![]() |
פש אנ ירואה היו פה תותחים.. אני סתם היתי קלאבר ב es games הרבה וכל מיני כאלה pcw פה ושם
|
יאללה תארגנו משו נפתח לכם תתחת קצת
|
כל הכבוד אחי
|
ענק אחי
כמה זמן מיתאמן? |
ציטוט:
|
מצדיע לך אחי, ישר כח.
|
חזה עליון משוגע
|
מאיפה כל המוטיבציה אחי?
פאק איזה שינוי... |
וואלה אחי חתיכת שינוי... גם אני בערך אותו סיפור....
אבל נגנבתי מההבדל שיש בין מה שהיית נראה לפני למה שעכשיו... כאילו 2 אנשים שונים לגמרי... כל הכבוד גבר... אגב הרג אותי פה מי שקרא לך סטיפלר מאמריקן פאי.. אחד על אחד |
ציטוט:
אני זוכר שהקהילה של 1.5 המחודשת הייתה שייכת לי, נוסטלגיה.. ואורי, חתיכת שינוי עשית. כל הכבוד בחור..באמת שינוי אדיר. |
ציטוט:
ELE|Radius ins|Radius GLC|Radius HEX|Radius x8n|Radius 369|Radius GLS|Radius ועוד מלא חח |
חזק וברוך!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כל קלאן הבטיחו ספונסר ELE עוד היה אפשר להאמין איכשהו אבל למשל INS... גועל נפש היה אז :] דרך אגב JARULE קוראים לך לידור ? |
ציטוט:
|
דווקא נשארו לי פאדים ואוזניות מהקבוצות ששיחקתי בהן :ם
אפילו נשארתי עם כרטיס מסך ש[EnD]ssR סידר לי |
ציטוט:
|
ענק, גם אני שיחקתי, למרות שהשיא שלי היה זה ב- Adv.
אני משחק מהתקופה שרק הרימו את ה- Cz הפרוץ חח אני זוכר את Pan1c. אני זוכר הייתי כותב ב- יוניט101, Progamer, Esgames היה כיף אבל ההתמכרות המזדיינת הזאת לא שווה את זה. אחלה שינוי פשוט מטורף. Ja rule זה בכלל Grr All mighty שחייב לי ול- LUCIOUSJELLY עדיין כסף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
אני מאמין שסטילסרייס ו5H לא? ואני זה לא לידור או GRR ALL... פשוט לקחתי את הניקים שלהם זה הכל. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ