![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת הנקודה. |
ציטוט:
וכולו התחיל להתעוות... |
קאטלר יותר גדול מרוני,אבל מי מסתכל על הגודל? אם היו מסתכלים על גודל מרקוס רול היה ממזמן מר אולימפיה.
מסתכל על עובי,רוחב,חיטוב,יבוש,אסטטיקה וכ'ו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לך גוף תופעה!
מחוטב רצח וגם המסה חזקה! קיצר תמשיך ככה! |
ציטוט:
|
you are truely a cannon man!!!
but very important thing - why don't you use gloves?! |
תותח אין מה להגיד.
עובד קשה ומצליח. |
תותח
ממש עלית במאסה מאז הסירטון שפרסמת ככה נראה לפחות וגם התחטבת אש |
חשוב להבהיר משהו פה לאנשים קצת מצטרע שזה בדיון שלך סיקס אבל זה די חשוב...
כמו ש-ran אמר אתם משווים את קאטלר לרוני בשניםה אחרונות שזה 2006 2007 שבאמת רוני כבר הזדקן... ומסיבה מוצדקת אנשים פה וגם אני לא היו בזמן 2003-2004 וגם אחורה טיפה... אם תלכו ותראו סרטונים של האולימפיות האלו תראו שלושה דברים : * רוני מלך. * כאשר מישהו עומד עם רוני על הבמה ושתיהם מפנים את הגב נגמר המשחק רוני ניצח. * רוני היה רחב והיה גדול והיה לו עובי והיה פרופורציונלי יותר מקאטלר. ואפשר לראות את זה בסרטונים אחרי הכל לא סתם הוא ניצח אותי כבר כמה פעמים מן הסתם בשנים האחרונות הוא הפסיד שלא באשמתו... אפילו מלכים מזדקנים :] |
יפה אחי, גוף פצצה, ביצוע נקי, כמו שמישהו כבר אמר פה.. נראה לי אתה מזריק חח
אני מתאמן 8 חודשים ואני עושה 30kg בחזה חליון בעזרת השם היום אולי נרים ל32.5. |
ציטוט:
גם כשרוני הזדקן הוא הרים משקלים הרבה יותר גבוהים מקאטלר וזאת הנק'!! קאטלר ניצח את קולמן למרות (!!!!) שהוא משתמש במשקלים נמוכים יותר. די לזיין תשכל. וחבל להרוס לו את האשכול. בכל מקרה אם לא אמרתי את זה קודם- נראה מצוין!! ביצוע מעולה. |
ציטוט:
אני לא מדבר על זה אחי זה ידוע... היה פה אחד שאמר שקאטלר היה יותר רחב וגדול מרוני חייב לתקן דבר כזה. לגבי המשקלים לקאטלר יחסית יש משקלים לא גבוהים בכלל אם משווים אותו לרוני זה נכון. |
כל הכבוד אחי, טכניקה וביצוע מאוד יפים, גם ההיתנגדות , בהצלחה בהמשך
|
משקל מכובד לבנאדם בגילו ובגודלו.
מזכיר לכם שלמרות ההתלהבות לא מדובר פה במפלצת מאסה אלא בבחור חטוב אסתטי ויפה. |
מה אתם משווים בין רוני לג'יי?
כל אחד אגדה בפני עצמו . אני אישית בצד של רוני :sbb4: אבל ג'יי הוא אחד הגדולים בכל הזמנים |
רוני בן 44.. ורוני בשיא שלו משתין על קאטלר בקשת רחבה רחבה.
אגב, שיפור יפה מאוד. הבטן בהחלט נהיית מטורפת.. מה שכן, היד נראת פחות מ 42, אם שופטים על פי הסרטון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ