![]() |
אייסי מי מכיר אותך בכללל!!!!!
סתם מה קורה זה השחיין הספורט כללי.... רון באריי...... זוכר???? איך אם השחייה אתה ממשיך או שזהו פרשתה??? אם כן תעדכן נ.ב. אחלה יד אבל יחסית לשאר הגוף.... קיצר תמשיך לעבהוד על היד אבל אתה חייב לשפר את הגוף שלך (הכל) מסה רצינית 6 חודשים מינימום יאללה תעדכן אותי |
ציטוט:
אם כבר הספורט פורש ממני :boxing: קיצור אסור לי להתאגרף אבל בתכלס אני הולך למקום אחר בשושו בלי שההורים יידעו שחייה לא פרשתי ... אסור לי להעלות לחץ דם וכמו שאתה יודע בשחייה האף מאוד חשוב עד שהוא לא יחלים , בערך חודש אסור לי לשחות ... בקרוב אני אעלה תמונות של הגב ואני הולך על מסה חודשיים-שלושה מהרגע שאני מחלים לא יותר ואז אני חוזר לרגיל גם מסה וגם הרבה איגרוף בערך עוד שלושה חודשים אני אעלה תמונות |
אה אוקיי
מה חשוב באף?? תשים שקית ותקשור לאף וזהו (אתה לא אמור לנשום מהאף בשחייה... שתחלים היטב לילה טוב... |
ציטוט:
משתמשים באף הרבה |
ציטוט:
אתה מכיר אותו בגלל זה אני שואל |
יש לך יד יפה! אבל היחס לשאר הגוף לא ממש מסתדר לי...
בהצלחה באיגרוף :boxing: |
איזה שחיף יאללה,מה קרה עומר חסם לך גישה אה?
|
ציטוט:
הוא בסדר , לא ניראה לי שהוא משקר ... ציטוט:
ד"א אני כבר לא שחיף חחח אני 74 קילו :) אני שחיף חחח תסתכל על עצמך ימיסכן , אין פלא שלא מגיבים לך בשוקס ימכוער כשתרים כמוני חזה אז נדבר ימיסכן :laughing: DIE NAMELESS BITCH :) YOUR PITIFUL |
ציטוט:
:):):):) אחי תראה תגובות אחרות שלו ואז תבין... |
ציטוט:
|
חחח... עלק קורא לי מכוער,שמו אותך בפרסומות של ''קרטון נטוורק''
בתור פרסומת לגבינות ואתה העכבר... D: אתה סתם הומו עם הבדיחות של המייפל,ויש לי את השוקס כולה חודשיים יא אומלל... |
חח מעניין מאוד למה העיפו אותך משם ? :) אולי תשתף אותנו
|
ציטוט:
ומנהלת ראשית הזהירה אותי והמשכתי אז חסמו אותי מהפורום הזה EXTREME BOY אימא'לה רק אל תרביץ לי :flowers: |
^^
חזק! |
מה הקשר להרביץ לך?
כולה טעיתי באיזה משפט (ואני ידעתי את התשובה) מאז חפר עם זה. תתבגר כבר,כמו ילד בן 12 אתה מתנהג.. |
ציטוט:
אתה אמרת שאי אפשר לפתח שריר בחזה בלי להוריד ממנו שומן ואז תיקנת * ורשמת שזה פשוט לא הגיוני לפתח את שריר החזה בלי להוריד ממנו שומן אבל לא שינית את הדעה שלך , רק תיקנת את המישפט XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ