![]() |
כל הכבוד בהצלחה בהמשך
|
למה שנגיד שזה פוטושופ ? :jockey:
נראה טוב כול הכבוד !!! התמונה כצת דפוקה (יצא רחב מדי) אבל רואים שאתה גדול ומאסיבי ! בהצלחה בהמשך המסה (נכון) ? אתה בעליה ? עם אתה יכול : תפרסם נתונים כמו היקף חזה גב משקל היקף הרגל ועוד ... |
ציטוט:
חחח סתם :1eye: , כנראה בגלל הפציעה , חוץ מזה שפעם הייתי מפציץ נתרן בלי חשבון והייתי שותה 5 ליטר ביום... את כל הייבוש והחיטוב קיבלתי זמן הפציעה..בקושי אכלתי |
ואללה אחי תמונה נהדרת!
באמת ידיים ענקיות!!!!!!!! כל הכבוד המשך כך על והצלח תעבוד יותר על הטרפזים |
בואנה תנו 5 כוכבים מה הולך פה:mad:
|
אבל אתה שחיף מה הטעם להביא 5 כוכבים?
|
תותח! יאלה עד סוף מאי יד 45 :p
|
אחי נראה לי ראית אותך בחנוכה בדום היית עם גופיה לבנה??
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
את הגודל של הבנאדם בצורה מעשית |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתלבט , כוסיות עוברות כל דקה , הרבה מבטים לעברי :1eye: , מכירים ברמניות חמודות ועושים להן כיווץ בבייספס בזמן שהן מעבירת לי את השתיה...זה נחמד:jockey: וזה עוד יותר נחמד ברגע שיודעים קחת לשם 2-3 תחליפי ארוחה... |
תשמע אליאב אחי אמרת שאתה על בערך 4000 קלוריות ליום תיכול לפרט תתפריט שלך?
|
ציטוט:
ברמניות חמודות אפשר להכיר גם בפאבים שזה יותר נחמד לדעתי יותר שקט. אהה ואתה קורא לקקי הזה עופר ניסים מוזיקה?? |
אדיר לגילך!
תמשיך תמשיך תמשיך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה קרה תפסת לך ילדה אחת אז התחלת לחוש פיק-אפר? חחחחחח העיקר לפני שהיא נכנסה לך לחיים היית בוכה לי באיסיקיו אבל על זה לא נפרט פה בפורום בוא לאיסיקיו אני אזכיר לך כמו שצריך... חח דרך אגב חמדמדי אולי בקשר לגודל ומסה אנחנו באותה רמה+- וגם על זה רוב הפורום פה חולק , אבל בקשר לבחורות אני לא משתין פה לכיוון של אף אחד עם כל הכבוד... בקשר לעופר ניסים כן זאת מוזיקה שמחה עם קצב וכיף לשמוע אותה... בבית אני לא שומע דברים כאלו אבל כעיקרון כן זה נחמד בכל הקטע של המועדונים/דאנס-ברים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ