![]() |
ציטוט:
ציטוט:
|
אם ככה הוא עובד ידיים אני לא לדעת איך הוא עושה דדליפט (אם הוא יודע בכלל מה זה...)
|
לא יודע אותי הוא לא הרשים בימיוחד הוא ניראלי סתם מדבר שטיות חפרן אחד כזה שמדבר ומדבר ובחיים לא עושה כלום
|
ציטוט:
יש לך גוף כמו שלו ? |
ציטוט:
אחי אולי תגיב? |
ציטוט:
אה , ראיתי ... מה אתה רוצה ממני... תפנה אליו דרך האתר ותשאל אותו שאלות לך על התוכנית שלו ותראה מה יוצא מזה... מה אני נראה לך העורך דין של העסק שלו ? סה"כ מכיר את הבנאדם מאחורי האתר והסרטונים ... אני יודע שהוא תותח ... רוצה לשים לו 20,000 ביד ... דבר איתו ... |
ציטוט:
מה הקשר? |
אורי עלה 8.2 ק"ג שריר נקי lbm וירד 0.8% שומן בשלושה שבועות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני לא יכול יותרררררר איזה אפסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס ס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
איתי מה אתה משחק אותה גם אתה עובד ככה xd
יא עושה לחיצות למוח חחחחחחחחח שחר קרע אותי |
פאק שהוא עשה יד קידמית ואחורית נפלתי ממש מהכיאס...
חולה נפש באמא שלי . |
יש לו ג'ינו מטורף וחזה מוזר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם השיטה שלו כוללת חומרים , איפה נרשמים ? :) אני צוחק ... לא יודע למה כל המידע המעפן הזה שם וכל הסרטונים הנובים האלה ... ראיתי אותו מתאמן והתאמנתי איתו .. זה לא ככה מעניין למה הוא מציג זאת כך |
אני חושב שהוא הגיע למה שהוא הגיע בדרך הרגילה והקשה - אימונים ותזונה בלי פתרונות קסם
בשביל למכור עצמו אז הוא מספר לוקשים לאוכלוסייה כללית שלא מבינה דבר בתזונה ואימונים. זה פשוט הונאה- הוא צריך לשבת בכלא על רמאות כזו |
הבחור עצמו מקצוען,אבל מקדם את העסק שלו באמצעות זיוני שכל!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ