ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ה-צ'יט שעשינו (https://israelbody.com/showthread.php?t=31325)

Blabla144 20-03-08 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
אחד הקשים אחי כמעט הקאתי אחרי שדחפתי את הכל !!! :[

חחחחחחחח אכלתי מגש XL של פרגו .. וקולה .. והיתי רעב .. חחחחחחח

BodyKilo 20-03-08 18:08

אנשים תחזיקו אותי.. יש בסלון עכשיו 2 מגשי פיצה+2 בקבוקי קולה... אני ממש לא רוצה לאכול, ארר... זה כ"כ דורש ביס!

The Sun 20-03-08 18:19

קצת כוח רצון, לא נגעתי בג'אנק קרוב לשנתיים.
ה"צ'יט" שלי כביכול זה לפעמים איזה בירה עם חברים או במסיבה אלכוהול במסיבה ...
חוצמזה אולי מיץ פטל של ויטמינצ'יק ;]

כן - אני נהנה לאכול חרא.

BodyKilo 20-03-08 18:26

כבר לא שותה יותר עם חברים(דיי מבאס, אבל לא נורא)... לא מרשה לעצמי צ'יטים גם בחיטוב... S:
המטרה מקדשת את האמצעים, ככה זה אצלי.. למרות שהנה, יש פיצה אני הולך יושב במחשב ולא חושב על זה P: (או.. שאולי כן ^^)

imported_NIR_B 20-03-08 19:16

מה אלכוהול זה הרבה קלוריות?

erezg 20-03-08 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
צודק אחי, גם לי ולחברים שלי יש דברים משוגעים שאנחנו עושים, אבל אני לא מערב את הגוף שלי בזה.

סתם לדוגמא אנחנו הרבה נוהגים כמו משוגעים ועושים שטויות עם מכוניות זה מסורת D:

כן זה סבבה, כי זה לא לערב את הגוף.
להיות מקוטע רגליים לדוגמא, הרבה פחות יפגע בפיתוח גוף מ-2% שומן.

Eskimo :-) 20-03-08 19:33

חחח איך אפשר לאכול את כול זה 3 אנשים אחרי הרבה מתוק כבר נמאס לך[
וזה ציט מסריח אין בזה שום ערכים תזונתיים רק שומן יש שם

וואי בסוף המאסה בשביל להפרד טוב ממנה ככה נאכל איזה מגש וחצי של פיצה ותאמינו לי שאפחד כאן חא מסוגל לאכול כמוני אני פשוט כול הזמן רעב
אני אוכל שש חצי טון טונה אחרי שעה אני כבר מת מרעב

yonip 20-03-08 20:08

אגב צ'יטים אני בזמן האחרון לא נהנה מצ'יטים .. אני מרגיש חרא אחרי מיני מקופלת כמו אתמול למשל חח

בואנה כבר איזה שבועיים שלא עשיתי אירובי בחיטוב זה בא על חשבון הקלוריות אבל עדיין... אני מרגיש בטטה :o

ועוד היום עשיתי העמסה חח... בבוקר הרבה ש"ש , בבצפר 4 פרוסות לחם קל, ארוחת צהרים הרבה פתיתים, לפחות 200 גרם + 3 פרוסות לחם לבן, ועוד לא נגמר היום =) היום הולכים לים אז אולי נדפוק בירה ... חח בירה זה בסדר בהעמסה ?

The Sun 20-03-08 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אגב צ'יטים אני בזמן האחרון לא נהנה מצ'יטים .. אני מרגיש חרא אחרי מיני מקופלת כמו אתמול למשל חח

בואנה כבר איזה שבועיים שלא עשיתי אירובי בחיטוב זה בא על חשבון הקלוריות אבל עדיין... אני מרגיש בטטה :o

ועוד היום עשיתי העמסה חח... בבוקר הרבה ש"ש , בבצפר 4 פרוסות לחם קל, ארוחת צהרים הרבה פתיתים, לפחות 200 גרם + 3 פרוסות לחם לבן, ועוד לא נגמר היום =) היום הולכים לים אז אולי נדפוק בירה ... חח בירה זה בסדר בהעמסה ?

או שיש לך חילוף חומרים של מניאק או שאתה עולה מה זה מלוכלך... כמה פחמימות יא ראבק

P-a-n-1-c 20-03-08 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
או שיש לך חילוף חומרים של מניאק או שאתה עולה מה זה מלוכלך... כמה פחמימות יא ראבק

אתה צוחק? כמה כבר פחמימה יש לו שם מי ישמע..

Danzig 20-03-08 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה צוחק? כמה כבר פחמימה יש לו שם מי ישמע..

מה אתה צוחק?
לפחות 50 גרם!!!!

The Sun 20-03-08 20:29

פתיתים 200ג' + 4 פרוסות לחם + 3 פרוסות לחם + ש"ש... כמה פחמימות? ולא דיברנו על ארוחת ערב וביניים...

benwin21 20-03-08 20:35

זה נקרא צ'יט רציני.

לא יאומן איך הצלחתם לסיים את הכל?

The Sun 20-03-08 20:36

אחי זאת תמונה מעוררת השראה
השמש says:
זה כל פעם שאני נכנס לסופר ועובר ליד מדף של חטאים
השמש says:
עובר לי בראש
השמש says:
"לפני שאני מת אני נכנס לסופר ואוכל מדף כזה"

שיחה שלי במסנג'ר עם דן אחרי שדיברנו על התמונה.. חחח

yonip 20-03-08 20:53

ציטוט:

אחי אני עושה היום העמסה בחיטוב (העמסה ראשונה... חודש של חיטוב ולא עשיתי העמסה עוד :| )
שזה לאכול פי 3-3.5 פחמימה מהמשקל גוף שלי..
זה אומר שאני צריך לאכול אפילו עוד פחמימה

yonip 20-03-08 20:53

ציטוט:

פתיתים 200ג' + 4 פרוסות לחם + 3 פרוסות לחם + ש"ש... כמה פחמימות? ולא דיברנו על ארוחת ערב וביניים...

חח צריך לחשב במחשבון עוד שניה אני יחשב.. אבל אחי זה מה שהייתי אוכל במאסה ברגיל וזה לא כזה הרבה =|

עריכה:
265 פחמימות... באמת יותר ממה שחשבתי,

עוד עריכה:
בואנה מה קורה פה, לפי המדריך CARB CYCLING של משה:
העמסת פחמימות:

פחמימות – 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה. זו כמות גדולה מאוד של פחמימות ובעיני זה עוזר מאוד למוטיבציה – לדעת שבסוף השבוע מגיע יום עם המון אוכל. עם זאת, ישנם סייגים: יש להגביל את צריכת הפרוקטוז [סוכר הפירות], סוכרוז [סוכר שולחני] והלקטוז [סוכר החלב] ולהתמקד בעיקר בגלוקוז ובעמילן – משמע אורז, פסטה, לחמים וכו'. מומלץ לא להפריז בצריכת הסיבים ביום זה, היא עשויה להקשות על האכילה ולגרום לאי נוחות בכמויות גבוהות.

אם אני 74 על 13 אחוז שומן זה יוצא מסת גוף רזה שזה 64 אז הוא אומר 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה?!
זה אומר שאני צריך לאכול 640 גרם פחמימות היום!?!?!?

Ido 20-03-08 21:26

פיייייייייייייייייי ימניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני בחיטוב כמו מניאק על 60 גרם פחמימה ביום ואתה מפרק לי ממתקים נסטים קוולות

יא לא מתבייש
חחחחחח

yonip 20-03-08 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
חח צריך לחשב במחשבון עוד שניה אני יחשב.. אבל אחי זה מה שהייתי אוכל במאסה ברגיל וזה לא כזה הרבה =|

עריכה:
265 פחמימות... באמת יותר ממה שחשבתי,

עוד עריכה:
בואנה מה קורה פה, לפי המדריך CARB CYCLING של משה:
העמסת פחמימות:

פחמימות – 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה. זו כמות גדולה מאוד של פחמימות ובעיני זה עוזר מאוד למוטיבציה – לדעת שבסוף השבוע מגיע יום עם המון אוכל. עם זאת, ישנם סייגים: יש להגביל את צריכת הפרוקטוז [סוכר הפירות], סוכרוז [סוכר שולחני] והלקטוז [סוכר החלב] ולהתמקד בעיקר בגלוקוז ובעמילן – משמע אורז, פסטה, לחמים וכו'. מומלץ לא להפריז בצריכת הסיבים ביום זה, היא עשויה להקשות על האכילה ולגרום לאי נוחות בכמויות גבוהות.

אם אני 74 על 13 אחוז שומן זה יוצא מסת גוף רזה שזה 64 אז הוא אומר 10-12 גרם פחמימות פר קילוגרם גוף רזה?!
זה אומר שאני צריך לאכול 640 גרם פחמימות היום!?!?!?

תענו אני צריך לדעת אם לאכול או לא .. כבר אכלתי עוד קערת פתיתים על הדרך

SiX PACK 20-03-08 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
צאו אתם מהסרט 3 אנשים יכולים לגמור את זה אולי לא את כל השתייה אבל את כל האוכל כן :}
אפילו 2 תן לי ולחבר שלי את זה באמת שתוך שעה דופקים את כל החטיפים רק לא את השתייה זה כבר בעיה אין לאן להכניס !:laughing:
סיקס פאק תנסה פעם מגש פיצה שלם עם בקבוק קולה על הדרך ותבין שאפשר להקיא כמו גדול.
דרך אגב מקווה שנהנת עד השנה הבאה אחי !

מגש פיצה..? אני אוכל שלוש ארבע ושתי בקבוקי קולה בכיף, רק מהתענוג....................

מה הבעייה אני לא מבין.. אני רציני אין לך מוסג מה אני יכול לאכול, ומה שיש שם זה לא הרבה, אני גומר את זה לבד, ואם לא בארוחה אחת אז בשתיים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mishel27
זה כבר טיפשות ,לסכן חיים זה לא מסורת .

לא מסכנים חיים, אני יודע לנהוג.. אתה בטח לא מבין למה אני מתכוון....
לא 240 קמ"ש בתוך עיר...

לעשות סיבובים עם האוטו בשכונה או סתם בכבישים רקים בלילה..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
תשאיר MSN אייסי משהו :flowers:

סופרנו - צ'יט בגדול זה ארוחה\אוכל כלשהו שלא נמצא בתפריט וחורג מהכמות הקלורית, כמובן שלרוב מתייחסים לזה בחיטוב שדופקים איזה עוגה\פיצה משהו שכמובן שזה לא חלק מהתפריט.

שכחת להוסיף עתיר בשומן רווי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BodyKilo
כבר לא שותה יותר עם חברים(דיי מבאס, אבל לא נורא)... לא מרשה לעצמי צ'יטים גם בחיטוב... S:
המטרה מקדשת את האמצעים, ככה זה אצלי.. למרות שהנה, יש פיצה אני הולך יושב במחשב ולא חושב על זה P: (או.. שאולי כן ^^)

כל הכבוד אח שלי ישר כוח

ציטוט:

פורסם במקור על ידי erezg
כן זה סבבה, כי זה לא לערב את הגוף.
להיות מקוטע רגליים לדוגמא, הרבה פחות יפגע בפיתוח גוף מ-2% שומן.

כמו שאמרתי אני לא נוהג בצורה שמסכנת אותי, אני בנאדם מאוד שכול, ולא עושה שטויות.
דריפטינג לא בהכרח יהרוג אותך, אם זה נעשה בגבול הטעם הטוב.

מתן18 20-03-08 22:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
פתיחות בשכונות מגורים זה גם מסורת.
:laughing:

לעקוף מאזדה 3 חדשה שאבאלה קנה לאיזה ילדון שעשה פתיחות עם חברים שלו עם אופנוע ששווה פחות מ10 אלף שקל זה גם מסורת,יומיומית.:flowers:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ