![]() |
ציטוט:
|
חח פוסט טיפש.
תמיר לך תשתה לבה! =]] |
מת על האשכולות האלו ,
הוא מגלגל כל כך הרבה כסף רק בשביל להיות מעפן כל הבנות בארץ שרואות אותו מרטיבות תתחתונים הפנים שלו בכל מקום בארץ הוא מופיע בסדרות כל הארץ מכירה אותו מגלגל הרים של כסף.. ורק בן 19.. שיהיה לו המון בהצלחה הלוואי עלי להיות מעפן אגב* |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותיזהר! כי תיראה מי יחשוש בסופו! |
תאמין לי אתה טיפש אצל הגוף נותן פקודות למוח
|
ציטוט:
|
אה כן!? אז אצלך זה הפוך!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
אני לא שומעת יש פה חלוןןן.!!!
|
איזה תיבת פנדורה פתחתי..
איך מסכמים את הדבר הזה!? חחחחחחחחחחחחחח טוב אני זזתי לשיעור פרטי.. רותם בא אלי אחר כך אז תבוא גם.. ביי אבא ש'ך כלב |
תיבת פנדורה פתחנו פה עכשיו
|
טוב אחי תקשר אליי
|
יש לו את הגוף שהוא צריך ואת המסה שהוא צריך
מסה של וגופה של דוגמן מערות מצוי במסכי הlcd והפלזמות למינהן(עוד לא השתדרגתם? , הגיע הזמן) בכל מקרה הוא לא מעפן אבל רק בגלל שהוא שחצן והוא ממש מראה את זה , רק בגלל זה הוא בן אדם טמבל. כמו שהייתי כתבה והוא התחיל להתלהב " אם לא תלכו לחדר כושר תצאו בטטות" או משהו כזה , אמירות של בן אדם מפגר , רואים שהוא עדיין ילד וכל מה שמעניין אותו זה פירסום פירסום כסף וכסף ועוד פעם פירסום וכסף. שיהיה לו לבריאות תפסיקו להסתכל בכיס ובקוביות של אחרים תתחילו להסתכל על עצמכם איך אתם מגיעים לזה בדרך שאתם רוצים. תמיד קל לבקר אחרים שמצליחים יותר מכם , שזה בא להם יותר בקלות , שאתם עשיתם את אותו דבר אבל לא השגתם את אותם תוצאות כמו האחר. תאמינו לי אם אתם חושבים שאתם טובים יותר זה שווה את זה , למרות כל הכסף והפירסום שלו , אם אתם מרגישים טוב יותר עם עצמכם יודעים שאתם טובים יותר ,מבחינת ידע , מראה , מה שזה לא יהיה , הצלחתם פי 2 יותר ממנו. |
זה לא שהמראה שלו עשה לו פרסום , לא חסרים דוגמנים עם קוביות אפילו יותר סימטריות בבטן ופנים יותר נורמליים
|
ואללה אם כבר מדברים על פנים
סלחו לי על הבורות והטפשות וזה לא קשור אבל הבחור הזה ראוי להיות דוגמן אבל בכל זאת כל אשה שרואה אותו מוכנה לעשות הכל כדי לשכב איתו ?!? http://mad.walla.co.il/archive/240117-5.jpg כוונתי לבחור מימין רוס אילהו הרי מה החזה שלו מפגר הוא די שחיף מכוער מה הקטעעע |
ציטוט:
|
נראה לכם שבנות רוצות לשכב עם בנים רק בגלל המראה ? זה סיבה ויש כמה שזה ההעדפה שלהם כמו שיש בנים שאוהבים תחת בטן ציצי או פנים
אבל אצל הבנות המשיכה המנטלית והקטע של ה"מעמד" שלו זה משקל הרבה יותר כבד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ