![]() |
save_us y2,יש חניון גדול מספיק בישביל שכל המתחרים והצופים יוכלו לחגוג אפטר פרטי עלייך ועל אמא שלך.
אתה כל כך אפס תפסיק כבר להגיב פה ,בקטע רציני אתה עושה לעצמך פדיחות אחרי ההודעה פרישה ולאחר שהפכת מתחרה של גיל יותם ויאיר להב חחחחח. אחי...תתאבד! |
בקשר לאיומים באותה תקופה החיטוב השפיע עלי בצורה רצינית והייתי עצבני אש, בקשר לקטע שאני כביכול "מתחרה" של גיל גרנות ויאיר להב אם לא הבנתם זה היה בציניות ורציתי לבדוק כמה אנשים אני יכול לתפוס ואתם כנראה ממש מפגרים אם חשבתם שבאמת רציתי להקים עסק, היו יכולים לתבוע אותי על התחזות לאיש מקצוע ולתבוע אותי על העלמת מ"ס, ובקשר לפרישה שלי זה גם היה בתקופה שהייתי עצבני היום אני כבר רוצה לפתוח דף חדש נמאס לי מכל הריבים שהולכים פה ובקשר למר ישראל אני לא מאמין שיהיה משהו מיוחד אחרי כל האיומים פה מאחורי המקלדת כולם כבר ישכחו הכל שם היות ואנחנו בתאכלס באים לראות תחרות אז זה כבר פחות יעניין אנשים כל המריבה הזאת, ובלי שאלות או תגובות מיותרות בבקשה אין לי שום עניין להמשיך עם המריבות הילדותיות האלו זה לא מוביל לשום מקום.
|
אחלה שינוי
רק תפסיקו לעצבן אותי סגרו את העניין כבר . חלאס עם הילדותיות. פיתחתם גוף לתפארת באמת הלוואי עליי בגילכם, הייתי מוכן למות בשביל כזה גוף - אבל זה עשה לכם איזו רגרסיה במוח . |
קיצר אנשים סגרו את זה בטוב אף אחד לא באמת רוצה ללכת מכות, תגיעו עם מצב רוח ושכחו מכל החרא...
אף אחד לא יהיה מספיק מסכן בשביל לריב בגלל שמישהו זרק לו מילה באינטרנט. |
ציטוט:
|
שינוי יפה מאד לשנה. אם לוקחים בחשבון שאתה לא אוכל הרבה אז גדלת יפה מאד
אני בטוח שעוד שנה מהיום, עם הידע שצברת והאימונים והתזונה השינוי יהיה עוד יותר טוב כל הכבוד ובהצלחה |
ציטוט:
אדון בלהבלה, אזהרה ראשונה ואחרונה. |
לא רע חתיכת פומפה שכמוך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נו מה אתה רציני מה זאת העריכה הזאת? הבאתי לו עצה שתעזור לו מאוד בהמשך חיו:idea: |
ציטוט:
|
למה דווקה כיף כשה יש אקשן עכשו כאילו בלי זה שאני שונה אותך לירון אתה באמת אפס ואני לא אומר את זה כדי לעצבן אלה מה שיוצא אתה באתה ועשיתה רעש שאתה פורש בחתימה שלה רשמתה כמה ליכלוכים בשרירים
גם כתבתה כמה דברים ועכשו דף חדש... אני לא מאמין שמישו קונה את זה |
חלאס לריב עם לירון :] ........ הבנאדם בחור טוב ..
|
ציטוט:
|
סופרגיטר חזר איזה כייף:)
עוד ליצן שבא להוריד תרמה של הפורום. ואתה יא ביצה יצאתה צ'יפס:d |
חחח פרו אני מבין שהיה לך עוד משתמש לפני זה?
:):):):) בלעבלע הרגתה אותי |
ציטוט:
|
::
ציטוט:
|
^^ מודה באשמה אבל תישמע תטפל בעצמך זה לא פסדר כל הפיצולים האלה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלעבלע יכול להיות שאתה כבר לא vip? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ