![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
תשמע בהתחלה שאמרת הכי טוב להיות 167 אמרתי אני אמצע לך תמונה מגניבה של הגמד הלוחם גימלי משר הטבעות(הוא מגניב לאללה) אבל שרשמתי את השם בחיפוש פתאום היתה גם התמונה הזאת. הייתי חייב לשים!:jockey: :jockey: :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מזה הגועל נפש הזה, הבנאדם שם תמונות ואתה מדבר עליו כאילו אתה מינימום קאטלר. כתבת לי באשכול של גיימר שאתה יותר גדול ממני .. חשבתי אולי יש אמת בדבר.., פתאום אני שם לב לתמונות שלך בחתימה, עשה לי טובה ותחזור לחלום שאתה יותר גדול ממני. ואל תרד על אנשים, אתה בכלל אבל בכלל לא יותר טוב מהם הבנת? אלוהים ישמור עד לאן הפורום התדרדר. |
ציטוט:
כל הכבוד, קבל במוניטין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תדבר ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אחי בראסמי אתה יכול לעשות מה בא לך, סביר מאוד להניח שוואלה אתה תשים זין על ההודעה שלי ואם זה באמת יקרה אז די חבל אבל זאת זכותך. כל פוסט שמישהו מפרסם תמונות אתה מוריד לאותו בנאדם את הביטחון העצמי לקרשים, אתה יורד על אנשים סתם. במקום לבוא ולהעלות לאנשים את הביטחון ולהגיב בתגובות בונות ולתת ביקורות טובות אתה ישר קוטל. שמע למשל קח את איתי, וואלה גם הוא קוטל אנשים אבל הוא אומר גם "תשפר X, תן דגש לY, יש לך פלג גוף כזה טוב וכזה חלש" - מה הבעיה שלך להגיב גם ככה? תן ביקורות בונות שיעזרו לאותו בנאדם, ולא תגובות שיגרמו לאותו בנאדם לא להעלות תמונות לאתר ובמקרה הגרוע ביותר - לא לחזור לפורום. קח לתשומת ליבך. עריכה: כרגע ראיתי מה שנמרוד כתב, וואלה יש לו משהו בדברים שלו. כשמישהו מעלה תמונות ואומרים לו שהוא שחיף ומשפילים אותו זה בדיוק אותו דבר שאתה תעלה תמונה ויצחקו על הג'ינו.. |
הל - בוי אני לא מבין אותך.
יעני אנשים קראו לך ג'ינו וג'ינו וג'ינו וממש התעצבנתי אליהם, כי ידעתי שבלב זה מציק לך , זה מעפן ובכלל זה היה לא מתאים. עכשיו אני שמח שהם קראו לך ככה, כי אתה עושה בדיוק אותו דבר. בן אדם שם תמונות - אתה יורד עליו וגם פוסטים אחרים אתה מקלל. פשוט בן אדם מגעיל אתה. |
P-a-n-1-c ו נימרוד אני איתכם בכל מילה ומילה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סעמק ערס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא אמרתי לרן אמרתי להלבוי
|
ציטוט:
והוא גם לא מפחיד אותי אבל חפיף.... |
אני מציע לכם להפסיק רגע להגיב, ולקרוא כמה פעמים את העמוד האחרון בפוסט הזה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ