ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   'סעמק (https://israelbody.com/showthread.php?t=33776)

Ja Rule 27-04-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iinader
באמת חבל.זה כזה עצוב שאי אפשר לתאר.אני מקלל כל רגע שבו פיקששתי את הדברים הכי טובים.מה לא הייתי נותן בשביל לשנות הכל

אין צורך להיצטער על מה שעשית, מה שעשית שייך לעבר.
תתחיל להיתמקד בהווה ובעתיד.
תשלים עם מה שהיה ותלמד ממנו, כי להיצטער ולבכות בגלל העבר זה ביזבוז לא?

imported_NIR_B 27-04-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iinader
אני באותו מצב כבר כמה חודשים.הגעתי למצב שאני פשוט רוצה לקחת אמ 16 ולחורר את כולם.שנאה כל כך עמוקה,ייאוש,כעס נמאס לי כבר.חודשים של הצטברות ואין לי מושג מה לעשות.
רק בודיבילדינג מחזיק אותי יותר מזה כלום.המצב על הפנים.
והכי גרוע שאין מישהו שאני יכול לשפוך לו את מה שיש לי :/

מה קרה למה ישלך בך כל כך הרבה כעס יאוש וכל זה קרה משהו ספציפיייי?

look 27-04-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
אני מקווה שאתה לא רציני
א. יש את ההורים שלך
ב. יש את החברים הקרובים שלך שנראה לי שמפספסים פה כמה דברים
ג. יש את הבית ספר שלך
ד. יש את הפורום:king:

א. אמא שלי עסוקה רק בתחת של עצמה הבת שמנמנה הזאת
ב. "חברים קרובים" איזה מין חברים קרובים זורקים אותך ברגע שאתה נהיה קצת מוזר כי עובר עליך משהו ?
ג. ראה סעיף ב', כל החברים שלי הם מהבצפר שלי
ד. כאילו שהפורום ידע משהו, או שזה ישנה משהו למישהו פה.

Shir =] 27-04-08 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
ב. "חברים קרובים" איזה מין חברים קרובים זורקים אותך ברגע שאתה נהיה קצת מוזר כי עובר עליך משהו ?

ואם זה באמת ככה, אתה באמת צריך עוד מישהו? תהיה לבד. סמוך על עצמך- אף אחד לא יאכזב אותך. לא יהיה מי שיאכזב.

Ja Rule 27-04-08 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look

חיים של אדם זה לא צחוק, זה לא משהו שאפשר ליזרוק.
תניח את הכבוד של אמא שלך בימקומו, למרות שהיא אולי מניאקית אלייך.
מה עם אביך?

The Sun 27-04-08 22:47

אתם עוד צעירים, הייתי שם, הייתי עם רובה ביד, חשבתי על לירות בעצמי וזה היה לפני שנה בערך.
מה שלא הורג מחשל - זאת הפעם הראשונה שהמשפט הזה תפס אצלי ומאז אני מאמין בו.

לא, לא ברחתי לקב"ן - למתעניינים סבלתי שנה בקרבי מבעיה במעיים, סגרתי 21ים כמו :):):):) של מישהו והייתי צעיר. זה הכי גרוע. שמרתי מסביב לשעון ולא היה לי מה לאכול בלי לפחד שאחרי זה שבועיים תכאב לי הבטן מהעניין, והכי גרוע שלא היה לי באדיבילדינג או אופציה בכלל לעשות ספורט בתקופה הזאת ולנקות את הראש, סתם כי המפקדים שלי החליטו ש"אין לזה זמן וזה לא חשוב מספיק - יותר חשוב לשפצ"ר ציוד"
בקיצור תעשו לי טובה, אתם עדיין ילדים תהנו מהחיים וקחו הכל בקלות.

Ja Rule 27-04-08 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
ואם זה באמת ככה, אתה באמת צריך עוד מישהו? תהיה לבד. סמוך על עצמך- אף אחד לא יאכזב אותך. לא יהיה מי שיאכזב.

לא לטווח הארוך.
תמיד יש אנשים שאכפת להם.

Ja Rule 27-04-08 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
אתם עוד צעירים, הייתי שם, הייתי עם רובה ב'יד, חשבתי על לירות בעצמי וזה היה לפני שנה בערך.

לא, לא ברחתי לקב"ן - למתעניינים סבלתי שנה בקרבי מבעיה במעיים, סגרתי 21ים כמו :):):):) של מישהו והייתי צעיר. זה הכי גרוע. שמרתי מסביב לשעון ולא היה לי מה לאכול בלי לפחד שאחרי זה שבועיים תכאב לי הבטן מהעניין, והכי גרוע שלא היה לי באדיבילדינג או אופציה בכלל לעשות ספורט בתקופה הזאת ולנקות את הראש, סתם כי המפקדים שלי החליטו ש"אין לזה זמן וזה לא חשוב מספיק - יותר חשוב לשפצ"ר ציוד"

כל הכבוד, זה באמת לא קל.

look 27-04-08 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]

זה בדיוק מה שקורה עכשיו, ואני מבטיח לך שזה רק בגלל שאני מפחד לתפוס סכין ולהכנס באמ'אמא של הגרון שלי.

אין לך מושג עד כמה זה כואב להיות לבד.
בתאוריה זה אמור לעבוד מעולה, אין ציפיות - אין אכזבות.

אבל אין לך מושג מה זה להסתובב באיזור ולחפש מה לעשות, שאתה יודע שאין לך את מי או מה לחפש. ושהכי הרבה שיש לך לעשות זה לקחת את ה50 שקל שקרעת ת'תחת אתמול בשבילם, וללכת לדפוק סנדוויץ' בסנדוויץ' בר.

look 27-04-08 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ja Rule
חיים של אדם זה לא צחוק, זה לא משהו שאפשר ליזרוק.
תניח את הכבוד של אמא שלך בימקומו, למרות שהיא אולי מניאקית אלייך.
מה עם אביך?

ההורים שלי גרושים, אבא שלי גר בת"א ואני בצפון. לאבא שלי אין מושג מה עובר עלי. הוא רואה אותי פעם בשבועיים עד חודש, וגם כן לכמה שעות בלבד.

eyalamzleg 27-04-08 22:50

ציטוט:

אתם עוד צעירים, הייתי שם, הייתי עם רובה ביד, חשבתי על לירות בעצמי וזה היה לפני שנה בערך.

צודק אבל בו נדו בזה? לכל אחד יש תבעיות שלו ;)

look 27-04-08 22:51

ציטוט:

וואלה תאמין לי שגם אני הייתי שם, אני פשוט מאוד מתבייש לספר את זה.

Ja Rule 27-04-08 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
ההורים שלי גרושים, אבא שלי גר בת"א ואני בצפון. לאבא שלי אין מושג מה עובר עלי. הוא רואה אותי פעם בשבועיים עד חודש, וגם כן לכמה שעות בלבד.

אוקי, אז אתה בעצם די תקוע בכל זה.
כמה זמן זה מציק כל העיניין הזה?
אני מתכוון עד לרמה שהחלטת לדבר על זה פה..

Powerlifter 27-04-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
כולנו נמות מרעב אהאהאהאהאהא האה א א א אה ההה ה הה
אין אורז באולם, אין דלק, מה נעשה מה נעשה מה נעשה ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אחד הסטלנים אחי איך אני חולה על התגובות שלך חחחחחחחחחחח

Ja Rule 27-04-08 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look

אוקי, אז הייחסים עם ההורים שלך לא ממש בשמיים.

ArschGesicht 27-04-08 22:53

משבר של גיל ההתבגרות?
אני בטוח שמה שקרה לך זה לא כ"כ נורא
תזכור שמה שלא הורג אותך מחשל אותך
כל חרא שאתה עובר אתה תיהיה עמיד בפניו בפעם הבאה

The Sun 27-04-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי look
וואלה תאמין לי שגם אני הייתי שם, אני פשוט מאוד מתבייש לספר את זה.

אתה לא צריך לספר ואתה לא חייב חשבון לאף אחד. אלה החיים שלך ואל תזרוק אותם בגלל משבר של שבוע, חודש או שנה. יש לך עוד המון המון זמן לחיות. גם לי לא היה עם מי לדבר, וכשהייתי חוזר הביתה הייתי מסתגר בחדר ושומע מוזיקה בפול ווליום כדי שלא ישמעו אותי מקלל את כל העולם ופורק את כל השבועות שהייתי בבסיס.
אני מאמין שעדיין לא הגעתי למצב של רובה ביד וקליק אחד ואתה מת, ואל תנסה אפילו לחשוב על מצב כזה.
אתה תמיד יכול לכתוב מה שעובר עלייך על המחשב, לעשות יומן כזה ולראות עוד שבוע איך תרגיש לגבי מה שכתבת, זה עוזר.

look 27-04-08 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ja Rule
אוקי, אז הייחסים עם ההורים שלך לא ממש בשמיים.

זה לא היחסים עם ההורדים שלי.
זאת בעיקר העובדה שאם אני עכשיו אשים קץ לחיים שלי, זה לא ישנה את החיים של אף אחד.
אני אדון בפני עצמי כרגע ב95 אחוז ממובן של המילה.

וזה דברים שאני סוחב איתי שנים. הנקודת שבירה הייתה לפני כמה חודשים, שפשוט הרגשתי שאני לא יכול יותר.

look 27-04-08 22:56

ציטוט:

אתה לא צריך לספר ואתה לא חייב חשבון לאף אחד. אלה החיים שלך ואל תזרוק אותם בגלל משבר של שבוע, חודש או שנה. יש לך עוד המון המון זמן לחיות. גם לי לא היה עם מי לדבר, וכשהייתי חוזר הביתה הייתי מסתגר בחדר ושומע מוזיקה בפול ווליום כדי שלא ישמעו אותי מקלל את כל העולם ופורק את כל השבועות שהייתי בבסיס.
אני מאמין שעדיין לא הגעתי למצב של רובה ביד וקליק אחד ואתה מת, ואל תנסה אפילו לחשוב על מצב כזה.
אתה תמיד יכול לכתוב מה שעובר עלייך על המחשב, לעשות יומן כזה ולראות עוד שבוע איך תרגיש לגבי מה שכתבת, זה עוזר.

הגעתי לאותו מצב, רק בלי הרובה.

denous 27-04-08 22:58

...
כן אחי...
רק תזכור שהבת שמנמנה הזאת הביאה אותך לעולם ועד הגיל הזה הוציאה עליך הון כסף כדי שתחיה ותגיע למצב שתוכל לפרנס אותה...
את זה אתה שוכח.
גם אם היא תירק עליך כל יום אתה צריך להשתחוות אלייה על כל מה שהיא עברה ועוברת בשבילך...
לגבי החברים עשה טובה גבר..
כולנו היינו שם...
מתרחקים קצת אחרי כמה זמן חוזרים וככה זה חוץ מזה בחייאת אני אישית לא מאמין שכללללללל החברים העיפו אותך מ'החברה' שלהם בגלל שאתה 'מוזר'....
אני לא אומר שאתה זיין שכל או משהו אחי...
אתה פשוט מתנהג כמו ילד שתפס תקופה לא משהו בחיים שלו וכאילו מנצל אותה עד הסוף הולך איתה עד הסוף מסתכל רק על הצדדים השלילים כאילו שאין דברים חיובים ואל תגיד שאין כי תמיד יש...
אני כרגע עובר תקופה אחת הרעות בחיים שלי וואלה קשה לי אבל מה אני עובר את זה כמו גדול לא צריך עזרה מאף אחד ולא רוצה לספר לאף אחד כי אני לא צריך את זה בכל הרע הזה אני יודע להסתכל גם על מה שטוב וזה עוזר לי.
תנסה ותצא מהבועה של להרוג את עצמך כי זה טמטום גדול שלא נדבר על הקטע שאין לך ביצים לעשות את זה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ