![]() |
ציטוט:
אני יודע על חלום צלול... אם אתה רוצה לדעת שיטות כדי להיכנס לחלום צלול אתה יכלת פשוט לבקש בימקום כל החפירה הזאת... כי להעלים ת'מציאות אתה לא יכול אז למה סתם לבלבל על זה בשכל? |
[quote=tomerA;581822]אני רוצה לדעת אם למישהו יש דרך מקורית איך כן אפשר להוכיח.
ואני יודע שלא כול הסכיזופרנים נהנים כמו שאין רק חלומות טובים. [quote] שמע לדעתי אתה לא חופר אני אוהב את הדברים האלו חח :] אבל בתאכלס זה לא שאלה אפשרית אחי כי בעצם אין דרך מקורית או לא להוכיח שכן... יכול להיות שאתה עכשיו בתוך חלום וגם אני ואתה בעצם חלק מהחלום שלי... כמה שזה דפוק... עכשיו לך תוכיח שזה נכון וגם לך תוכיח שזה לא נכון... אם אם תתאבד יכול להיות שהחלום ימשיך לעולם הבא... זה דברים שהם שטויות אחי ואפשר להתווכח עד השנה הבאה עליהם כי אין בעצם דרך לפתור אותם. |
ציטוט:
כתבתי שיש כול מיני דרכים וזו אחת השיטות יש כול מיני סוגים של טרנסים, סמים ושיטות משונות. אבל זה מה שיש היום, אני מדבר על אפשרות עם טכנולוגיה כזאתי או אחרת שתוכל להשאר בתוך החלום הזה כמה זמן שבא לך. ציטוט:
למשל בחלום צלול כדי לדעת אם אתה בחלום או לא אתה מסתכל כמה פעמים על שעון הדיגיטלי שלך ורואה אם השעה נראית מוזר או משתנית כול פעם. או להסתכל על שלטים ולראות אם כול פעם רשום משהו אחר. נכון שתאורתית אין דרך להוכיח את זה אבל כמה שאמרת זה כיף לפעמים לדבר על דברים קצת מעבר. |
אההההההה
אתה מושפע מהסרט ונילה סקיי, נכון? |
ציטוט:
אבל אתה לא מדבר על שאנחנו נחלום אתה מדבר על הקטע שאולי אנחנו כבר בתוך חלום... אז הנה אני מסתכל בשעון הדיגטלי ואין שום דבר מוזר השעה 22:23 ובעוד דקה זה יהיה 22:24... |
ציטוט:
denous בחלום צלול כול פעם שאתה מסתכל על שעון זה מציג סתם ספרות נגיד פעם אחת 23:11 פעם אחרת 07:12 (אני מתכוון שאתה מסתכל בהפרשים של שנייה ככה). |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מצב אתה יודע איפה אני יכול למצוא גירסא מתורגמת?? |
ציטוט:
אז השעה השתנתה מזה אומר לך ? שאתה בתוך חלום אבל אתה כבר יודע שאתה בתוך חלום... |
ציטוט:
כי כשאתה בחלום צלול אתה בהתחלה לא יודע שאתה בחלום צלול אתה עושה בדיקות כדי לדעת. |
תכלס אני קורא רק תשורה הראשונה והאחרונה חלאס לכתוב מגילות
שמישהוא ינעל פה או משו כבר =/ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ