![]() |
ציטוט:
|
חח לא אני מניח שאתה מתכוון לאלי איפרגן מטבריה ( למד איתי בקורס חדרי כושר ) בחור נחמד מאוד .
|
ציטוט:
טעות שלי :) ,סליחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה עכשיו נזכרתי...איזה ילד הייתי אז, לא ידעתי כלום על הספורט, אבל בניתי בסיס איכשהו. הייתה תקופה יפה בקריות... בהצלחה ידידי, טוב לראות אותך פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פה את הגלריה שלו (הכי ימני), הוא לקח את אלוף האלופים ב ifbb שהיה בת"א באותה שנה . http://www.arabmuscle.net/Palestine/...ne%20frame.htm |
הוא יתחרה בחול?
|
ציטוט:
בהחלט, שתי דירות שכורות בהפרש של חצי שנה, בשכונת התימנים ואחר כך באזור מרכז שביט, עבדתי בהד הקריות, למדתי את המקצוע כמו שצריך, מהשטח, לא כמו הנבלות של היום שהופכים להיות עורכים בלי ללכלך את הידיים וגם זה כדי להשיג ג'וב אצל איזה פוליטיקאי. הרווחתי בזמנו פחות מ 4000 שקל, אבל היה לי כל מה שצריך רווק בן 21, דירה שכורה, מקרר מלא רכב טוב. אחרי שנתיים כאלה הייתי מיומן מספיק בעיתונות כדי לקבל אחריות על אזור שלם במסגרת ידיעות תקשורת. הייתה חתיכת תקופה... |
נראה מעולה, בייחוד בשלושת התמונות הראשונות. חבל שהוא לא המשיך בתחום, כי הוא נראה כמו מישהו שיכול היה לתת פייט רציני באירופה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רוצה להרוס את הפוסט לכן רק בקצרה: למדתי דברים אחרים, עיתונות למדתי בעבודה קשה בשטח בהתנסות יום יומית, היה לי המזל לפגוש כמה אנשים נהדרים ומקצועיים שנתנו לי את ההזדמנות, ולקחתי אותה בשתי ידיים. |
[quote=ניגרי ענק;662288]בהחלט, שתי דירות שכורות בהפרש של חצי שנה, בשכונת התימנים ואחר כך באזור מרכז שביט, עבדתי בהד הקריות, למדתי את המקצוע כמו שצריך, מהשטח, לא כמו הנבלות של היום שהופכים להיות עורכים בלי ללכלך את הידיים וגם זה כדי להשיג ג'וב אצל איזה פוליטיקאי.
הרווחתי בזמנו פחות מ 4000 שקל, אבל היה לי כל מה שצריך רווק בן 21, דירה שכורה, מקרר מלא רכב טוב. אחרי שנתיים כאלה הייתי מיומן מספיק בעיתונות כדי לקבל אחריות על אזור שלם במסגרת ידיעות תקשורת. הייתה חתיכת תקופה...[/quoא אני גר בקרית בינימין ליד המיגדל :d חח קרית אתא זה קרוב לתימינים נחמד לדעת שאחד כמוך היה גר באזור מתי הייתה גר? |
[quote=or16;662587]
ציטוט:
:) איזו נוסטלגיה הבאת לי אחי... מדובר על שנת 99 2000 כל פעם שנסעתי בכביש הזה קיבלתי תחושה שאני שט במנהרת הזמן... שכונה ישנה אבל טובה, אפשר להשאיר שם בית פתוח כאילו אתה בכפר. |
[quote=ניגרי ענק;662590]
ציטוט:
כן אבל המצב טיפה הישתנה העולם נעשה יותר אלים יותר גנב ככה שלא כדי לנסות בשום אזור גם לא בכפר כבר..נורא מצחייק שם מידי פעם אני הולך לחבר הם בונים מפח.. בית . עושים מעגלה אופניים. מקטנוע הרוס שבור חדש. חח .. הייתה מיתאמן בקאנטרי אביבים.או משו ? |
[quote=or16;662649]
ציטוט:
התאמנתי בספורטלי במוצקין. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ