![]() |
ציטוט:
עזוב אותו אחי זאת עליית FXP .. |
ארבל אחי,אתה באמת נראה מעולה ,מאסיבי בטירוף אני מאמין שעוד נשמע ממך..
|
חיה רעה.. פשוט קרנף..
|
ציטוט:
אתה מטורף??? יש לו אמה ענקית!!! תסתכל על היד כשהוא לא מכווץ אותה ותראה איזה גודל היא |
ציטוט:
זה סיפור ארוך רצח הייתי פעם שמן מאוד ,ואז נעשיתי שחיף רצח אני אחשוף תמונה שלי מתקופת ה"ניצול שואה שלי" אחרי שהרזתי. שקלתי בזמנו 74 קילו .....בשיא המסה האחרונה שלי הייתי 110 בערך ,והתמונה הזאת צולמה בכיתה י' 36 קילו ב4 שנים של אימונים. http://i26.tinypic.com/2i0xd9l.jpg |
ארבל אתה גם מחזור אוגוסט6 נכון? מה אתה עושה בצבא? או שאתה מעדיף לדבר על זה במסנ?
|
ציטוט:
|
אחח ארבל איך הצלחת את ההרזייה הראשונה..
אני גם שמן עם מסה מכובדת אבל תמיד שאני עושה חיטוב אני איכשהו מוותר אחרי כמה קילוגרמים שאני מוריד..ונשאר על משקל קבע.. בכל מקרה באמת תמונות מרשימות אחלה יד ואמה..כתף טיפונת בפיגור יחסית ליד לא? |
ציטוט:
ארבל אני לא זוכר אם כבר הגבתי בפוסט או לא אבל בכל זאת מגיע לך שוב אתה נראה מעולה תגיד אתה טבעי wtf? ואני צריך לדבר איתך דחוף בכמה נושאים ואתה פשוט לא מתחבר לאיסיקיו |
ציטוט:
|
חיה רעה אחי תמשיך ככה
אוהב אותך הרבה כול הכבוד ארבל ותהיה בקשר יא נקניק |
גדול, ורואים שיש עוד עתיד לחיטובים שמנצנצים.
|
ציטוט:
זה נמדד עם סרט מדידה, יש לו אמות כמו שופל.... ככה היה לפחות לפני החיטוב. |
גבריאל ,אין סיבה להתווכח על נתונים :)
|
ארבל יש לך מסנ? אני לא מחפש לשאול אותך איך גדלת ומה אכלת ושאלות מפגרות כאלה אני סתם רוצה לדבר
|
ציטוט:
תשאיר את שלך ואני אוסיף |
|
יד ענקיתתתת
ואתה רק בן 19??אני ביא' וקצת יותר גדול מאיך שהיית פה בי'.. אם אני יהיה כמעט כמוך בגיל 19 נראה לי אני יהיה שמח:):) הצבא לא מפריע באימונים? |
ציטוט:
מפריע ,אבל מסתדרים יש ברירה ? |
ביז'ו כל הכבוד לך מכבדאותך על השקעה שלך זה מראה עליך משהו
וממה שגביראל סיפר לי עליך שזה קצת רק הוסיף כי מכבד מאוד אניאת גבריאל רק בריאות נשמה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ