![]() |
עם התמדה נכונה ואוכל נכון אתה תיהיה גם יותר ממני אחי בהצלחההה בדרך ...
ותודהה ... |
תשמע אני בעזרת השם נכנס לחדר כושר אחרי החג אתה יכול להביא לי את תוזנה שלך או שפשוט בחדר כושר יביאו לי...
דרך אגב אני הולך לחדר כושר פרטי.. |
אחי התזונה שלי לא מתאימה לך כל אחד זה משהו אחר
|
ציטוט:
אחי תקרא מאמרים עשה טובה.. לנושא אלירן אתה נראה מטורף לגיל שלך:ok: |
ציטוט:
ויש לך גנטיקה לא רעה בכלל וסיכוי טוב לפי דעתי. יש לי ידיד בשחיים לא לקח אבקת חלבון שלא נדבר על חומרים,עלה לבמה בקטגורית נוער, ולקח מקום שני. כבוד! (למרות לפי דעתי הגיע לו המקום הראשון באותה שנה) |
חחחחחחח תודה לכם
ובוקר טוב לכולם |
ציטוט:
מה השם שלו? |
זה קצת בעיה להתחרות בלי חומרים כי החיטוב ל-4 אחוז לא אפשרי מהבחינה הזאת ומה גם שאתה תאבד מסה ככה שלא שווה להתחרות בלי.
|
גבר אתה נראה מעולה, ואם בגיל כזה אתה נראה ככה אז בגיל 18 אתה תראה מעולה וגם תוכל להתחיל להתחרות, עכשיו מאסה עד המוות אחי כל הכבוד!
|
תודה אח שלי
|
אם התכנון שלך זה מאסה עד 88 קילו שזה אומר +20 קילו מעכשיו ואז חיטוב ולהתחרות אתה עושה טעות
שאתה תעלה ת 20 קילו האלה אני בטוח שאתה לא תיהיה פחות מ 15 אחוז שומן, אפילו יותר וחיטוב של תחרות פחות מ 9 אן לך מה לחשוב בכלל על להתחרות וזה יהיה קשה לך להוריד מ 16 אחוז לאחוז חד ספרתי לכיוון ה 7 לפחות בלי חומרים קח לך מאסה נקייה ממש נקייה וכל קיץ תעשה חיטובון אן לך מה למהר עוד שנתים על הבמה הנוער זה עד 21 אתה כולה בן 15 יש לך 6 שנים אל תמהר אחי הגוף שלך לגיל הזה בן **** וזה רק בחצי שנה באמת יש לך פוטנציאל רק תחשוב |
אני חושב אחי אבל בטח שפעם בשנה אני יכניס חודשיים וחצי של חיטוב אבל עדיין ניתמקד במסה
|
ציטוט:
|
אני מבין אתה בא להיסתבלט פה אליי
|
סוסססס אחיי !
אהבתי תורידים שיש לך בכתפיים זה אחד היפים |
ציטוט:
|
ציטוט:
:sleep: |
אלירן תיתמקד במסה אל תעשה חיטוב לדעתי אפילו לא עוד שנתיים.זאת הדעה שלי.אתה תיתקדם ומיתקדם יפה מאוד.
|
תודה רבה אח שלי וואלה התגובות שלך נותנות לי הרבה מוטביציה
|
ציטוט:
למה לא אחשלי . בישביל זה אנחנו פה לעזור אחד לשני לדבר וליראות להגיד לאחד השני איזה יופי אתה קרוב אתה רחוק..אם אתה רוצה תשאיר תאיסי שלך.אני ידבר איתך על איזה משו .שלא קשור לפורום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ