![]() |
|
|
אחי אתה שיחקת אותה עם הפוסט הזה!!!
לנעוץ דחוף!!!!! חחחחח מיאפה אתה מעדכן את הפוסט כל כך הרבה??? יש לה אשכרה איזה מיליון תמונות.. :) |
ציטוט:
|
|
|
|
פותח האשכול - תגיד אחי, מה המטרה שלך ?
נראה לי שאתה רוצה להוריד לכול הפורום את רמת הטסטוסטרון וזהו ........................... ובינתיים אתה מצליח ...@&$$#@#&** עריך: אסור לשפוך זרע לבטלה, חלאס לבזבז נשמות, אתם שולחים את הילדים שלכם ישירות לביוב - זה חטא ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שחוצמהידיים שלה היא כוסית רצח הלוואי עליי להראות כמוה.. חוצמהידיים, לא אהבתי אותן בכלל s: אממ להגיד לך מה הסוד שלה ? מאמן אחד הטובים שצמוד אלייה 24 ביממה ולא עוזב אותה הולך איתה לכל מקום ומסדר לה ארוחות וכל זה. |
ציטוט:
בזבזתי המון זמן, כי עשיתי המון טעויות. בכל מקרה, היא החלה להתאמן בגיל 24, והיום היא בת 32. אני בטוחה שעד גיל 32 אנילא אראה יותר גרוע, במיוחד אם כיום אני ילדה מורעלת בת 16. נחיה ונראה. בנתיים זזתי לאכל איזה קוטג' |
היא אלוהית
|
ציטוט:
מה נראה לך זה כל כך פשוט? זה שהיא גדלה עם כפית של זהב לא אומר שכל אחד יכול לבחור באורך חיים שכזה. |
בשביל מה היא צריכה את הורידים האלה בידיים ואת הגב הזה?!
מה שכן איזה תחת אלוהי |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
הורגים אותי הדתיים האלו של לבזבז נשמות חחחחחחחחחחח איך הם לא מקבלים סימנים אני לא מבין, כל לילה יש להם קרי לילה, הגוף אומר להם: "תן לי לזיין, תן לי לזיין אפילו את היד שלי!!!" |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה רשום לה יהוה מעל הטוסיק?! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ