ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תרגילים ליד קדמית אתם עושים בישיבה או עמידה ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=42451)

amir 09-10-08 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666401)
אחלה...חיכיתי שמישהו יעלה פה את טיעון הניסיון....
אז מהניסיון שלי עם עצמי ועם מתאמנים שעובדים לפי התכנית שאני כותב להם [שתנחשו מה יש בה דגש על כל שריר] הם גודלים בצורה מצוינת.....
עזבו קחו דוגמא טובה...מתאמן בא אלי ואמר לישמע עד עכשיו עשיתי רק תרגילים גדולים [חבר שלו בנה לו ת'תכנית] בנץ' סקוואט חתירה מתח ולא זוכר מה עוד....ואמר לי אני רוצה לגדול יותר....כתבתי לו תכנית והפלא ופלא....הבנאדם גדל עכשיו שהגאונים לא יקפצו ויגדו אותי או אכל יורת אולי ישן יותר מין הסתם הוא אכל מלא כי קרא איפהשהו שרק ככה הוא יגדל וזה לא עזר לו משמעותי!
התכנית השתנתה ופתאום בום הבנאדם רואה הבדלים משמעותיים...!
בנינו דה סאן וכל המזלזלים בי כי עברתי קורס מדריכים...בינתיים אני יכול להצביע על דברים מסוימים מהניסיון שלי על עצמי ועל מתאמנים שלי ואתם לא...אז מי שיכול לומר פה דברים שיש להם אחיזה במציאות זה אני ולא אני לא מרגיש מתנשא כי ברומא התנהג כרומאי ובסופו של דבר זה המקצוע שלי שאני עושה בצורה מיקצועית ובעלת תוצאות מרשימות...
אז חלאס מלדבר פה על זה כתב ככה ההוא כתב ככה פה נכתב ככה...בוא נדבר תאכל'ס....למי מבנינו יש יותר תוצאות על עצמו ועל מתאמנים אחרים? לי או לך?
ניראה לי שענית לעצמך על השאלה פה נחתם הויכוח

רק שתבינו איזה בושה לוינגט שכזה בנאדם קיבל ממנו תהודעה.
לא שמעת על נקודה, פסיק וכאלה?
מה עם השגיאות כתיב, אני מקווה שאתה גם לא מדבר ככה.

Dark_Muse 09-10-08 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir (הודעה 666503)
רק שתבינו איזה בושה לוינגט שכזה בנאדם קיבל ממנו תהודעה.
לא שמעת על נקודה, פסיק וכאלה?
מה עם השגיאות כתיב, אני מקווה שאתה גם לא מדבר ככה.

אמר זה שרושם "תהודעה"

lol

fail!

hypertrophy 09-10-08 20:23

קודם כל לא למדתי בוינגייט...תודה לאל
דבר שני אני מת על טיפשים כמוך שכשאין להם מה לומר מחפשים ניקוד להטפל אליו
מה לעשות אני לא משתמש בנקודות ופסיקים כשאני כותב באינטרנט במיוחד כשאני כותב הודעה כשאני עצבני ואותו הדבר בקשר ל"שגיאות כתיב" שאתה מדבר עליהם...טעויות בהקלדה הם לא טעויות כתיב חבל להביך את עצמך באמירה טיפשית כזאת
אני לא כותב עם שגיאות כבר מכיתה ד' [ואני זוכר את זה בגלל התשבוחות באספות הורים :) ]
אז כמו שאדם סיני זקן אמר פעם:"אם אין לך משהו חכם לומר-תשתוק"

נ.ב-אני מכיר אנשים שיש להם שגיאות כתיב חמורות אבל לחוכמה שלהם ולאינטלגנציה שלהם אתה לא יכול אפילו לשאוף אז באמת עדיף שתהיה בשקט

The-One 09-10-08 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666540)
קודם כל לא למדתי בוינגייט...תודה לאל
דבר שני אני מת על טיפשים כמוך שכשאין להם מה לומר מחפשים ניקוד להטפל אליו
מה לעשות אני לא משתמש בנקודות ופסיקים כשאני כותב באינטרנט במיוחד כשאני כותב הודעה כשאני עצבני ואותו הדבר בקשר ל"שגיאות כתיב" שאתה מדבר עליהם...טעויות בהקלדה הם לא טעויות כתיב חבל להביך את עצמך באמירה טיפשית כזאת
אני לא כותב עם שגיאות כבר מכיתה ד' [ואני זוכר את זה בגלל התשבוחות באספות הורים :) ]
אז כמו שאדם סיני זקן אמר פעם:"אם אין לך משהו חכם לומר-תשתוק"

נ.ב-אני מכיר אנשים שיש להם שגיאות כתיב חמורות אבל לחוכמה שלהם ולאינטלגנציה שלהם אתה לא יכול אפילו לשאוף אז באמת עדיף שתהיה בשקט

אתה אחד האנשים שאני מחזיק מהם בפורום לפי התגובות שלך לדעתי האישית אתה צודק בכל מה שאמרת.. The sun זה אופי אצלו להתווכח אי אפשר איתו חח..

יש לך מסנ/איסי משהו ?.

hypertrophy 09-10-08 21:05

המחשב שפייל שלי לא מוכן להתחבר למסנ....ואייסי אני בקושי נכנס...
101552673...תגיד מתי אתה נכנס

The-One 09-10-08 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666647)

אני מחובר הרבה כרגע אני מחובר.

coldfire 09-10-08 21:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666401)
אחלה...חיכיתי שמישהו יעלה פה את טיעון הניסיון....
אז מהניסיון שלי עם עצמי ועם מתאמנים שעובדים לפי התכנית שאני כותב להם [שתנחשו מה יש בה דגש על כל שריר] הם גודלים בצורה מצוינת.....
עזבו קחו דוגמא טובה...מתאמן בא אלי ואמר לישמע עד עכשיו עשיתי רק תרגילים גדולים [חבר שלו בנה לו ת'תכנית] בנץ' סקוואט חתירה מתח ולא זוכר מה עוד....ואמר לי אני רוצה לגדול יותר....כתבתי לו תכנית והפלא ופלא....הבנאדם גדל עכשיו שהגאונים לא יקפצו ויגדו אותי או אכל יורת אולי ישן יותר מין הסתם הוא אכל מלא כי קרא איפהשהו שרק ככה הוא יגדל וזה לא עזר לו משמעותי!
התכנית השתנתה ופתאום בום הבנאדם רואה הבדלים משמעותיים...!
בנינו דה סאן וכל המזלזלים בי כי עברתי קורס מדריכים...בינתיים אני יכול להצביע על דברים מסוימים מהניסיון שלי על עצמי ועל מתאמנים שלי ואתם לא...אז מי שיכול לומר פה דברים שיש להם אחיזה במציאות זה אני ולא אני לא מרגיש מתנשא כי ברומא התנהג כרומאי ובסופו של דבר זה המקצוע שלי שאני עושה בצורה מיקצועית ובעלת תוצאות מרשימות...
אז חלאס מלדבר פה על זה כתב ככה ההוא כתב ככה פה נכתב ככה...בוא נדבר תאכל'ס....למי מבנינו יש יותר תוצאות על עצמו ועל מתאמנים אחרים? לי או לך?
ניראה לי שענית לעצמך על השאלה פה נחתם הויכוח

שתף אותנו בבקשה, איזה ניסיון יש לך, ולאילו תוצאות הגעת.

hypertrophy 09-10-08 21:32

אני לא אתחיל לפרט על כל מתאמן שכתבתי לו או שיניתי לו תכנית אימון גם בגלל שזה לא אתי גם בגלל שיש הרבה וגם בגלל שאין לי פרטים מדויקים כמו עליית משקלי עבודה משקל גוף או היקפים...
אבל סמוך עלי שאני מוכיח את עצמי והוכחתי את עצמי מספיק פעמים....אתה מוזמן לבוא לחדר הכושר שבו אני עובד או לשאול אנשים שמכירים אותי ולשמוע על קצב ההתקדמות שלי ושל אנשים שאני מאמן או כותב להם תכניות

coldfire 09-10-08 21:34

התכוונתי לניסיון האישי שלך. לא על התוצאות של אנשים שאימנת.

hypertrophy 09-10-08 22:48

אני אעלה בקרוב תמונות שלי של לפני ואחרי

coldfire 09-10-08 22:52

תמונות לא מעניינות אותי. מעניין אותי כמה אתה חזק וכמה אתה גדול.

lil Weed Man 09-10-08 23:12

בעמידה.

baboska 09-10-08 23:14

:):):):) שאלה קצץ מפגרת , זה כמו שאני ישאל אותך אתה מחרבן בעמידה או בישיבה !!???!?!??!

hypertrophy 09-10-08 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 666893)
תמונות לא מעניינות אותי. מעניין אותי כמה אתה חזק וכמה אתה גדול.

נו...?אז מה לא יענה לך על השאלה בתמונות?

coldfire 10-10-08 00:22

סביר להניח ששום דבר....

לא חשוב, תעלה ונראה.

trx--->sus 10-10-08 10:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 666647)

איזה טעות עשית...

EyalHa 10-10-08 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masterpeaice (הודעה 665478)
פטישים , כפיפה עם סיבוב וכל העבודה על יד קדמית
אתם עושים בעמידה או בישיבה?

כרגע הגירוי ליד קדמית בתוכנית שלי בא מbor ומתח בסופינציה אז אני מניח שזה נחשב תחת עמידה (או באוויר בהתייחס למתח)

The Sun 10-10-08 11:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalha (הודעה 667194)
כרגע הגירוי ליד קדמית בתוכנית שלי בא מbor ומתח בסופינציה אז אני מניח שזה נחשב תחת עמידה (או באוויר בהתייחס למתח)

זהו עכשיו יסקלו אותך, אתה מוזמן לרדת איתי לבונקר <_<

hypertrophy 10-10-08 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 667184)
איזה טעות עשית...

טעות למה?...?

SaharKazes 10-10-08 13:22

אממ.. בישיבה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ