![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך. פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך. |
ציטוט:
|
רקובה, מה הולך עם אדריאנו תגיד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חחחח, לא חבל להשאיל שחקן כזה?
לפחות עדיין יש את ויירה קרספו ואיברהימוביץ', את מאטרצי אני לא אוהב. |
אתה יודע, לא סתם השאילו אותו ..הוא כבר שנתיים וחצי לא פוגע ורק עושה בעיות. יש גבול:cry:
חח ומטראצי הוא מלך מלכי המלכים :basketball: |
כן ברור שתמיד יש סיבה, עניין אותי למה :laughing:
|
|
איזה ערבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
רומא אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך |
חחח תראה מה מטראצי עשה למילאן ובעיקר לשבצ'נקו בחצי גמר הצ'מפיונס בעונת 2002/2003:
http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8 1:11 זה הקטע הגדול, אני פשוט חולה עליו :laughing: :basketball: |
ציטוט:
|
אז כנראה טעיתי, הייתה עוד תמונה שחבר שלי (אוהד אינטר ד"א) שלח לי במסנג'ר לפני איזה חצי שנה ככה או פחות הייתי בטוח זה זאת
|
מבחינת הנאה, כשברסה ביום טוב - זאת אמנות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יופי,רומא הקבוצה שבאמת מגיע לה ,לא סובל את ריאאאאאאל המכורים הלאה,.....,.,.
לפחות קבוצה איטלקית טובה אחת תהיה ברבע הגמר וזאת תהיה רומא... :))) מילאן שנה הבאה בע"ה תתחזק ותהיה עוד פעעעםםם קבוצה שתלחתץץ על התואר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ