![]() |
ציטוט:
|
דניאל לפי אתה אתה נראה מצוין ידיים גדולות מאוד !
אחלה חזה וטרייספס שינוי מצוין ! תמשיך ככה אחי ותעדכן עם תמונות ! |
ציטוט:
|
בשם אחוות האופנוענים חחחח
ציטוט:
בשם אחוות האופנוענים חחחח תיסתכל שוב על מה שרשמתה אחי זה לא בכבוד שלך ואני בטוח שאתה עכשיו סם לב שאתה הייתה לא בסדר תבקש סליחה ותיסגור עניין אחי :) אה ואחי הסוזוקי GSXR1000 לא רואה תDUCATI אבל שמעתי שדוקאטי הולכים להפציץ באופנוע נקווה שילך להם יותר טוב באליפות העולם אני אוהב את איטליה ואת דוקאטי |
מה משחקים? אני ימאהה! או הארלי דייווידסון...
|
ציטוט:
ד"א דואקטי דסמוסידיצ'י לוקח את הg1000 בלי להתאמץ |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
ציטוט:
תרשה לי שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשה לי שוב פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח ושתבין משהו באופנועים תבוא לדבר איתי |
איך מהפוסט של התמונות של דניאל הגענו לאופנועים?
חלאס כבר לסטות מהנושא כוסעמק |
ציטוט:
הטעות היחידה שלי היא שבסוף הייתי צריך לכתוב r1000 במקום g. |
אז כמו שאמרתי לך אחי מבחינת מסה נראה טוב כתפיים טוב ידיים טוב
דגש על גב וטרפזים כמו שגם אמרת.. ואל תשכח חיטוב אחרת זה לא שווה בכבוד רב זה עם המוניטין האדום |
דניאל מסה טובה מאודד
הלוואי עליי חחח מסקרן אותי איך תראה חטוב |
תודה רבה לכל המגיבים, זה נותן הרבה מוטיבציה רבה להמשך - להשקיע יותר ויותר, מה שלא היה לי ממש כל הזמן (לחץ מהלימודים בזמן הפסיכומטרי, למשל, שמנעו ממני להתאמן בצורה סדירה)
ההחלטה הסופית שלי היא להמשיך מאסה עם דגש לגב (יותר נכון ללאטימוס דורסי, בעיקר) ולאמן את שאר השרירים בצורה של שימור, או קצת יותר, למשך חודש - חודש וחצי, לא יותר מזה, אח"כ להכנס ל10-14 ימים של מאזן נייטרלי ובסופם להתחיל חיטוב. אני מקווה שהכל ילך כשורה והגב יגדל עד כמה שאפשר לפרק זמן זה + כניסה לחיטוב, עמידה והצלחה בו. לאלו מכם שעוד לא ראו את האשכול או עוד לא הגיבו - זה הזמן, אני אשמח לקבל עוד תגובות. תודה רבה, דניאל :jockey: |
דניאל תשנה את התמונה הקטנה בצד, לא יצאת כ"כ טוב שם לדעתי.. :\
|
ציטוט:
|
לפי דעתי , חיטוב עכשיו..
|
ציטוט:
|
אני מסכים עם משה, אחי החיטוב יקח לך יותר זמן ממה שאתה חושב ועדיף לקחת ספיירים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ