ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   שינוי בחצי שנה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=36106)

denous 10-06-08 23:40

גיל קודם כל אני יודע אחי שאני על אחוזי שומן נמוכים נכון וזה גם זמן להתחיל מאסה אבל תאכלס זה לא קשור לים זה קשור למראה שלי עם עצמי אני פשוט לא אוהב לראות את עצמי בקיץ עם מלא נוזלים ושומני לא אוהב את המראה הזה בגלל זה אני עושה נייטרלי לחודש וחצי שבשבילי נייטרלי זה כמו לעלות נקי מאוד כמו שצריך ומשם שוב מאסה טובה וארוכה תאכלס עוד שבועיים וחצי חיטוב וסיימתי מזה שבועיים וחצי ?
אם עד עכשיו בחודש וחצי של חיטוב כבר לא ירד הרבה שריר בכלל ויש תמונות להוכיח את זה אז עוד שבועיים וחצי זה מה שיהרוס לי ?
אני קובע תאריכים מראש וזה הסיבה שאני לא סוטה מהדרך כי הכל מתוכנן אצלי פשוט ככה אני אוהב את זה...
פאניק תקשיב שאומרים מאסה מכובדת נכון מדברים על היקף 41-2 אבל תאכלס יש פה מאסה זה לא שאני איזה אחד שאתה יכול להגיד אתה שחיף מת.
בכל זאת אני שוקל 73 קילו חטוב יש בזה משהו אז אפשר להגיד איפשהו יש מאסה נחמדה עליי אם לא אז לא הייתי נראה ככה חטוב ושוקל 73 מן הסתם :\
42-3 היקף אני עוד רחוק מזה במאסה אפילו לא חטוב אז בסדר יש עוד זמן ונגיע לזה ביינתים המשקל הזה יושב עליי טוב ונראה סבבה מכאן אני מסיים את החיטוב הזה ועולה לאט כמו שתכננתי ואני מבטיח לך אחי שבעוד חצי שנה אתה תופתע.

P-a-n-1-c 11-06-08 07:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
גיל קודם כל אני יודע אחי שאני על אחוזי שומן נמוכים נכון וזה גם זמן להתחיל מאסה אבל תאכלס זה לא קשור לים זה קשור למראה שלי עם עצמי אני פשוט לא אוהב לראות את עצמי בקיץ עם מלא נוזלים ושומני לא אוהב את המראה הזה בגלל זה אני עושה נייטרלי לחודש וחצי שבשבילי נייטרלי זה כמו לעלות נקי מאוד כמו שצריך ומשם שוב מאסה טובה וארוכה תאכלס עוד שבועיים וחצי חיטוב וסיימתי מזה שבועיים וחצי ?
אם עד עכשיו בחודש וחצי של חיטוב כבר לא ירד הרבה שריר בכלל ויש תמונות להוכיח את זה אז עוד שבועיים וחצי זה מה שיהרוס לי ?
אני קובע תאריכים מראש וזה הסיבה שאני לא סוטה מהדרך כי הכל מתוכנן אצלי פשוט ככה אני אוהב את זה...
פאניק תקשיב שאומרים מאסה מכובדת נכון מדברים על היקף 41-2 אבל תאכלס יש פה מאסה זה לא שאני איזה אחד שאתה יכול להגיד אתה שחיף מת.
בכל זאת אני שוקל 73 קילו חטוב יש בזה משהו אז אפשר להגיד איפשהו יש מאסה נחמדה עליי אם לא אז לא הייתי נראה ככה חטוב ושוקל 73 מן הסתם :\
42-3 היקף אני עוד רחוק מזה במאסה אפילו לא חטוב אז בסדר יש עוד זמן ונגיע לזה ביינתים המשקל הזה יושב עליי טוב ונראה סבבה מכאן אני מסיים את החיטוב הזה ועולה לאט כמו שתכננתי ואני מבטיח לך אחי שבעוד חצי שנה אתה תופתע.

טוב שמע אחי אני לא רוצה לבאס אותך עוד יותר...
לפעמים טוב לשמור על הבועה :sleep:

שיהיה בהצלחה, תפציץ

denous 11-06-08 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

שיהיה בהצלחה, תפציץ

אחי שמע דבר איתי דוגרי אמרתי לך אני רקשמח מהתגובות שלך יש לך אחל הביקורת ואמיתית מאוד אז עזוב קודים.
אני רוצה רק להבין אתה כאילו בא להגיד שאני נראה בתמונות האחרונות כמו שחיף ? :|
רק כי אין לי יד 42 זה אומר שאני נראה שחיף ?
שמע זה כבר תלוי מה אתה מגדיר שחיף....
שחיף שם אני לא אני גם לא טנק אבל לקרוא לי שחיף שיש מאסה נחמדה וחטוב ושוקל 73 על גבוה 174 אני לא מבין איך שחיף ?
הגדרה שלי לדבר הזה זה יותר מאסה נחמדה וחטוב.

דרך אגב אם תוכל לתת לי סיבות למה מה שאני אומר זה לא נכון ואולי להסביר לי מה יהיה טוב וואלה זה יהיה סבבה אני אף פעם לא שולל ולא חי בבועה משלי אחי אני פשוט קבעתי לעצמי מטרה אולי המטרה שגוייה אבל בוא תנסה להוכיח לי את זה כדי שאני אבין לא סתם לזרוק באוויר.

gogo 11-06-08 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

שיהיה בהצלחה, תפציץ

מה נפלת עליו?הוא שחיף? הוא יותר מסיבי ממך זה בטוח.

joker1 11-06-08 17:05

חוץ מזה שבתמונה הרביעית משמאל אתה נראה כמו חייזר כמו שמישהו אמר אתה נראה מצויין, שינוי מטורף.
אתה במקרה מבאר טוביה? נראה לי אני מכיר אותך...

המילה Choers מזכירה לך משהו?

denous 11-06-08 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hithebeach
חוץ מזה שבתמונה הרביעית משמאל אתה נראה כמו חייזר כמו שמישהו אמר אתה נראה מצויין, שינוי מטורף.
אתה במקרה מבאר טוביה? נראה לי אני מכיר אותך...

המילה Choers מזכירה לך משהו?

חח מה אני אעשה החזה אז היה 100 אחוז שומן ועור שלא נדע.
ולא אחי אני בכלל מירושלים מבשרת ציון...
ולא מזכירה לי כלום המילה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ