![]() |
ארוחה שעתיים אחרי האימון...
300 גרם פסטה לפני בישול (אף פעם לא בדקתי כמה זה אחרי) 10 ביצים/2 קופסאות טונה במים כוס אגוזי פקאן/50 מ"ל שמן קנולה אבל האמת שכל ארוחה טעימה לדעתי. |
ציטוט:
כי אם לא יש פה ריח של חארטה |
ציטוט:
מתאימה בתור ארוחה מפסקת לפני הצום בכיפור... יש לך פה בערך 1800 קלוריות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היא יותר טחונה, מהירה להכנה, מגיעה בשקיות של 30 גרם, מבחינת הערכים היא אוטו דבר כמו שיבולת רק שאין בה כמעת שומן וזה יוצא ממש טעים ולזה ששאל על הערכים, אז לגבי השיבולת רשמתי ולגבי הגבינה זה 25% חלבון, 20% פחממות, 0% שומן. החלבונים זה אותם ערכים של חלבונים, זו למעשה אריזת חלבונים נקיה שאפשר להחזיק שבוע מיום הפתיחה. וכבר רשמתי שאין אף אחד מאלו בארץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי תפריט מסודר, אבל אנ יודע אם אכלתי מספיק. העלייה בשומן לא משמעותית בכלל. לדעתי זה גנטיקה. |
ציטוט:
|
שום ארוחה..
|
ציטוט:
אני פשוט לא מתחשבן על כל דבר, למשל אם יש בגט אני אוכל בגט במקום לחם רגיל. במכון כושר אתה קורע את עצמך, אז לא יקרה כלום אם תתחזק את עצמך עם עוד אוכל. |
איזה כיף לכם שאתם עדיין נהנים מהאוכל, אני כבר בא לי להקיא את כל אחת מהארוחות שלי ביום.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני שוקל 91 ק"ג גובה 195 גיל 16 החילוף חומרים שלי הוא 2200 קלוריות במנוחה. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע אימון עצימים במיוחד. אז בוא נגיד שאם מסה נקייה היא עד 500 קלוריות מעל התחזוקה, אפשר לקרוא למסה שאני עושה מלוכלכת... (לא נשמע לי שווה להשקיע והעלות כ"כ מעט במסה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם אתם שניכם אומרים ככה, כנראה שזה נכון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ