![]() |
ציטוט:
תשמע ,פעם אחרי פעם אתה יוצא גבר שבגברים בהודעות שלך מעריך אותך מאוד אחי ,אתה עושה כבוד לספורט שלנו בהתנהלות שלך :11: |
סטאס , אתה תותח נשמה
|
כבוד כבוד !
אני עדיין מחכה לתמונות t_t |
כל הכבוד, ספורטאי מדהים, שמביא כבוד למדינה, לתחום ונותן מוטיבציה והשראה לכולם.
מקווים מאוד לשמוע עוד חוויות והתרשמויות מהתחרות היוקרתית הזו. |
סטאס
לא איכזבת אף אחד חבר יקר... לא איכזבת ולא כלום
אתה תותח אמיתי וגאווה לכל מי שנמצא פה והשראה בשבילי לפחות ... אתה תותח ומלך אמיתי , ושנה הבאה אתה גם תיהיה המנצח! :) |
ציטוט:
כל מילה בסלע |
אתה לא מאכזב אף אחד.. להיפך..
אני עדיין בתהליכי עיכול מהתמונות שראיתי במר ישראל.. הגעת משום מקום (או מתחום הפאוורליפטינג אם אני לא טועה) ונהיית תותח. תמשיך ככה ותעשה הסטוריה בישראל זה בטוח, ומי יודע אולי גם בעולם....... עוד דבר שצריך להתחשב בו, מי מצפה בכלל להכנס בטופ 7 בתחרות עולמית ראשונה..? לא משנה כבר הגעת רחוק וכמו שאמרתי אם תמשיך באותו הקצב אז יש עוד להרבה לצפות ושייהיה בהצלחה ! |
ציטוט:
|
שוב, צר לי על הטעות שנפלה, כנראה לא הבנתי נכון, כוונותי היו טובות, ובכל אופן אם השוו אותו למקום ה 6 במספר קריאות, אז ככל הנראה הוא דורג באזור ה 7, אין אפשרות אחרת, ככה שלא הייתי רחוק מהאמת.
בכל אופן אני לא חוזר בי: תחרות ראשונה זו התנסות, ואין חשיבות למיקום. חייב לציין שהתמונות שראיתי מהמועמדים האחרים לא הפילו לי את הלסת, אני לא רואה פה הבדלי רמות של שמיים וארץ, אלא קצת יותר ניסיון וקצת יותר עובי. לדעתי עם עבודה רצינית סטאס יכול בהחלט להתחרות על התואר תוך 3 שנים, לא חסר לו כלום צריך רק עוד קצת בשר כדי לבלוט מול מתחרים של 110 יבש. יש עניין של אסטרטגיה להחליט שמוותרים על תחרות כדי להמשיך מאסה עוד קצת, ויש כל מיני טקטיקות, שיכולות להועיל לו, אבל אני באמת קטונתי לתת לסטאס עצות מפני שבדרך כלל זה הפוך... סטאס הוא מקצוען גדול והוא יודע מה צריך לעשות. בל נשכח שקולמן הגיע לשיאו בגיל 39 ו 40 דקסטר עשה את זה בגיל 38, ומרטינז נראה הכי טוב מאי פעם בתחרות האחרונה כשהוא בן 36 (אם אינני טועה)ככה שלסטאס יש עוד הרבה הרבה הרבה לאן להתקדם. תפציץ אחי, מאמינים בך! |
סטס ,אתה לא מאכזב פה אף אחד,להפך אתה נותן המון כבוד והשראה .. שאנשים כמוך בארץ רק ירבו!
שיהיה המון בהצלחה לקראת התחרויות הבאות :diractor: |
מי יודע כמה האנשים באילו היו בתחרויות ובתחרות הספציפית הזאת עד שהם הגיעו למקום שלהם
ובטוח השתתפו במלאה תחרויות, חוץ מי זה ,על תשכחו את הכסף שם הכל יותר זול,איכותי יותר ,אפשרויות ההשגה נגישים יותר וכו'... ככה שסטס פשוט אלוף אלופים ושוב הוא השארה בטוח להרבה מאוד אנשים !!!!!! |
מלך אמיתי.
גם בתחרות וגם בכנות. באמת מגיע לך המון כבוד סטס! |
כנסו לשרירים יש תמונוטת מדהימות של סטס בתחרות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ