין השוואה בכלל...
הכל פה יחסי תלמדו את זה. למרות שאני חושב שיש אנשים בגיל 18 שהיו רוצים מסת שריר כמו שלו...כאלה שקשה להם לעלות במשקל...

Eliran_M 08-11-08 03:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 693807)
גלעד עם כל הכבוד עוסק בתחום הזה הרבה יותר זמן ממנו ויש לו גם הרבה יותר נסיון ואין השוואה בכלל...
הכל פה יחסי תלמדו את זה. למרות שאני חושב שיש אנשים בגיל 18 שהיו רוצים מסת שריר כמו שלו...כאלה שקשה להם לעלות במשקל...

הוצאתי לי תמילים מפה זה הכל יחסייייייייי אחים שלי

אני עשיתי תצואות האלה בזמן קצר ובגיל קטן יותר שאני יהיה בן 20 אז נדברר ..

denous 08-11-08 03:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 693807)

תפסיקו כבר לזיין את השכל לגבי גילאים...
קודם כל הבחור עוד מעט 16 הוא לא איזה קטנצ'יק ומתוק...
יש פה עוד הרבה בני 16 אז מזה אומר שמתייחסים אליהם כמו אל ה' אם יש עליהם מסת שריר סבירה והם חטובים רק בגלל הגיל !?
אני בן 16 ואני מנסה להזכיר את זה כמה שפחות כי אני לא מסכן שמשווה את עצמי לשחיפים בשכבה שלי שבגילי אם כבר אני משווה את עצמי למישהו אז אני אשווה את עצמי לבן אדם גדול ממני.

ואתה ראית אותי משווה אותו לגלעד ?
תקרא שוב את ההודעה...
ותבין שאי אפשר לקרוא מפלצת למישהו אחד ואז לקרוא מפלצת למישהו אחר שבעצם ההפרשים בין שניהם הם אסטרונומיים ועל הזין שלי הגיל...
כל הקטע שלכל אחד יש מין השוואה שהוא נותן ביקורת למישהו...
למשל שאתה נותן ביקורת על גודל של מישהו אתה תשווה את הגודל שלו לדבר גדול שראית ואז תתן את הביקורת...
עובדה שזה לא קורה כאן בפורום ואם הגענו למצב שאומרים לבן אדם כמוהו (ואין לי שום כוונה להעליב באמת שלא) ענק אז לאן הגענו ?
ובאמת שזה לא אישי כתבתי לו גם ביקורת אמיתית ויפה.

dethMAN 08-11-08 04:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 693815)
תפסיקו כבר לזיין את השכל לגבי גילאים...
קודם כל הבחור עוד מעט 16 הוא לא איזה קטנצ'יק ומתוק...
יש פה עוד הרבה בני 16 אז מזה אומר שמתייחסים אליהם כמו אל ה' אם יש עליהם מסת שריר סבירה והם חטובים רק בגלל הגיל !?
אני בן 16 ואני מנסה להזכיר את זה כמה שפחות כי אני לא מסכן שמשווה את עצמי לשחיפים בשכבה שלי שבגילי אם כבר אני משווה את עצמי למישהו אז אני אשווה את עצמי לבן אדם גדול ממני.

ואתה ראית אותי משווה אותו לגלעד ?
תקרא שוב את ההודעה...
ותבין שאי אפשר לקרוא מפלצת למישהו אחד ואז לקרוא מפלצת למישהו אחר שבעצם ההפרשים בין שניהם הם אסטרונומיים ועל הזין שלי הגיל...
כל הקטע שלכל אחד יש מין השוואה שהוא נותן ביקורת למישהו...
למשל שאתה נותן ביקורת על גודל של מישהו אתה תשווה את הגודל שלו לדבר גדול שראית ואז תתן את הביקורת...
עובדה שזה לא קורה כאן בפורום ואם הגענו למצב שאומרים לבן אדם כמוהו (ואין לי שום כוונה להעליב באמת שלא) ענק אז לאן הגענו ?
ובאמת שזה לא אישי כתבתי לו גם ביקורת אמיתית ויפה.

אולי טיפה הגזימו עם הקטע של המפלצת וענק...
וכן יחסית לגיל שלו יש לו אחלה גוף, איפה הוא השווה את עצמו עם שחיפים? אני לא ראיתי אותו עושה את זה... לעומתך שאני רוצה להזכיר לך שמת פה תמונה שלך יחד עם שחיף אחד...
ואני לא מבין מה כל כך אוכל אותך בנאדם.

cono 08-11-08 07:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit (הודעה 693805)
אני רואה כל אחד ששבועיים בפורום הופך פה למומחה בתחום..
סליחה שופט ראשי באוליפיה..מה הקשר צורת וי..יש לו v..זה שחסר לו מסה זה משהו אחר אבל זה פרופורציונלי לשאר הגוף..אם כבר תייעץ לו לעלות במסה..אבל זה לא נקודה ספציפית שחזרת פרופורציה אצלו..זה הכל בהתאם לגדול שלו..

מה הקשר? אתה יכול להתווכח איתי כמה שאתה רוצה, לפי דעתי לעומת שאר הגוף חסר לו רוחב בגב חזה לא נראה פרופורציאנלי...

or16 08-11-08 09:47

חפרנים :)יש פה כמה חפרנים אשש זיינתם לו תסכל.יאלה סגרו תאשכול הזה תמיד הוא פותח אשקוול מישו רב איתו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ