![]() |
סיקס פאק????יא סוס מה נהייה ממך?? אתה ענק כל הכבוד
|
סיקס פאק????יא סוס מה נהייה ממך?? אתה ענק כל הכבוד
|
פור* פאק כבר P:
קרנף!! אבל תמשיך במסה יא כוסית ! |
ציטוט:
איננשאאאלללההההההההההההההההההה תיפלו עליך נינג'ההההההההההההההה |
חחחחחחחחחחחחח:laughing:
עזוב מסנג'ר עכשיו, עפתי לישון.. עוד שבועיים יהיה לי זמן :\ לילה טוב :] :ph34r: -|- \/ |
ציטוט:
:ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- :ph34r: -|- חכה חכה :boxing: תתחבר מחר לא עוד שבועייםםםםםםםםםםםםםםם:diractor: |
דרך אגב לדעתי גם ממש אין צורך בחיטוב,זה רק יהרוס לך את ההתקדמות בינתיים.
|
:bow: אין מה לאמר, גוף מטרה P:
ולחשוב שאנ כולה ילד בן 15 עם היקף יד 36 חם חח =\ אתה נותן מוטיבציה רק להמשיך ולגדול! אפילו שאתה חטוב מאוד... |
חשבתי כבר ממש אין לך קוביות חחחחחח יפה אח שלי היקר,תפציץ מסה היד נראת יותר קטנה מפעמים קודמות כנראה בגלל המסה..
תמשיך להפציץ |
הכי אהבתי את הv איזה גב.
מה ההיקף של הידיים |
תאמת האחוז שומן הזה יותר יפה לגעתי מהאחוז שומן שהייתה בו קודם, וכמובן רואים שיפור גדול
|
ציטוט:
בעצם..מה האחוז שומן? |
במקור פורסם על ידי gilsXM
אין מה לאמר, גוף מטרה P: ולחשוב שאנ כולה ילד בן 15 עם היקף יד 36 חם חח =\ אתה נותן מוטיבציה רק להמשיך ולגדול! אפילו שאתה חטוב מאוד... אי אי מה אתה מתלהב מזה יש הרבה כמוךך.. אם אתה רוצה להתלהב אז סטס-בן 15 יש לו 45 ס"מ היקף עוד אחד מהפורום בן 15 היום הוא בן 18 כבר אבל היה לו היקף 41 וחצי |
ציטוט:
|
אני מדמיין או שאני רואה סמל של מקדונלדס על החולצה של האישה ההיא בתמונה?
אתה רוצה להגיד לי שדפקת צ'יט רציני שכזה במסה? :) חחחח יפה מאוד אחי |
כרגיל ...
עליה טובה ונקיה ! :sbb4: רק דבר אחד קטן נראה לי מאיים עליך הגברת ממקדונלדס , תזהר ! היא עוד תוציא לך באמצע הלילה דאבל מקרויאל ואתה ידוע שבגרמניה זה עם צ'יז אז תזהר ממנה |
תמונה שלי מהיום, קר ולא מפומפם. אני 85 קילו כרגע, הביעו את דעתכם -
מרשים ביותר אחי... תגיד, איך הרגליים אצלך? |
יפה מאוד סיקס עלית יפה ונקי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ