![]() |
ציטוט:
אף אחד פה לא הביא לו כבוד ..ועם שינוי כזה יש לו כבוד רב עובדה שלא מזהים על השינוי שהוא עשה ועל העבודה הארוכה שהוא עשה ברור שמגיע לו כבוד והיתי מת שמשו יגיד לי " ואיי השתנתה הרבה " .... תאמין לי בשבילי זה כבר מראה כמה השקעתי וכמה עבדתי בשביל זה ..<-- כך זה אצלי אני לא יודע מה איתכם בכל אופן כל הכבוד לבחור |
תגידו.. למה לא מביאים גם תמונות של כוסיות?? כוסיות לא באות לגיל? איזו מן עבודה זאת.. כל היום הוא עובד רק עם גברים |
ציטוט:
|
צחי אם הן כוסיות, למה שילכו אל גיל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמעת פעם מישהו שאומר - אני לא רוצה יותר ממה שיש לי? כולם רוצים עוד. גם כוסיות. ויש לגיל לקוחות בנות - אני ראיתי 1. |
ציטוט:
|
איזה שטויות אתה מדבר אליאב, יש הבדל בין ללכת לתזונאי מקצועי בשביל לשמור על גזרה, לבין לרוצת לפתח גוף. כולם רוצים עוד? גם שטויות, אני מרוצה מהגוף שלי, ואני מכיר מלא שגם.
|
מדהים ...
צריך מתי שהו ללכת לגיל הזה חח |
ציטוט:
יחתיכת שלומפר מצוי! ישחיף מעפן תחזור לשם משתמש הרגיל שלך. אולי תשים תמונה שלך שנירא כמה אתה "סוס" איך אני שונא אנשים כמוך שלא יודעים לפרגן לפחות הוא ניררא יותר טוב ממך ולא פותח עוד שם משתמש בשביל לרדת על אנשים,מה אתה פוחד להגיב מהשם משתמש האמתי שלך שלא יגידו לו לשים תמונה שלך ? שים נירא אותך ליפני החיטוב ואחרי.. סאנה וו ביץ' מאדר פאקה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גו פאק יו סאלף גוראד מאדר פאקה. |
בקשר לשינוי לפי מה שהבנתי ממקור ראשון התמונה של הלפני היא תמונת ילדות של רועי כמה שנים טובות לפני המפגש עם גיל ובמקרה לגמרי צולמה עם משקולות התמונה לא צולמה בחנות של גיל מהסיבה הפשוטה שגיל לא הכיר אותו אפילו מה שאומר שזאת לא תמונת שינוי אמיתית של לפני גיל ואחרי אלה תמונה של הבחור בתור ילד ומכך איני יכול להיווכח לשיפור האמיתי שגיל גרם אני רק יכול להגיד לטובת רועי שהסטטיסטיקה עבדה נגדו רוב המתבגרים השמנים הופכים להיות מבוגרים שמנים ולכן זה שינוי מיוחד עוד יותר
|
1. כל הכבוד לו, באמת מדהים
2. תארו לכם "השיטה של ישראל באדי", ואז מראים תמונות שלו שמן מזיין איזה כונפה ואז רואים אותו חטוב מזיין איזה 2 כוסיות ואז כתוב "השיטה של ישראל באדי עובדת!" lol |
ציטוט:
חח סתם.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ