ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   [תמונה] גב (https://israelbody.com/showthread.php?t=37878)

Bodybuilder 27-07-08 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 595537)
תרצה או לא אבל חברה שלך מגזימה.
ואני מדבר גם על התמונה עם התחתונים והחזיה והעקבים...
בכל מקרה שיהיה לך בכיף.
לא מכובד לדעתי.

מה איכפת לו ? הוא עוד 4 ימים בהולנד עם 20 סנדרות חדשות :d

BodyKilo 27-07-08 22:25

רדו ממנה מה יש לכם?
חלאס להיות זונות הרגתם אותה.

SiX PACK 27-07-08 22:43

תמונה של גב וכבר עשיתם ממנה שרלילה..? וגם אם כן, טוב שיש שרלילות...... בגלל זה בארץ אין מודעות לסקס, נשיקה זה כבר חתונה ותמונה של גב זה פורנו כבד. נינג'ה יפרמיטיבי תשחרר קצת אוויר אחי.... תמונה.. של גב...

sandrik 27-07-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 595559)
מה איכפת לו ? הוא עוד 4 ימים בהולנד עם 20 סנדרות חדשות :d

אולי עם עוד 20 בחורות חדשות

אבל כמוני הוא לא ימצא;)

Snacks 27-07-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 595599)
תמונה של גב וכבר עשיתם ממנה שרלילה..? וגם אם כן, טוב שיש שרלילות...... בגלל זה בארץ אין מודעות לסקס, נשיקה זה כבר חתונה ותמונה של גב זה פורנו כבד. נינג'ה יפרמיטיבי תשחרר קצת אוויר אחי.... תמונה.. של גב...

אתה באמת רוצה שאני יגיב לך על זה..?

Dr. Muscle 27-07-08 23:01

אני אסכם את זה מעכשיו
אם סנדרה תחליט להעלות עוד תמונות בעתיד ואני מנחש שלפי התגובות כאן היא לא...

מי שיגיב בצורה לא עניינית יעוף בטיל. גב חשוף של גבר או אישה מותר לפי הכללים. לפגוע במשתמש אחר זה אסור. תגיבו בצורה עניינית - כמו שאתם מגיבים לגבר. רוצים להוסיף מחמאה נחמדה בגבולות הטעם הטוב, אין בעיה. דברים שהם על תקן הטרדה מינית זה עבירה על החוק בישראל ולא רק בפורום.

Dr. Muscle 27-07-08 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ninja (הודעה 595150)
בואנה בלי להעליב והנה אני שוב מדגיש שהכוונה של ההודעה הבאה היא לא להעליב! לא לא לא להעליב!

סנדריק את מתנהגת כמו **** מגלגל"צ, והחבר שלך הוא יותר מתנייק מכל גבר בעולם, נותן לך להעלות תמונת כאלה לאינטרנט..ואם הוא היה לידי הייתי מעיף לו כאפה שהיתה מחזירה לו את המוח בחזרה למקום.
את צריכה ללכת ללמוד קצת איך להתנהג, ומה יש לעשות ומה לא..כי ככה את נראית עוד שרלילה משיכון ד' בטבריה.

אז בלי להעליב!! בלי בלי בלי להעליב!!! קודם כל זה ברור שאתה עף מכאן על טיל ואם היית לידי מלביש אותך בפיאה ומלמד אותך באמת איך יתנהגו אליך ואל הפה הגדול שלך מחוץ ל4 קירות המסך. עם כל מי שהעפתי עד עכשיו הייתי הכי פייר שיש. את רובם החזרתי כמה שהם לא עצבנו אבל אף אחד לא רשם כזו תגובה מגעילה לילדה בת 16 שלא קשורה בשיט לאימונים.
אני מקווה בשבילך שאם אתה לא מצטער על מה שרשמת כאן, אז תצטער בעתיד כשתתבגר.

Dr. Muscle 27-07-08 23:10

ודבר אחרון שזה פשוט לא ייאמן שאת מאמנת את הגב רק חודש יש לך vtaper מרשים באחוז שומן לא נמוך במיוחד שזה דבר שלהרבה מהגברים בפורום הזה אין. יש צורה יפה של הכתפיים שנראות מהתמונה ובכלל אם תחליטי לקחת את התחום הזה ברצינות (וזה הרבה מחשבה) יש לך את כל הכלים.

sandrik 27-07-08 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 595652)
ודבר אחרון שזה פשוט לא ייאמן שאת מאמנת את הגב רק חודש יש לך vtaper מרשים באחוז שומן לא נמוך במיוחד שזה דבר שלהרבה מהגברים בפורום הזה אין. יש צורה יפה של הכתפיים שנראות מהתמונה ובכלל אם תחליטי לקחת את התחום הזה ברצינות (וזה הרבה מחשבה) יש לך את כל הכלים.

תודה רבה על התגובה הנורמלית היחידה באשכול הזה,אחרי 5 עמודים בערך.

תודה כם על המחמאות
ואני כבר שוקלת לקחת את העסק ברצינות
אחרי תקופת הלימודים-עוד שנתיים.
כולל כל תוספי התזונה,
אכילה נכונה,
תוכנית אימונים מסודרת,
הכל הכל.
בנתיים סתם חובבנות.

כמובן שכל זה רק בגדר שאיפה- מי יודע מה צופן העתיד

;)

Rendi Orton 27-07-08 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dr. Muscle (הודעה 595645)
אז בלי להעליב!! בלי בלי בלי להעליב!!! קודם כל זה ברור שאתה עף מכאן על טיל ואם היית לידי מלביש אותך בפיאה ומלמד אותך באמת איך יתנהגו אליך ואל הפה הגדול שלך מחוץ ל4 קירות המסך. עם כל מי שהעפתי עד עכשיו הייתי הכי פייר שיש. את רובם החזרתי כמה שהם לא עצבנו אבל אף אחד לא רשם כזו תגובה מגעילה לילדה בת 16 שלא קשורה בשיט לאימונים.
אני מקווה בשבילך שאם אתה לא מצטער על מה שרשמת כאן, אז תצטער בעתיד כשתתבגר.

הקהילה הצטמצמה עוד קצת :1eye:
ולמה העפת אותי,לפני כמה ימים אפשר לדעת? :confused:

Homie 27-07-08 23:17

פאניק יא נקניק זה asta לא este, este זה- זה, זה מתי? לא, asta זה - עד מתי? 1.11

P-a-n-1-c 27-07-08 23:19

כרגיל אוף טופיק.

Dr. Muscle 27-07-08 23:21

קודם כל נכון מה שאמרת לגבי
ורק תכניסי את זה למכלול השיקולים שלך:
1. התיכון זו התקופה הכי הכי קלה שתהיה בחיים שלך גם אם תגידי לי עכשיו שאת עושה מיליון ואחד דברים ויש לך חברים וחוגים ועמבה וסמבה, בצבא זה רק מסתבך . אז אם מתישהו אז עכשיו. לקבוע בגילך תכנית לעוד שנה שנתיים זה דברים שלא יתממשו.
2. גם כשאת אומרת ברצינות אז תשקלי למה הכוונה. האם להתחרות באיזשהו שלב? (טוב למכורים לעניינים ללא תועלת ממשית) , לעשות מזה קריירה?
בכל אופן מומלץ שגם עכשיו תהיה תכנית מסודרת ותזונה והכל זה רק ישתלב עם כל השאר. לא חייב להיות קיצוני ואפשר לשחרר רסן בסופ"שים...
3. אם הכיוון הוא באדיבילדינג קחי בחשבון סיכונים , כמה שהסמים משחקים תפקיד בבאדיבילדינג גברי, אצל נשים המצב יותר קשה והמחיר הוא כבר ולתמיד (לא נפתח את הסוגיה עכשיו רק בשביללך למחשבה).

Homie 27-07-08 23:22

הומי אני מקווה שהכל טוב איתך אבל אתה נותן יד למשת"פים להרוס כל נושא אז צנזרתי אותך.

Dr. Muscle 27-07-08 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rendi Orton (הודעה 595660)
הקהילה הצטמצמה עוד קצת :1eye:
ולמה העפת אותי,לפני כמה ימים אפשר לדעת? :confused:

וואלה תאמין לי שאני לא זוכר מרוב שהפורום כבר טחן לי ת'שכל? אבל אם חזרת מחייך ועשית כולה הפסקה והלכת לים במקום הפורום אז זה חיובי ואני מקווה שחזרת בראש טוב.:sbb4:

P-a-n-1-c 27-07-08 23:24

כרגיל מזיין את השכל על דברים לא קשורים.

sandrik 27-07-08 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 595670)
קודם כל נכון מה שאמרת לגבי
ורק תכניסי את זה למכלול השיקולים שלך:
1. התיכון זו התקופה הכי הכי קלה שתהיה בחיים שלך גם אם תגידי לי עכשיו שאת עושה מיליון ואחד דברים ויש לך חברים וחוגים ועמבה וסמבה, בצבא זה רק מסתבך . אז אם מתישהו אז עכשיו. לקבוע בגילך תכנית לעוד שנה שנתיים זה דברים שלא יתממשו.
2. גם כשאת אומרת ברצינות אז תשקלי למה הכוונה. האם להתחרות באיזשהו שלב? (טוב למכורים לעניינים ללא תועלת ממשית) , לעשות מזה קריירה?
בכל אופן מומלץ שגם עכשיו תהיה תכנית מסודרת ותזונה והכל זה רק ישתלב עם כל השאר. לא חייב להיות קיצוני ואפשר לשחרר רסן בסופ"שים...
3. אם הכיוון הוא באדיבילדינג קחי בחשבון סיכונים , כמה שהסמים משחקים תפקיד בבאדיבילדינג גברי, אצל נשים המצב יותר קשה והמחיר הוא כבר ולתמיד (לא נפתח את הסוגיה עכשיו רק בשביללך למחשבה).

לא באדיבילדינג
פיטנס.

Jamie eason
בנתיים המודל שלי לחיקוי.

ולפי דעתי בנות בצבא-זה בזבוז זמן לבנות,ובזבוז כסף למדינה

P-a-n-1-c 27-07-08 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik (הודעה 595678)
לא באדיבילדינג
פיטנס.

Jamie eason
בנתיים המודל שלי לחיקוי.

ולפי דעתי בנות בצבא-זה בזבוז זמן לבנות,ובזבוז כסף למדינה

מי נראה לך יכין קפה? וימצוץ לאלה שסוגרים 21?

Snacks 27-07-08 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 595679)
מי נראה לך יכין קפה? וימצוץ לאלה שסוגרים 21?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי חזק אתה חזק :sbb2:

Ido 28-07-08 00:09

סנדרה מה עם חזה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ