![]() |
ציטוט:
לא שמעת על נקודה, פסיק וכאלה? מה עם השגיאות כתיב, אני מקווה שאתה גם לא מדבר ככה. |
ציטוט:
lol fail! |
קודם כל לא למדתי בוינגייט...תודה לאל
דבר שני אני מת על טיפשים כמוך שכשאין להם מה לומר מחפשים ניקוד להטפל אליו מה לעשות אני לא משתמש בנקודות ופסיקים כשאני כותב באינטרנט במיוחד כשאני כותב הודעה כשאני עצבני ואותו הדבר בקשר ל"שגיאות כתיב" שאתה מדבר עליהם...טעויות בהקלדה הם לא טעויות כתיב חבל להביך את עצמך באמירה טיפשית כזאת אני לא כותב עם שגיאות כבר מכיתה ד' [ואני זוכר את זה בגלל התשבוחות באספות הורים :) ] אז כמו שאדם סיני זקן אמר פעם:"אם אין לך משהו חכם לומר-תשתוק" נ.ב-אני מכיר אנשים שיש להם שגיאות כתיב חמורות אבל לחוכמה שלהם ולאינטלגנציה שלהם אתה לא יכול אפילו לשאוף אז באמת עדיף שתהיה בשקט |
ציטוט:
אתה אחד האנשים שאני מחזיק מהם בפורום לפי התגובות שלך לדעתי האישית אתה צודק בכל מה שאמרת.. The sun זה אופי אצלו להתווכח אי אפשר איתו חח.. יש לך מסנ/איסי משהו ?. |
המחשב שפייל שלי לא מוכן להתחבר למסנ....ואייסי אני בקושי נכנס...
101552673...תגיד מתי אתה נכנס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא אתחיל לפרט על כל מתאמן שכתבתי לו או שיניתי לו תכנית אימון גם בגלל שזה לא אתי גם בגלל שיש הרבה וגם בגלל שאין לי פרטים מדויקים כמו עליית משקלי עבודה משקל גוף או היקפים...
אבל סמוך עלי שאני מוכיח את עצמי והוכחתי את עצמי מספיק פעמים....אתה מוזמן לבוא לחדר הכושר שבו אני עובד או לשאול אנשים שמכירים אותי ולשמוע על קצב ההתקדמות שלי ושל אנשים שאני מאמן או כותב להם תכניות |
התכוונתי לניסיון האישי שלך. לא על התוצאות של אנשים שאימנת.
|
אני אעלה בקרוב תמונות שלי של לפני ואחרי
|
תמונות לא מעניינות אותי. מעניין אותי כמה אתה חזק וכמה אתה גדול.
|
בעמידה.
|
:):):):) שאלה קצץ מפגרת , זה כמו שאני ישאל אותך אתה מחרבן בעמידה או בישיבה !!???!?!??!
|
ציטוט:
|
סביר להניח ששום דבר....
לא חשוב, תעלה ונראה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אממ.. בישיבה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ