![]() |
ציטוט:
חתיכת טמבל , וחסר לך שתמשיך להגיב בצורות כאלו. |
קודם כל אני חייב לציין משהו שכבר נאמר באשכול, אתה חטוב ברמות מטורפות.
לפי ההתרשמות שלי מהתמונות, נראה כאילו הרגליים בפיגור. בקשר לאימונים, אל תמהר, הדרך הכי טובה לאמן ידיים היא לאמן חזה וגב מאסיבי, אל תדאג לגבי הידיים הם יגדלו למרות שאני לא רואה איזהשהי בעיה בתמונות אבל יכול להיות שזה רק אני :) בהצלחה בהמשך. |
ישליע שאהל בקשר לאימוני חזה ישלי שני אימוני חזה בשבוע אימון ראשון אני עושה את לחיצות החזה עם דמבלים ואימון שני אני עושה לחיצות חזה עם מוט האם זה טוב לשלבב ביניהם?
|
ציטוט:
ת-ה-נ-ה:) |
ציטוט:
|
אהה, איך מסטיק נשמע לך?
|
ציטוט:
|
לא אחי, הובה בובה חח
|
ציטוט:
|
אללה סבבה מה הכתובת למשלוח?
|
אפשר לשאול אם אתה עושה דדליפט או סקוואטים? תתחיל לעשות אותם אתה תגדל בהרבה יותר טוב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני חושב שאני יתתחיל מחר לנסות דדליפט כמה סטים וכמה חזרות לעשות?
|
ציטוט:
|
אוקי היום באימון גב התחלתי עם 3 סטים של דדליפט של 8-10 חזרות במשקל של 60 קילו כדי ללמוד תטכניקה בשביל למנוע תקלות ופציעות שאני יתחיל במשקלים שאני יתאמץ בהם... כמה סטים של דדליפט על כמה חזרות מומלץ לשלב באימון?
ועוד שאלה אחד פה הציעה לי שמיפני שעד עכשיו נהגתי לקרוע תידיים באימונים להפחית את האימונים של הידייים או להתרכז רק בשרירים גדולים והשיפור כבר יגיע בידיים מה אתם אומרים? |
ציטוט:
דדליפט תן משהו כמו 3-4 סטים תלוי בתוכנית שלך וותנסה לרדת לטווח חזרות נמוך אני מעדיף לעשות פירמידה בדרך כלל... מעלה משקל מוריד חזרות מתחיל מ-10 חזרות או 12 ויורד עד ל-6 נגיד או 8. לגבי היידים היה על זה הרבה ויכוחים חלק אמרו שהיידים יתפתחו כבר מהתרגילים המורכבים וחלק אומרים שזה נכון אבל זה לא משתווה לעבודה ספציפית על היידים... אני לא אפתח את הוויכוח שוב ולכן פשוט תמצא את מה שעובד על הגוף שלך ותעשה את זה. |
דדליפט תכניס לאימון רגליים, לא לאימון גב.
|
זה ביחד גב ורגליים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ