![]() |
עדכון 12/9/07
משקל-65.8 עוד שבוע של אימונים עבר מרוצה מההתקדמות עליה של 500 גרם סבבה לי . |
עדכון 16/09/08
הייתי היום במדידות אצל גיל. משקל:65.8 אחוז שומן :9.4 היקף מותן :77 כנראה מהנוזלים של הקריאטין עליתי 3 ס"מ היקף תאומים:39 היקף יד : 35.3 עלה 1 ס"מ. מרוצה 1.5 ק"ג ב-3 שבועות ואותו אחוז שומן :bye1: |
ציטוט:
תפריט 7:00 - 70 ג' ש"ש + יוגורט ביו 0% + 3/4 סקופ חלבון+2 כפות צימוקים 10:00 - 2 פרוסות לחם מלא+80 ג' כתף בקר + 2 כפיות טחינה+גמבה 13:00 - 250 ג' אורז + 120 ג' חזה עוף+סלט+כפית שמן זית 16:00 - יוגורט 0% + 3 כפיות חלבון 18:30 - סקופ חלבון+סקופ סוכר ענבים+2 פרכיות אורז 20:00 - סלט גדול+135 ג' חזה עוף+200 ג' אורז+כפית שמן זית 23:00 - טונה במים+3 כפיות טחינה התפריט בסביבות 2800-2900 קלוריות תוספים נלקחים : 6 כדורי אומגה 3 + bcaa +קריאטין מונו+נענו ואפור + 2 כדורי אופטי-מן |
לא חסר פחמימות? ד.א כל הכבוד על ההתקדמות.. חזק אתה.!
|
ציטוט:
תודה גבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא משנה חח.. בהצלחה אחי.
|
פשוט כל הכבוד.
וסתם שאלות שאני ידע : -את החזה עוף והאורז אתה מטגן או חמם פשוט במיקרו? אם מטגן כמה זמן ואם תוכל לרשום איך זה יהיה מצויין :) -טונה במים ניתן להחליף בטונה בשמן שהוצאתי את רוב השמן שבה? -כל כמה זמן אתה מחליף תרגילים\מגוון תרגילים? -כל כמה זמן אתה מוסיף עוד קלוריות לתפריט? -וזהו אני חושב אולי יהיה עוד שאטלות בהמשך :sbb3: |
ציטוט:
2)אורז רגיל עושה בסיר עם מים. 3)טונה במים זו טונה במים,האמת שאני רגיל לטעם . 4)בעקרון כל עוד אתה מתקדם עם תכנית מסויימת לא רואה סיבה להחליף,אבל משהו כמו כל חודש וחצי. 5)כנ"ל כמו סעיף 3 עד שלא מגיע מצב שאתה נתקע במשקל לא רואה צורך להוסיף עוד קלוריות,אלא אם כן אתה רעב. |
סבבה תודה.
|
ידעתי מהתחלה מהרצינות שלך שאתה אחד מאלה שיגיעו רחוק.. אני רואה שבאמת לא טעיתי, 65 קילו על 9 אחוז שומן זה ממש ממש יפה לעומת המצב ההתחלתי שלך
כשאני אחזור להתאמן אני אעבוד לפי תפריט אחד לאחד ולא אוותר לעצמי כמו שהייתי עושה - למרות שתוצאות הייתי רואה (תודה לגנטיקה אני משער.. כי חיפפתי בתזונה) קיצר קיצר הבאת לי מוטיבציה ואני הולך לעקוב אחרי הלוג שלך מקרוב תיהיה בטוח :ם בהצלחה גבר |
ציטוט:
|
עדכון 18/9/08
עלייה נחמדה במשקלי עבודה. לחיצת חזה ללא זווית 4 חזרות של 85 ק"ג סט אחרון לחיצת חזה בשיפוע עליון בסמית' לאחר לחיצת שיפוע עליון בדאמבלים 60 ק"ג חתירה יד יד 41 ק"ג סקוואט 110 ק"ג ל-8 חזרות דיפ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פיי איזה משקלים כל הכבוד לך אחי, לפני חודש וקצת התחלתי לעשות חזה עם דאמבלים ועוד חודש אני חוזר למוט לראות מה השתנה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עדכון 19/9/08
משקל:66.5 השבוע הייתה עלייה בקלוריות+צ'יט ומסתכם בעלייה של 700 ג'. השבוע נסגר חודש ראשון של המסה סה"כ עלייה של 2.2 ק"ג בחודש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ