![]() |
ציטוט:
|
אנשים תחזיקו אותי.. יש בסלון עכשיו 2 מגשי פיצה+2 בקבוקי קולה... אני ממש לא רוצה לאכול, ארר... זה כ"כ דורש ביס!
|
קצת כוח רצון, לא נגעתי בג'אנק קרוב לשנתיים.
ה"צ'יט" שלי כביכול זה לפעמים איזה בירה עם חברים או במסיבה אלכוהול במסיבה ... חוצמזה אולי מיץ פטל של ויטמינצ'יק ;] כן - אני נהנה לאכול חרא. |
כבר לא שותה יותר עם חברים(דיי מבאס, אבל לא נורא)... לא מרשה לעצמי צ'יטים גם בחיטוב... S:
המטרה מקדשת את האמצעים, ככה זה אצלי.. למרות שהנה, יש פיצה אני הולך יושב במחשב ולא חושב על זה P: (או.. שאולי כן ^^) |
מה אלכוהול זה הרבה קלוריות?
|
ציטוט:
להיות מקוטע רגליים לדוגמא, הרבה פחות יפגע בפיתוח גוף מ-2% שומן. |
חחח איך אפשר לאכול את כול זה 3 אנשים אחרי הרבה מתוק כבר נמאס לך[
וזה ציט מסריח אין בזה שום ערכים תזונתיים רק שומן יש שם וואי בסוף המאסה בשביל להפרד טוב ממנה ככה נאכל איזה מגש וחצי של פיצה ותאמינו לי שאפחד כאן חא מסוגל לאכול כמוני אני פשוט כול הזמן רעב אני אוכל שש חצי טון טונה אחרי שעה אני כבר מת מרעב |
אגב צ'יטים אני בזמן האחרון לא נהנה מצ'יטים .. אני מרגיש חרא אחרי מיני מקופלת כמו אתמול למשל חח
בואנה כבר איזה שבועיים שלא עשיתי אירובי בחיטוב זה בא על חשבון הקלוריות אבל עדיין... אני מרגיש בטטה :o ועוד היום עשיתי העמסה חח... בבוקר הרבה ש"ש , בבצפר 4 פרוסות לחם קל, ארוחת צהרים הרבה פתיתים, לפחות 200 גרם + 3 פרוסות לחם לבן, ועוד לא נגמר היום =) היום הולכים לים אז אולי נדפוק בירה ... חח בירה זה בסדר בהעמסה ? |
ציטוט:
או שיש לך חילוף חומרים של מניאק או שאתה עולה מה זה מלוכלך... כמה פחמימות יא ראבק |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות 50 גרם!!!! |
פתיתים 200ג' + 4 פרוסות לחם + 3 פרוסות לחם + ש"ש... כמה פחמימות? ולא דיברנו על ארוחת ערב וביניים...
|
זה נקרא צ'יט רציני.
לא יאומן איך הצלחתם לסיים את הכל? |
אחי זאת תמונה מעוררת השראה
השמש says: זה כל פעם שאני נכנס לסופר ועובר ליד מדף של חטאים השמש says: עובר לי בראש השמש says: "לפני שאני מת אני נכנס לסופר ואוכל מדף כזה" שיחה שלי במסנג'ר עם דן אחרי שדיברנו על התמונה.. חחח |
ציטוט:
שזה לאכול פי 3-3.5 פחמימה מהמשקל גוף שלי.. זה אומר שאני צריך לאכול אפילו עוד פחמימה |
ציטוט:
עריכה: 265 פחמימות... באמת יותר ממה שחשבתי, עוד עריכה: בואנה מה קורה פה, לפי המדריך CARB CYCLING של משה: העמסת פחמימות: פחמימות – 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה. זו כמות גדולה מאוד של פחמימות ובעיני זה עוזר מאוד למוטיבציה – לדעת שבסוף השבוע מגיע יום עם המון אוכל. עם זאת, ישנם סייגים: יש להגביל את צריכת הפרוקטוז [סוכר הפירות], סוכרוז [סוכר שולחני] והלקטוז [סוכר החלב] ולהתמקד בעיקר בגלוקוז ובעמילן – משמע אורז, פסטה, לחמים וכו'. מומלץ לא להפריז בצריכת הסיבים ביום זה, היא עשויה להקשות על האכילה ולגרום לאי נוחות בכמויות גבוהות. אם אני 74 על 13 אחוז שומן זה יוצא מסת גוף רזה שזה 64 אז הוא אומר 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה?! זה אומר שאני צריך לאכול 640 גרם פחמימות היום!?!?!? |
פיייייייייייייייייי ימניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני בחיטוב כמו מניאק על 60 גרם פחמימה ביום ואתה מפרק לי ממתקים נסטים קוולות יא לא מתבייש חחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה הבעייה אני לא מבין.. אני רציני אין לך מוסג מה אני יכול לאכול, ומה שיש שם זה לא הרבה, אני גומר את זה לבד, ואם לא בארוחה אחת אז בשתיים. ציטוט:
לא 240 קמ"ש בתוך עיר... לעשות סיבובים עם האוטו בשכונה או סתם בכבישים רקים בלילה.. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
דריפטינג לא בהכרח יהרוג אותך, אם זה נעשה בגבול הטעם הטוב. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ