ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   עדות קשורות לגנטיקה??!?!? (https://israelbody.com/showthread.php?t=31473)

imported_מייקל_מריון_לואיס 25-03-08 02:29

לי כיום יש את הגנטיקה אחת הטובות (במיוחד בסמטרייה של הבטן ובחזה), ואני בספק אם אתם חושבים אחרת.

!Demon! 25-03-08 02:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מייקל_מריון_לואיס
לי כיום יש את הגנטיקה אחת הטובות (במיוחד בסמטרייה של הבטן ובחזה), ואני בספק אם אתם חושבים אחרת.

שב בשקט כבר מדברים פה על לא טבעים אנחנו פה כולנו כאלה אין לך מילה פה :laughing:

imported_מייקל_מריון_לואיס 25-03-08 02:37

^

טוב שאתה מודה בכך.

!Demon! 25-03-08 02:39

ציטוט:

^

טוב שאתה מודה בכך.

נו מה אני לא מכחיש כולנו פה על סטרוידים

imported_מייקל_מריון_לואיס 25-03-08 02:40

^

זה גרוע מאוד אם כך.

Flash 25-03-08 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
קודם כל, ברור שלמוצא אתני ("עדה") יש השפעה על גנטיקה. סתם לצורך הדוגמא: אצל הכושים יש יותר תלסמיה (מחלה גנטית), אצל העירקים יש יותר G6pd ועוד ועוד. גנטיקה כוללת הכל, כולל הפוטנציאל לפתח מסת שריר.

בנוגע ל"תאוריות": שינוי אבולוציוני דורש המון זמן. כמה עשרות שנים של עבדות זה לא מספיק זמן בשביל ליצור הבדל משמעותי בין אפרו-אמריקנים לבין הלבנים.

בדיוק מה שרציתי להגיד...
העבדות של השחורים בארה"ב לא הספיקו להשפיע על הגנטיקה של השחורים. הפוטנציאל שלהם למסת שריר נובע כנראה מהבדלים של אלפי שנים ככה שלכמה דורות אין בכלל תפקיד.

ZoonD 25-03-08 02:47

מעניין באמת מה הם הגורמים המשפיעים
על מבנה הגוף
והיכולות שלו בענפים שונים

Mr.Olimpia 25-03-08 07:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אין, אתה פשוט כל כך צודק שבא לי לסדר לך לילה עם מורן אטיאס! זה לא שכל הרוסים שמנים, יש רוסים חטובים מאד, פשוט כל הסלבים והנורדים (שהגנטיקה שלהם לא רחוקה כך כך) בנויים יותר כמו סילאצ'י כאלה. אם אתה רוסי, אוקראיני, נורבגי, איסלנדי, ליטאי, דני או פולני - חובתך להיות גדול ולהרים משקלים גבוהים! לכל העדות האלה יש בכללי מראה יותר Powerful ורחב, ובדרך כל אנחנו קצת פחות חטובים ויותר מפלצתיים. דוגמה טובה לכך בתרבות המיינסטרים היא Zangief מStreet Fighter וכל שושלת הסטרונגמן והרמת המשקולות באירופה.

אין, עוד פעם אני מגיע למצב שבו אני פשוט לא יכול להסביר משהו בפניך אבל אני בטוח שאתה מבין אותי.

צודק...לא שאין בכלל סלבים חטובים חח יש. אבל אני מדבר בכללי הסוג של הגוף גדול רחב אך צובר שומן (ככה זה גנטית) לאומת כל העמים של אפריקה הכוללים גם מזרחיים וערבים למינהם שהם בכלליות חטובים יותר טיבעית מעמים הנורדיים בגלל סביבת מחיה. ואל תגידו שזה לא משפיע.
ודרך אגב כל העמים שציינתה פה זה עמים שהיו ויקינגים לפני הרבה זמן וידוע שהם היו חזקים במיוחד.

תשובה לאחרים...נכון שכושים של ארהב לא עברו מספיק זמן כדי לשנות משהו בגנטיקה....אבל אורך חיים בריא יותר ומזון בריא יותר (מן הסתם באפריקה הם צדים נמרים חח) זה מה שהביא דווקה את מי שחיי בארהב להתפתח יותר טוב - איכות חיים. וזה משפיע.

אבל בעיקרון אי אפשר לקבוע בודאות שגנטיקה של שחורים יותר טובה משל סלבים או להפך היא פשוט שונה... הסלבים וכל החבורה הנורדית חזקים יותר וגדולים עוד יותר מאשר השחורים אבל.. פחות חטובים. עכשיו זה לא שסלבי לא יכול להתחטב יכול אבל מצורה טיבעית הוא תמיד יהיה על אחוזי שומן גבוהים יותר. קיצר מי שמבין באמת יבבין אותי.

toxicity 25-03-08 09:03

ציטוט:

אוי זה מה שהסוכן שלך אמר לך?
אתה חי בסרט

CriminaL 25-03-08 09:21

כמו שאמרו כבר אנשים לפני הפולנים/רוסים וגם רומנים רחבים יחסית על אחוז שומן גבוהים ביחס לעדות אחרות. אבל בכל זאת אין על השילוב המפלצתי הזה :p

tima999 25-03-08 09:22

ציטוט:

save_us_Y2J

חחחחחחח משעמם לך אה אחי?

Nicolas 25-03-08 11:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999
save_us_Y2J

חחחחחחח משעמם לך אה אחי?

חחחחחחח Fxp boy

SiX PACK 25-03-08 12:31

אני יודע שגרמנים הם פשוט הרבה יותר גדולים/רחבים מאשר לדוגמא הישראלים. שהייתי בארץ בחדר כושר לדוגמא, הייתי שם יחסית רחב ומעל לממוצע, ופה בגרמניה אני ממוצע מינוס.

כמו שאמרו אין ספק שלכושים יש את הגנטיקה הטובה ביותר.
ס'תקלו באולימפיה, אם ג'אי ירד, אני לא רואה לבן שהולך להתקרב לתואר בזמן הקרוב, בטח שלא אסייאתי. אתם רואים מישהו........? ג'אי הלבן הוא מר האולימפיה האחרון ל10-20 שנים הבאות אלא אם כן אלקסיי או טריי או כל אחד אחר ישתפרו.

Playa 25-03-08 13:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
כושים ****

הרוסים\ הגזע הסלוי יותר בכוח

צודק

Elevation 25-03-08 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני יודע שגרמנים הם פשוט הרבה יותר גדולים/רחבים מאשר לדוגמא הישראלים. שהייתי בארץ בחדר כושר לדוגמא, הייתי שם יחסית רחב ומעל לממוצע, ופה בגרמניה אני ממוצע מינוס.

כמו שאמרו אין ספק שלכושים יש את הגנטיקה הטובה ביותר.
ס'תקלו באולימפיה, אם ג'אי ירד, אני לא רואה לבן שהולך להתקרב לתואר בזמן הקרוב, בטח שלא אסייאתי. אתם רואים מישהו........? ג'אי הלבן הוא מר האולימפיה האחרון ל10-20 שנים הבאות אלא אם כן אלקסיי או טריי או כל אחד אחר ישתפרו.

דניס וולף לא מבייש, פראנק מגראת', אם ישפר רגליים, ברנצ'...

Mr.Olimpia 25-03-08 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
דניס וולף לא מבייש, פראנק מגראת', אם ישפר רגליים, ברנצ'...

אם אני לא טועה דניס וולף בכלל מרוסיה

TANK ABBOTT 25-03-08 14:03

דניס וולף רוסי באמת ועבר לגרמניה אחר כך אבל הוא לבן אחרי הכל וחוץ מזה נגיד בארץ
לא תראה אתיופים סוסים
ככה שלא תמיד שחורים הכי גדולים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ