ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כולם לראות אולפן לגית אלופות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=30501)

eminemfan 05-03-08 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
אינטר הקבוצה הטובה ביותר באירופה. אני עייף עכשיו ואין לי כוח לפרט, אבל אם תרצה מחר אני אפרט לך למה בדיוק אינטר היא הקבוצה הטובה ביותר באירופה.

לא חושב! אם היא נכשלה באנפילד בצורה כזו אז לא מגיע לה תתואר הזה-ומי שמנצח את מילאן 2-0 בחוץ ראוי לזה.

Danzig 06-03-08 00:02

ציטוט:

אינטר הקבוצה הטובה ביותר באירופה. אני עייף עכשיו ואין לי כוח לפרט, אבל אם תרצה מחר אני אפרט לך למה בדיוק אינטר היא הקבוצה הטובה ביותר באירופה.

בגלל דוד סואזו. :laughing:

אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה.

eminemfan 06-03-08 00:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig

אני לא מסכים עם כך שהיא הקבוצה הטובה ביותר, בכל אופן היא קבוצה טובה ואיכותית כמו שאמרתי, לדעתי בכל אופן עם כל ה'דפקות' הקטנות שיש לברצה היא עדיין ה-קבוצה.

מבחינת איכות כדורגל כן אין ספק.ארסנל גם מראה איכיות מדהימות כשהיא רוצה אם היא לוקחת אליפות ואת הצ'מפיונס אין עוררין לגבי מי הטובה אבל זה עוד מוקדם יהיו עוד דרמות!!!!!

Dino Psaras 06-03-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
לא חושב! אם היא נכשלה באנפילד בצורה כזו אז לא מגיע לה תתואר הזה-ומי שמנצח את מילאן 2-0 בחוץ ראוי לזה.

אה, הבנתי. ע"פ משחק אחד גרוע (מאוד) אינטר לא ראויה לזכות בתואר? איזו אבחנה דקה, מה אני אגיד לך. לפני שכתבת את מה שכתבת, טרחת לברר מה הלך באינטר? מה שלום מכת הפציעות שפקדה את הקבוצה?

אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך.

פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך.

Dino Psaras 06-03-08 00:06

ציטוט:

זו אך ורק דעתך גבר :flowers:

Danzig 06-03-08 00:07

רקובה, מה הולך עם אדריאנו תגיד?

eminemfan 06-03-08 00:11

ציטוט:

אה, הבנתי. ע"פ משחק אחד גרוע (מאוד) אינטר לא ראויה לזכות בתואר? איזו אבחנה דקה, מה אני אגיד לך. לפני שכתבת את מה שכתבת, טרחת לברר מה הלך באינטר? מה שלום מכת הפציעות שפקדה את הקבוצה?

אינטר התחילה את המשחק גרוע, וההרחקה של מטראצי לא תרמה לכך כמו שראינו, אבל בגומלין הכל יראה אחרת, אני מבטיח לך.

פיגו חזר, חימנז חזר, ויירה נכנס לכושר, קמביאסו וזאנטי יהיו שם, סטאנקוביץ' גם כן כשיר, זלאטן בדיוק יחזור מפציעה בברך (החמיץ את שני המשחקים האחרונים), קרספו בדיוק חוזר לכושר. אומנם סמואל וקורדובה לא יהיו שם ואינטר תאלץ לאלתר משהו עם בורדיסו/ריבאס, אני מאמין שלכבוד שנת המאה של המועדון הקבוצה תדאג לעשות את העבודה כמו שצריך.

קבוצה נמדדת ברגעים כאלו וכן על פי משחק אחד אפשר לקבוע,גמר זה משחק אחד גם אז לא נקבע על פי זה.אבל אולי אני אשנה את דעתי אחרי הגומלין בסן סירו ואבוא ואתנצל זה מה שיפה שהכל נזיל.

Dino Psaras 06-03-08 00:17

ציטוט:

רקובה, מה הולך עם אדריאנו תגיד?

מושאל לסאו פאולו עד סיום העונה. כבש 4 שערים, הספיק לעשות תאונה, לאחר לאימון, לריבו בו עם צלם, לעזוב לפני הסיום ולגרום לראשי סאו פאולו לומר "If Adriano not happy here, he can go away". לאחר שיחת הבהרה העניינים שם התיישרו טיפה..

ציטוט:

קבוצה נמדדת ברגעים כאלו וכן על פי משחק אחד אפשר לקבוע,גמר זה משחק אחד גם אז לא נקבע על פי זה.אבל אולי אני אשנה את דעתי אחרי הגומלין בסן סירו ואבוא ואתנצל זה מה שיפה שהכל נזיל.
לא, אי אפשר לקבוע על פי משחק אחד. קבוצה יכולה לשחק חרא ולעלות, ומצד שני קבוצה יכולה לתת משחק ענק ולא לעלות. אינטר נתנה באנפילד משחק זוועה (הכי גרוע שראיתי מאינטר אי פעם), וזה מבלי להתייחס לכל מה שמסביב. אני מקווה שבסן סירו אינטר תתקן את הנזק שהיא עשתה במשחק הראשון, אני גם מאמין שזה יקרה..

Danzig 06-03-08 00:21

חחחח, לא חבל להשאיל שחקן כזה?
לפחות עדיין יש את ויירה קרספו ואיברהימוביץ', את מאטרצי אני לא אוהב.

Dino Psaras 06-03-08 00:22

אתה יודע, לא סתם השאילו אותו ..הוא כבר שנתיים וחצי לא פוגע ורק עושה בעיות. יש גבול:cry:

חח ומטראצי הוא מלך מלכי המלכים :basketball:

Danzig 06-03-08 00:23

כן ברור שתמיד יש סיבה, עניין אותי למה :laughing:

Danzig 06-03-08 00:24

לפחות הוא חוגג

http://madeinbrazilmag.com/sports/adriano-oct19-1.jpg

Ido 06-03-08 00:25

איזה ערבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

רומא אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

Dino Psaras 06-03-08 00:26

חחח תראה מה מטראצי עשה למילאן ובעיקר לשבצ'נקו בחצי גמר הצ'מפיונס בעונת 2002/2003:

http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8

1:11 זה הקטע הגדול, אני פשוט חולה עליו :laughing: :basketball:

Dino Psaras 06-03-08 00:26

ציטוט:

חח התמונה הזאת ישנה, לפני איזה שנה וחצי..

Danzig 06-03-08 00:29

אז כנראה טעיתי, הייתה עוד תמונה שחבר שלי (אוהד אינטר ד"א) שלח לי במסנג'ר לפני איזה חצי שנה ככה או פחות הייתי בטוח זה זאת

Antonator1 06-03-08 00:51

מבחינת הנאה, כשברסה ביום טוב - זאת אמנות.

eminemfan 06-03-08 02:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מבחינת הנאה, כשברסה ביום טוב - זאת אמנות.

בדיוק! יצירת אומנות אם רונלדיניו טוב ושמח ואטו בריא ודקו בכושר ומסי רגיל היא מציגה את הכדורגל הכי יפה שאני ראיתי,מניעה כדור על שטח קטן הכי מושלם שקבוצה אי פעם הניעה זה פשוט תאווה לעיניים.

Antonator1 06-03-08 02:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
בדיוק! יצירת אומנות אם רונלדיניו טוב ושמח ואטו בריא ודקו בכושר ומסי רגיל היא מציגה את הכדורגל הכי יפה שאני ראיתי,מניעה כדור על שטח קטן הכי מושלם שקבוצה אי פעם הניעה זה פשוט תאווה לעיניים.

רונאלדיניו משתמש לאחרונה בטכניקות שמיכאל לאודרופ בזמנו היה משתמש בהן - בהרבה מקרים בצורה יותר טובה ממיכאל לאודרופ בעצמו...

ahtung 06-03-08 03:07

יופי,רומא הקבוצה שבאמת מגיע לה ,לא סובל את ריאאאאאאל המכורים הלאה,.....,.,.
לפחות קבוצה איטלקית טובה אחת תהיה ברבע הגמר וזאת תהיה רומא... :)))

מילאן שנה הבאה בע"ה תתחזק ותהיה עוד פעעעםםם קבוצה שתלחתץץ על התואר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ