![]() |
ציטוט:
|
איזה ידיים ואיי גם החזה טוב תראו בתמונה השלישית
|
אךךך , איזה אוף סיזן רצחני !!
נראה מעולה , תגיד מי מצלם אצלכם ככה צילום חבל על הזמן... בהצלחה :10: |
חיה רעה ביותר בתמונה הראשונה חשבתי כמו שכמה חשבו פה שבאמת סתם שמנמן שלא מתאמן חוץ מזה שיש לו ידיים ענקיות אבל בתמונה השניההה תרשה לי אין לי מילים פשוט מדהים מה שחיטוב כזה יכול להוציא
|
מאסה מטורפת אין מילים פשוט.
אתה יכול להסביר לי איך לפני תחרויות אנשים יורדים ממצב של 11 % ל4% בזמן קצר יחסית.. |
ציטוט:
ח-מ. |
התמונות מהבוק מעולות, אחלה פרופורציות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האופציה לעלות בצורה נקייה היא יעילה והגיונית רק אחרי שבנית בסיס מאוד גדול של מסה
לרוב אתה תראה אנשים שמיצו את השלב שהם יכולים לעשות עליות באמת גדולות במסה עוברים לעליות הנקיות ,מהסיבה הפשוטה שזה מיצה את עצמו להתחיל מההתחלה עם עליות נקיות זה טיפשי. |
חח יש פה "קצת" זייני שכל עם כל הקטע של המאסה המלוכלכת, תבינו שאוף סיזן זה אוף סיזן בעיקר אצל באדיבילדרים. (אנשים שמתחרים אם כ"כ קשה לכם להבין)
באדיבילדר כן צריך להראות כמו "משאית" בחורף וכולם נראים ככה, מי שלא לא יכול לקרוא לעצמו באדי בילדר. אז כן, יש כאלה שעושים את זה יותר קיצוני ויש כאלה שעושים את זה יותר מתון, אבל עדיין מסה זה מסה לא יעזור. (נפרדים מהריבועים ומהפסים לתקופה) בקיצור סמכו עליהם שהם יודעים מה הם עושים. |
לפי דעתי שחיף שאוכל עם תפריט מסודר ומלא ארוחות גדולות וטובות ומתאמן בצורה נכונה וקשה במכון כושר אז הוא יעלה מצויין בשריר ואני מכיר לא מעט כאלה,מצד שני אני לא רואה מה הטעם לאכול מטוגנים ודברים מתוקים וכל השאר בשביל מה בשביל לקרוע את התחת בחיטוב? וגם להיות עם אחוז שומן גבוה באוף סיזן זה מגעיל וסתם עושה אותנו שמנים.
|
עושה אותנו שמנים? בולשיט. אוף סיזן זה אוף סיזן וצריכים להראות כאנשים שבאוף סיזן ולא להיות עם ריבועים בחורף. בשביל זה יש חיטוב, ככה או ככה אתה עובד קשה בחיטוב, אז לא נורא אם מתפנקים קצת באוף סיזן ועולים בעוד 2 אחוז שומן.
ושחיף צריך להתחיל במאסה חזקה ולא "נקייה". חוץ מזה אנחנו מדברים פה על בן אדם שמתחרה אז זה לא רלוונטי. |
ציטוט:
|
יהודה, היית פעם מאמן בטרויה לא?
|
תודה אחי ותודה לכולם כן אני במסה עדיין 93 קילו אני הולך עד 90 קילו
|
היקף יד שלי 50 סמ מותן 30 תאומיים 48 גובה 179
|
כל אחד נהיה כאן מינימום תזונאי ספורט.
אל תתווכחו עם תוצאות! אני מתאפק לא להעלות גם שרשור עם תמונות מסה שלי ועכשיו בחיטוב. That's the way of the bodybuilder lifes כל הכבוד יהודה. ראיתי אותך במר מרכז לפני שנה היית שונה לגמרי. שיפור מדהים. NABBA OR IFBB? |
ציטוט:
|
ציטוט:
נתראה על הבמה. :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ