![]() |
שינוי פשוט מדהים!!!
|
אח שלי לא רוצה לבאס אותך אבל אני מקווה שלמדת את הלקח מהמסה הזאת, אתה הריי בטח רואה שהגעת בדיוק לאותו מצב שהיית לפני שהתחלת את המסה הזאת, לא היה שיפור והגעת לאחוז שומן מטורף שבשביל להתחיל ולרדת ממנו עשית חיטוב קיצוני שאיבדת בו מלא שריר, חבל.
|
ציטוט:
דנוס לא ממש נשאר עודפי עור אולי בקטנה לא כזה קריטי. תודה לשאר. ולא זוכר מי אמר צודק מטעויות לומדים לא עושה יותר מסה מלוכלכת בחיים. |
ניראה מעולה אחי.. כל הכבוד !! :]
|
פשש אחי יפה מאוד. מביא מוטיבציה לחיטוב.
|
מדהים ביותר :)
א. כל הכבוד בנאדם!!! :)
דבר שני ראיתי שאלה שעניינה אותי אולי תוכל לענות גם לי , למה עלית כל כך הרבה שומן כאשר עלית במסה ? כאילו, אפשר בטוח לעלות במסה בצורה שבה השומן לא יעלה כל כך הרבה... בתמונות לפני היית ממש שמן :) לא חשוב , פצצה החיטוב יצא לך ... אתה נראה אחלה :) כל הכבוד על העבודה הקשה! :) |
כל הכבוד מה הגובה שלך?
|
פששש איזה שינוי מדהים. אבל רואים שלקחת את המסה רחוק מידיי זה טעות שאני גם עשיתי בעבר(94 קג" היתי) יש עוד עבודה אחרי עוד מחזור של מסה קצרה וחיטוב תראה כבר יותר קשיח.:ok:
|
מישהו יכול להסביר לי על מה מדברים פה כשאומרים מסה נקייה/מסה מלוכלכת?
וסחטיין על הירידה גבר מרשים ביותר! |
תשובה
ציטוט:
מסה נקייה זה לעלות כמה שיותר שריר וכמה שפחות אחוזי שומן :) |
אז אני לא מבין מה הקטע בלעלות מסה ביחד עם שומן כשאחרי זה צריך להוריד את השומן אז גם המסה יורדת?
(מצטער אם השאלה נשמעת מפגרת פשוט אין לי עדיין ידע בנושא:\) |
אי אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות שומן , לא קיים .
מה המאסה נקייה אומרת להעלות כמה שפחות שומן בזמן המאסה - אבל זה אומר גם עליה איטית יותר במאסת שריר . mortex - אתה טועה ומטעה . |
הכל תלוי בגנטיקה חילוף חומרים והיחסים בתפריט בהתתאם לכל אחד.
סה"כ נקי זה פחות צ'יטינג באוכל . נקי זה קלוריות איכותיות ולא מג'אנק. |
אלי מה שחשוב זה שתשמור על ההישג! :]
קיבלת חיים חדשים במתנה הודות לכוח הרצון שלך והמוטיבציה והעיקביות עברה עליך דרך לא קלה וזה לא מובן מאליו. תמשיך להפציץ ובאמת הקושי "האמיתי" הוא לשמור על הקיים !!! בהצלחה אחינו |
ישרר כוח גדול מאודד
|
שיפור באאאאמת טוב :)
אבל עדיין חסר הבטן |
שגיא תקרא לפני שאתה כותב ...
ציטוט:
אם היית טורח לקרוא היית מבין ... מסה מלוכלכת זה לעלות באחוזי שומן ביחד עם המסת שריר מסה נקייה זה לעלות כמה שיותר שריר וכמה שפחות אחוזי שומן כלומר , לא לשים לב לאחוזי שומן אלא לרוץ קדימה בדחיפה בכדי לעלות מלא מסה של שריר ושומן יחד ואז לעבוד פי שתיים קשה להוריד את השומן...זו עלייה מלוכלכת (כמו הבחור פה) עלייה נקייה .. לעלות כמה שיותר שריר וכמה שפחות שומן (מעולם לא אמרתי לא שומן בכלל) . אתה חושב שאני טועה ומטעה כי אתה פשוט חושב שאני טועה ומטעה מההתחלה ... תקרא לפני שאתה מגיב ... |
wow איזה מלך...
אני אומר כבנאדם שירד מ-112 ל-85 ואנלא נראה כמוך בשיט, רואים שעבדת מצויין ובאמת אין עלייך אחי.. רק תשמור על זה גבר... מרגש אותי לראות אנשים שעשו מהפכים דומים לשלי ואפילו טובים יותר |
שניה שניה,סיימת חיטוב?
אם כן לדעתי יש עוד מה להוריד. בכל מיקרה כל הכבוד לך! |
סחטיין אחי אין מילים פשוט כל הכבוד, אחד השינויים המשמעותיים שראיתי בפורום עד כה.
מה התכנונים עכשיו? מאסה נקייה נראה לי :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ