![]() |
כשאתה מסתכל על גברים בחוטיני כול היום למרות שאתה סטרייט (או שלא?)
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה באדיבילדר שהאיום (העיקרי ) שאמא שלך אומרת לך (אם אתה מסרב להוריד זבל\ לשטוף כלים) זה משו כמו : " נראה איך תסתדר שבוע בלי שאני אקנה טונה ויוגרטים" ,ואז אתה חושב שנייה ותוך רגע אתה מוצא את עצמך עם השקית זבל ביד בדרך לפח חחח
|
ציטוט:
|
כשלך ולחבר יש 50 שקל ובמקום לחגוג על ממתקים אתם קופצים לסופר לקנות פסטרמה לחם וירקות ולהתפרק. (קרה לי לפני שבועיים ככה =])
|
ציטוט:
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשאתה היחידי שמסנן קללה כשאתה מגלה שהמכון שלך החליט להביא עוד מכונה מוזרה במקום לקנות כלוב של סקוואט ועוד מוטות ודאמבלים. |
ציטוט:
לא מזמן הביאו למכון שאני מתאמן בו מכשיר של חתירה לחיטוב משו(wtf?!) וכולם התלהבו שמחו ורק אני התעצבנתי קיללתי והתלוננתי שקנו את זה במקום מכשיר ללחיצת רגליים(שאין לנו במכון:mad: ) |
אצלינו הביאו מכונה של חבל כזה כמו טיפוס על חבל אנאעארף... לא חבל? 15,000 שקל מכונה לא יכלתם להביא כלוב לסקוואט שאני לא אצטרך לעבוד כמו איזה ניגר ומסוכן עם מקבילים בתור המעמד? ;\ או לפחות עוד ספה חופשית ( כל המכון רק 2 ספות חופשיות \= )
|
ציטוט:
כל המכון ויש לנו רק ספה חופשית אחת..:\ ומולטי טריינר אחד גדול רציני,מוט w אחד,שתי מוטות ארוכים חופשיים,דאמבלים בקושי עד 25 קילו ככה,המכשיר חתירה לחיטוב הזה,שלוש הליכנונים,שתי אופניים וסקי אחד.. זה מכון זה?! אין לנו כלום כמעט כוסעמק מכון מעצבן אני מחכה כבר לחסוך כסף בעצמי ולהירשם למכון אחר כי יש לנו פה תשלום חובה.. |
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשלא נעים לך לבקש כלום ליומולדת כי גם ככה אתה עולה להורים שלך כ"כ הרבה כסף בגלל האוכל. ( אצלי זה ככה ;\ )
|
ציטוט:
|
שאתה מרים דברים כמו שקיות בסופר,או שלחונות וזה ...ומרים את זה בכוונה בדרך אחרת בשביל שיראו תבייבספס
|
כשאתה רואה את השחיפולס של הפורום (דוגמת לוגאוט או רומן).
|
^^^ אני ועידן מחכים לך במר ישראל
לא אמרתה שאתה לא מגיב יותר יא קוקס אחד |
ציטוט:
|
ציטוט:
חכה נעשה לך שלום ונזרוק עלייך ביצים מגומי במר ישראל:bye1: |
מה נהיה כאן היום? מישהו הזריק טסטוסטרון לכל הילדים וכולם באו אגרסיבים לעשות בעיות?
אל תדאגו, הוא לא יגיב יותר, הבחור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה רואה מישהו במכון שהוא סוס אבל לא מוכר, ואז אתה תוהה עם הוא יודע מה שהוא עושה. / אם הוא בישראלבודי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ