![]() |
...Vatos Locos for ever karnal
http://www.geocities.com/strijpdegek...inbloodout.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שום כוונה לצחוק עליך ואני יודע שמשקל זה לא אינדקטור למסה אבל.. שאתה שוקל הרבה (116?) להתעסק עם משקלים כאלה זה לא לעניין..מבין? |
ציטוט:
ואני לא שוקל 116 כבר ממיזמן ירדתי הרבה במשקל הגוף אבל לא במשקלי העבודה ומי שמכיר אותי יודע:jockey: אני יכול להעלות תמונות ותראו שינויי אבל אני מעדיף שלא אני רוצה שממש יהיה הבדל עצבני |
נייט וולף אל תצתדק!
אתה תותח ותמשיך בדרך שלך עם גיל תגיע רחוק. |
ציטוט:
בשיא כשהיתי עושה מסור היתי עושה עם 60 קילו אחי ואני שקלתי בשיא רק 102 אחרי אימון |
ציטוט:
וזה שעשיתה 60 זה יפה מאוד אני לא אנסה להתחרות איתך עכשיו אבל בכל אופן יש הבדל בין שיא הכוח (מסה) לחיטוב ....תחשוב על זה |
ציטוט:
חחחחח גדול |
אז ככה עוד משהו שמעו טוב טוב מה שיש לי להגיד לכם הייתי יום ראשון בחנות אצל גיל למעקב והוא ומאור היו שם ומאור וגיל אמרו לי שאין מצב שאני לא הולך להתחרות שיש לי פוטנציאל ושאני יגיע רחוק ואמרו לי שאני מתאים כמו שצריך אז תעשו טובה ועוד נתראה בתחרות אל תדאגו
|
מה כל כך מצחיק אני לא מבין?
ציטוט:
הבן אדם לוקח אותך בכל פרמטר וזה עוד אשכול מזמן ועוד לפני הסיקל שעשה קצת צינעות שתהיה לך אחי יש לך גוף מצויין וזה באמת אתה באמת טוב לגיל שלך אחי ויש עתיד כן לא אומר שלא עדיין עבודה קשה ואני בטוח שאם גיל ומאור אתה תצליח אבל זה לא היה במקום מני באמת יותר גדול ממך גם בגיל וגם בגוף |
ציטוט:
ודרך אגב אתה על הפנים אחי ממש על הפנים סבא שלי יותר מפותח ממך |
ציטוט:
|
לאבא שלך יש דקה דיק אחי לא שמתה לב שנולדתה מוזר??
|
ציטוט:
טוב חבל רק שאתה ממשיך לסמוך בעיניים עצומות על האנשים שנתנו לך את זה.... עצוב...באמת שעצוב. |
ציטוט:
וגם עם כן שם עלייך זין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ניסרתי לאמא שלך ת'רגל!! (ובמקרה קטעו לפני יומיים לאמא של המקולל את הרגל והוא עונה כך) א... אב...אהה...אמא שלך!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ