![]() |
אני מדבר על משקל...
אני לא סובל למדוד היקפים סתם מציק... |
ציטוט:
זה נותן לי כח להמשיך, אני רואה שעוד קילו ירד אני שמח אתה מבין ? ד"א אני 83 עכשיו לא 84. עד היום זה היה 6 אימוני אירובי בשבוע, עכשיו זה נע בין 4 ל 5. סה"כ ירידה של 7ק' ב 27 ימים. |
ציטוט:
ואתה לא היית על אחוז שומן גבוה אז 7 קילו ממה שהיה לך זה המון!!! |
ציטוט:
אבל ממה שאני מסתכל על עצמי, לא נראה לי.. הרוב נראה לי זה נוזלים .., מה גם שרוב השומן מתרכז לי ברגליים ... ככה שאולי ראיתי את פלג הגוף העליו וחשבת שאני באחוז שומן נמוך, אבל בעצם השומן מתרכז לי ברגליים.. עכשיו הוא מתחיל לעוף משם, ירדתי 2 מידות :) |
יפה מאוד אחי
7 קילו בכמעט חודש זה מרשים ביותר!!! אבל באמת הייתי בודק את התפריט אולי אתה בגרעון קלורי גדול מדי כי באמת יש מצב שירדת קצת בשריר...לרדת 2ס"מ היקף ביד בפחות מחודש זה לא צחוק |
ציטוט:
ירדתי כמעט ס"מ אחד, אפילו פחות, אבל לא 2 . הגירעון היומי שלי הוא בערך 1000, הגירעון המקסימלי המומלץ שלי להורדת אחוז שומן מבלי לפגוע במסת שריר הוא 900. אז 100קל' האלה זה זניח. |
סוס אחי!! תמשיך ככה אם ירדת פחות ס"מ ביד סחטיין
הורדת כבר 7 קילו כמה עוד נשאר לך? ובאמת להוריד 7 קילו בחודש זה לא מלא אחי? אתה משתמש בליפו 6 ולמנהם? |
ציטוט:
אבל תתחשב בזה שהרוב זה נוזלים. אולי קצב חילוף החומרים שלי מהיר מאוד.. אין לי מושג כי מעולם לא התחטבתי לפני כן. לפי איך שזה נראה לא ממש איבדתי שריר |
ציטוט:
בקשר לגרעון הקלורי..כמו שחשבתי אתה בגרעון קלורי גדול מדי לא סתם הוחלט על מס' מסויים של קלוריות..אתה דיי על הגבול מבחינת הגרעון אולי תוריד קצת באירובי...חבל לאבד סתם מסת שריר למרות שלפי הגרעון גם אם תאבד זה יהיה מזערי. |
אני חושב שהירידה שלך מהירה מידי ואתה שורף הרבה שריר בקרוב אתה תרגיש את זה.אני ממליץ לך לצמצם את הגירעון הקלורי ולא להוריד את מינון האימונים הארובים.תעקוב אחרי היקפי טבור זה מדד מאוד טוב עם אין לך אפשרות למידוד אחוזי שומן לעיתים קרובות.
בהצלחה |
ציטוט:
|
נדב על כמה קלוריות אתה עומד כרגע?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מביא מביא...
|
ציטוט:
ה BMR שלי הוא בערך 1900 .. + 500 בערך כי אני אדם מתאמן + 250 של אירובי.. 2650 נשרף ביום ? 1600-1900 נכנס ביום? מאזן שלילי של 750- 1050קל' ביום בערך. |
נשקלתי היום (22/2) ואני שוקל 82.200 .
בשבוע וחצי האחרון הייתה עצירה על 83 אבל שמתי לב שהגוף משתנה, איזה אחד נתן לי הסבר לזה אבל לא זוכר אותו ממש.. בקיצור הירידה חזרה ועכשיו אני מקווה להמשיך לרדת עד לביצבוץ שרירי הבטן היפים שמוחבאים תחת 14 אחוז שומן :) גלל שכמות הקלוריות בתפריט שלי היא בערך 1500 ואולי פחות, אני עושה העמסה שבועית ולא דו שבועית כמו עד היום. זאת אומרת שמיום שבת הקרוב, כל שבת אני נופל על איזה צי'ט אכזר :) מקווה שמישהו קורא את זה, עידכונים שבוע הבא. |
אני קורא תלוג שלך אחי, טוב לדעת שלא רק אני רעב חח
סתם אני עכשיו בהעמסה, נהנה מכל רגע :) אתה על 14% שומן? תגיד רואים לך תשורה השניה של הריבועים? |
כמה שאני מקנא באנשים שרואים להם קוביות כבר מתחת ל15% שומן...
|
חברה איפה ראיתם שאמרתי שרואים אצלי קוביות ?
אמרתי שאני מקווה שיראו אצלי ... רואים אותם רק במאמץ רציני, ההיקף תבור שלי 84 אז אין לי ציפיות לחודש הקרוב בנוגע לריבועים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ