ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש פה מישהו קרבי שמצליח לשמור על עצמו? (https://israelbody.com/showthread.php?t=35008)

Nadav19 17-05-08 23:22

מה שבטוח 100% האוכל שם הכי טוב :bow:
(לפי סקר שנערך בין לוחמי כל היחידות)

בשילוב מכון בבסיס, תפור עליי התפקיד :)

שומר החומות 17-05-08 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
מה שבטוח 100% האוכל שם הכי טוב :bow:
(לפי סקר שנערך בין לוחמי כל היחידות)

בשילוב מכון בבסיס, תפור עליי התפקיד :)

חחח אפשר לראות את הסקר הזה גם?

P-a-n-1-c 17-05-08 23:28

שמע בעיקרון אתה לא מפעיל את העורב, אתה מתחזק אותם בבסיס. ככה לפחות אני חושב.
לא רואה דרך שבה אתה אשכרה יוצא לשטח כדי להפעיל את הטילים.
כנס לפרש לדיון ששלחתי אליו לינק למעלה, תשאל שם את השאלות. יש שם אנשים שבאמת יענו לך מתוך ידע.

blinki 17-05-08 23:30

אחי אני מאמין שאם תראה מוטיבציה ישנה אפשרות שתיהיה מדריך כושר קרבי/מש"ק לוט"ר לפעמים מוציאים מהיחידה כאלה שלא יכולים להיות לוחמים והם עוברים הכשרה וחוזרים ליחידה

P-a-n-1-c 17-05-08 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
אחי אני מאמין שאם תראה מוטיבציה ישנה אפשרות שתיהיה מדריך כושר קרבי/מש"ק לוט"ר לפעים מוציאים היחידה כאלה שלא יכולים להיות לוחמים והם עוברים הכשרה וחוזרים ליחידה

יש לו מקצוע, כל עוד אתה לא פוסל את המקצוע אתה לא יכול מבחינה שלישותית להיות משובץ במשהו אחר [אלא אם כן אתה עושה קומבינות, אבל ברמת העיקרון אתה מחוייב להיות משובץ במקצוע].

Nadav19 17-05-08 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמע בעיקרון אתה לא מפעיל את העורב, אתה מתחזק אותם בבסיס. ככה לפחות אני חושב.
לא רואה דרך שבה אתה אשכרה יוצא לשטח כדי להפעיל את הטילים.
כנס לפרש לדיון ששלחתי אליו לינק למעלה, תשאל שם את השאלות. יש שם אנשים שבאמת יענו לך מתוך ידע.

מה פתאום, אני אומר לך אני יוצא לשטח זה בדוק 100%.
יש 3 אפשרויות, גדוד - סדנה - הדרכה.

אני בגדוד, אלו שמתחזקים את הטילים הם פועלי הסדנא.

alfi 17-05-08 23:49

ציטוט:

מה פתאום, אני אומר לך אני יוצא לשטח זה בדוק 100%.
יש 3 אפשרויות, גדוד - סדנה - הדרכה.

אני בגדוד, אלו שמתחזקים את הטילים הם פועלי הסדנא.

אל תתבאס ממה שאומרים לך פשוט מנסיון הצבא מאכלים אותך בשקרים וסרטי תדמית והפער בין זה לבין השירות האמיתי הוא יותר מדי גדול....:flowers:

Nadav19 17-05-08 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi
אל תתבאס ממה שאומרים לך פשוט מנסיון הצבא מאכלים אותך בשקרים וסרטי תדמית והפער בין זה לבין השירות האמיתי הוא יותר מדי גדול....:flowers:

יש הבדל בין שמועות, לבין זה שבנאדם ששיבץ מגלניסטים בעבר אומר לך דברים.

הבנאדם אחראי על שיבוץ של המון אחרים במגלן, הוא מבין פה יותר מכל אחד,
הוא אמר לי שאני יוצא לשטח - נקודה.

alfi 18-05-08 00:02

ציטוט:

יש הבדל בין שמועות, לבין זה שבנאדם ששיבץ מגלניסטים בעבר אומר לך דברים.

הבנאדם אחראי על שיבוץ של המון אחרים במגלן, הוא מבין פה יותר מכל אחד,
הוא אמר לי שאני יוצא לשטח - נקודה.

אז ככה מה שאני אומר זה ממש לא שמועות ואפילו רחוק מזה.
אתה תווכח לבד למציאות.כל המשבצים האלה יש להם מטרה אחת בלבד והיא להרעיל אותך על היחידה שלך.
באותה מידה יכולת להתגייס למוצב של חיל חימוש בחרמון והיו מראים לך סיפורי אגדה ולחימה היסטוריים,שבעצם זה לשבת בטנק חודשים בלי כלום.
אבל העניין הוא לקחת את מה שהחברה האלה אומרים לך בערבון מוגבל,כי זה פשוט לא ככה אין מה לעשות.אבל כמו שאומרים עד שלא תנסה בעצמך לא תדע.
אחרי שהשבזתי אותך לגמרי,כנראה נגררתי יותר מדי לדיון הזה,אני רק יוכל לקוות שתהנה ושמה שהבטיחו לך באמת נכון.

P-a-n-1-c 18-05-08 06:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi
אז ככה מה שאני אומר זה ממש לא שמועות ואפילו רחוק מזה.
אתה תווכח לבד למציאות.כל המשבצים האלה יש להם מטרה אחת בלבד והיא להרעיל אותך על היחידה שלך.
באותה מידה יכולת להתגייס למוצב של חיל חימוש בחרמון והיו מראים לך סיפורי אגדה ולחימה היסטוריים,שבעצם זה לשבת בטנק חודשים בלי כלום.
אבל העניין הוא לקחת את מה שהחברה האלה אומרים לך בערבון מוגבל,כי זה פשוט לא ככה אין מה לעשות.אבל כמו שאומרים עד שלא תנסה בעצמך לא תדע.
אחרי שהשבזתי אותך לגמרי,כנראה נגררתי יותר מדי לדיון הזה,אני רק יוכל לקוות שתהנה ושמה שהבטיחו לך באמת נכון.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nadav19 18-05-08 12:24

alfi - כמה שטויות אתה מדבר.

ran_z 18-05-08 12:33

קשה לי להאמין שתמצא פה חייל קרבי ששמר על כל המסה מלפני הגיוס.
בכל אופן עזוב שטויות. תמיד אתה יכול לחזור לעיניינים לאחר השירות. אני באופן אישי התחלתי להתאמן רק אחרי שהשתחררתי, וגם לא מיד, הלכתי עוד לאילת לעבודה מועדפת.
מאחל לך המון הצלחה בשירות הצבאי, בכל יחידה אשר תיהיה.

SiX PACK 18-05-08 12:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
קשה לי להאמין שתמצא פה חייל קרבי ששמר על כל המסה מלפני הגיוס.
בכל אופן עזוב שטויות. תמיד אתה יכול לחזור לעיניינים לאחר השירות. אני באופן אישי התחלתי להתאמן רק אחרי שהשתחררתי, וגם לא מיד, הלכתי עוד לאילת לעבודה מועדפת.
מאחל לך המון הצלחה בשירות הצבאי, בכל יחידה אשר תיהיה.

מה עם קצת תמונות רן, אף פעם לא ראינו תמונות שלך..

ran_z 18-05-08 12:41

יש לי הרבה תמונות באלבום המשפחתי בבית, אתה מוזמן לבוא ולשבת איתי על כולם :-)
בפעם האחרונה ששמתי תמונה שלי באינטנרט, שלחתי למישהי מהאייסיקיו, זה בטח היה מישהו לא מישהי, כבר למחורת הייתי באתר הכרויות לגייז מחפש זרג בגודל 20 ס"מ ובעובי 30.
אגב אלון אחי, ההורים שלי היו החודש הזה שבוע בברלין, כבר בניתי על איזה חבילת תוספים ענקית לתפארת מזרח גרמניה, עד ששמעתי על המחירים ונבהלתי... Wtf איזה פחות קולה עולה שם 40 שקל נראה לי

alfi 18-05-08 12:51

ציטוט:

alfi - כמה שטויות אתה מדבר.

צודק טעות שלי...
היום רובאי 02 הוא גם לוחם שיוצא למבצעים,בעל סיכות סוף מסלול וכל הבלאגן הזה.אני בטיפשותי הייתי בטוח שצריך לעשות מסלול בשביל זה אבל לא בטוח שאתה צודק.

Danzig 18-05-08 12:52

אני לא בקרבי ואני בקושי שומר על עצמי, אז בקרבי? ועוד בסיירת?
מצטער לבאס אחי, זה די אבוד, למרות שלא תרד הרבה.

r0y 18-05-08 13:31

נדב יפה שאתה רוצה להיות לוחם וכל זה..אבל מה אכפת לך מהסיכה או התעודה או כל השטויות האלה???אתה עושה את זה בשביל לקבל סיכה ולהגיד הייתי לוחם במגלן...
זה לא מה שמנה..:| :|..חבל:(

Yoggie 18-05-08 14:03

יחידה מעולה, עבדתי איתם לא מעט. יש מחלקות ותפקידים שיוצאים שם לשטח ועושים דברים מאוד מעניינים שאני לא אכתוב כאן. יכול להיות שגם למפקדה יש סיכת מפקדה, יש את זה בכל מני יחידות כמו בתצפיתנים של אגוז. תאכלס, בזמני הייתי הכי מתלהב מהסיכות, כנפ"צ, סיכת יחידה, צלפים... זה נותן הרגשה טובה שאתה מתגאה לתרום ולהיות מה שהגעת אליו. אבל בסופו של דבר כשהגיע האישור על אזרחי המדים ישבו בבית על הקולב
:laughing:

בכל אופן הרבה בהצלחה, יש הרבה מאוד שמועות וכל מני "מומחים" באינטרנט שיספרו לך איזה ריח בדיוק יש לפלוצים של המנות קרב בגיבוש כמו גם כאלו שהתמרמרו ויספרו לך שצבא זה חרא ושעדיף לך להשתמט. אני חושב שהצבא תורם הרבה גם ברובדים שכרגע קשה להם לראות וזה הכל תלוי איך אתה לוקח את זה... שיהיה בהצלחה!

פינגווין 18-05-08 14:11

במקום להרים לבחור תמוטיבציה לקרבי אתם מזיינים שוב ושוב תמוח על כל מיני שטויות
גם ככה המוטיבציה לשירות בקרבי בתחת, אתם עוד מורידים אותה

בכל מקרה, בהצלחה בשירות, כל הכבוד
ירבו אנשים כאלה

P-a-n-1-c 18-05-08 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
במקום להרים לבחור תמוטיבציה לקרבי אתם מזיינים שוב ושוב תמוח על כל מיני שטויות
גם ככה המוטיבציה לשירות בקרבי בתחת, אתם עוד מורידים אותה

בכל מקרה, בהצלחה בשירות, כל הכבוד
ירבו אנשים כאלה

מה הקשר? לא אמרנו שזה חרא, אמרנו שלא יחיה בסרט סתם..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ