![]() |
זה מה שהוא אמר, אני פשוט לא יכול לעבור על השטויות חסרות המשמעות האלה בשתיקה:
תשמע **** אתה **** אל תעצבן אותי אני יודע על מה אני מדבר והאמונה הנוצרית שלנו הכי אמינה כי אנחנו היחידים שהכרנו בישו המשיח ישו בן אלוהים ואתם יהודים יש לכם בעיה במשך מאות רבות אתם לא רציתם להכיר בישו אני מבקש די לדחוף (אין לי מושג מה המלה בעברית) נשבר לי כבר לשמוע את זה ולהוכיח לכם אנשים חסרי מוח כל פעם מחדש תהיה בריא |
ציטוט:
|
חח הבחור עובר סערת רגשות בדוק.. =]
קיצר מוחמד אחד התותחים בחומוס חחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לשנה החדשה אין שום קשר לא לסילבסטר ולא לישו! אף אחד בעולם לא שמע על שום סילבסטר, רק בארץ חושבים ככה...פשוט בנצרות אצל הקתולים כל יום מוקדש לקדוש אחר ובמקרה יצא שהראשון בינואר זה לסילבסטר...אבל אין לזה שום קשר לשנה החדשה שבכלל קבע בהתחלה יוליוס קיסר בספטמבר ואחרי זה העביר אותה מישהו שאני לא זוכרת לינואר מסיבות חקלאיות בכלל....רק פה בארץ חושבים ככה כי בכל הזדמנות אתם מנסים להבדיל את עצמכם ולגנות את כל העולם ואחרי זה מתלוננים על אנטישמיות...וישו נולד בכלל במאה הרביעית לפני הספירה, וב 25 לדצמבר, ולא לפני 2007 שנים, הוא בכלל לא קשור לזה - את הולדת ישו חוגגים בקריסמס...אפילו ברוסיה הקומוניסטית חגגו שנה חדשה ששם כל דבר שקשור לדת היה אסור! אני לא מבינה למה רק בארץ חושבים דברים כל כך מגוחכים...
ודרך אגב אני חברה של ג'וק :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
נו קדימה. |
ממתי יש נוצרים שכנראה גרים בארץ ומדברים בעברית??
|
אחי למה אתה מעתיק דברים מליונטוורק בלי לתת קרדיט ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובכלל מעניין את מי הוא זיין |
ציטוט:
|
בעעע רשמתי מהר מידי ולא שמתי לב.רציתי לרשום צדיק..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מדינה דמוקרטית? כן! יש לכל אחד זכות לאמין במההההה שהוא רוצה ! |
ציטוט:
אתה רציני?? יש המון |
ציטוט:
למה שערי ההיגרה לא פתוחים לכל אחד? זאת התשובה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ