ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one
(הודעה 605258)
אתה תמשיך להיות נגיד כי אתה גובניק לא יעזור מה אני יגיד לך ......
אתה ואני יודעים שאני צודק אתה פשוט מזלזל כי אתה גובינק עזוב אן לי מה להגיד לך כל חייל שני הולך להיות גובניק ולא תורם כלום למדינה............ בנתיים שהקרבי עושים שמירות נלחמים ואוכלים את עצמם זה האמת לא משנה מה תגיד אתה יודע שאני צודק קרבי בכלל 90% מהחגים לא יוצאים בנתיים שאתה הולך לבלות עם החברים שלך הם יושבים וקורעים תתחת שלהם וכרגיל שוב תגיד אתה לא מבין כלום אן לי מה להגיד לך יותרר.
|
שמע יא חתיכת עלוב נפש שכמוך , אני רוצה לדעת באיזה סטטוס אתה? תלמיד? סטודנט? חייל? כי אני לא מבין מאיפה אתה מביא את ה"עובדות" שלך.....רק הבולשיט שיוצא מהפה שלך מבינים שאין לך שום הבנה בסיסית של המערכת הצהל"ית
אתה בכלל יודע שעל כל קרבי נדרשים 7 ג'ובניקים מאחורי הקלעים? אתה מבין בכלל כמה ענפים בכלל יש בכל מה שקשור בעורף? אתה חושב שהבניין בקריה מתנהל לבד? או שאולי האפודים תופרים את עצמם? או שהנשק שלך משומן ותקין כי הוא קסום? או שאולי האוכל מוכן ע"י שדונים קסומים? או שעזוב..... המדים שלך נתפרים ע"י ילדים תאילנדים....לא?
וגם המטוסים שלנו שמפציצים כמו משוגעים בזמן מלחמה ומחסלים מבוקשים ומבצעים מבצעי חילוץ מתקנים את עצמם...הרי "בואינג" ו "לוקהיד מרטין" גם מעסיקים שדונים חרוצים.....ויש לך את "צהלנט" ו "שביל החלב" כי המחשבים התחברו בעצמם אחד לשני ואתה בכלל יודע כמה יחידות /בסיסים/ משימות של צה"ל שבחיים לא שמעת ובחיים לא תשמע ודורשים כ"א בסדר גודל שאתה לא מבין?
ועזוב, עזוב את הכל...אתה חושב שהג'ובניקים הם חפשנים? שמעת פעם על טייסות תחזוקה בחיל האוויר? שם אתה עובד מראשון עד חמישי , 8 בבוקר עד 5 בערב...ועובד עובד....ובימים שאתה לא עובד אתה עושה תורנויות...טוחן תורנויות רס"ר שבחיל הירוק לא חלמו עליהם , עושה שמירות כמו מניאק....שבוע שמירות בחודשיים כמו גדול , טוחן מטבחים , ולא מטבחים כמו בטירונות שזה צחוקים...מטבחים שאתה יוצא עם שברי מאמץ ויבלות אחריהם......ואם זה לא מספיק אתה עושה שנה וחצי יציאות 11/3...נשמע אטרקטיבי לא? הרי הג'ובניקים חיים טוב....
קיצר רסת לי את המצב רוח וזה היום הכי שמח שהיה לי בחודש הקרוב , אז לך תגדל ילדון , כל אחד יכול לצעוק "קרבי זה הכי הכי וג'ובניקים מגרבצים כל היום" ואולי ב 5% מהמקרים זה נכון אבל מה עם ה95% שהשכל המיקרוסקופי שלך לא מכיר?
אף אחד לא ממעיט בחשיבות ובהקרבה של הקרביים , כל הכבוד להם ואני מצדיע לכל אחד ואחד שהוא קרבי , אבל אם אין לך מושג מה באמת הולך בצבא סתום את הפה
|