![]() |
עידן אכל אותה ובגדול!
איזה פרק מכור רצח! Xd איך ידעתי שהחבלים של דן יישרפו מהר יותר! |
דיי עם המחור, קצת תחמנות של דן וקפון היה נשאר
יעל באה למשה, שחר למשה קפון איתם, מרינה נעמה ודן שלוש נגד 4 כולם היו מצביעים לנעמה/מרינה וזהו.... |
הכי מצחיק אם ליאה הייתה מנצחת את נועם, מה היה עם חבר המושבעים?
ליאה לא הייתה מגיעה ?:| |
אם שחר לוקחת את המשימת חסינות כל התוכנית של גיברו נדפקה!!
כי גיברו יצטרכו להדיח אחד מהם ואז יוצרו ריבים,מתחים ויהיה מעניין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח מי שם לב רק כשהם התחילו להסוף תקרשים בהתחלה בתחלה...רואים את עידן יושב עם אש
|
חחחחח איך אף אחד לא הזכיר את דן? כל הפרק צחקתי ממנו איזה סטלן...
"אני בעד להעיף את שחר נמאס לי כבר ממנה, מי שרוצה שיזרום" וצוחק או שאחרי החסינות "אני מרגיש כמו באיזה בית אבות, אני הכי טוב בקפיצה, בריצה, הכל! כולם פה עגלות!" כל פעם שהוא צחק את הצחוק התחמני שלו התחלתי גם לצחוק.(לדוגמא כששחר אמרה על זה שהמשחק הוא אסטרטגיה נטו) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן יש העורכים לא ממש משקיעים(בלשון המעטה).
היו גם סצינות שדן עם זקן ואחר-כך בלי. וגם במועצת השבט היה סניצה שבדיוק הם חזרו מהפרסומות הוא שוט כזה על דן שהוא עם הבנדנה הכתומה ואז הורדו את זה וחזרו לרגיל שהוא בלי בנדנה |
ציטוט:
|
זה היה אחד הפרקים המצחיקים.
קפון בזמן ההצבעה איזה חצי שעה חופר במוח עם אסטרטגיות, ובוא נעשה ככה וכדאי לעשות ככה, ואחרי זה בעטו אותו החוצה. חחחח' כמה צחקתי. |
להגיד תאמת ניראה לי משלמים למשה להיות מפגר...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאללה פרק הבא שחר ואז יעל ואז מרינה/נעמה ואז החבר המושבעזונות יצביע לנועם כי הוא מהגזע הראוי ינעל דודה שלהם נאצים |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מדבר כאילו זה קורה 100% ואז זה שולח אות ליקום ומגביר את הסיכויים שזה יקרה.. :laughing: |
ואי פאק איזה יצורה שחר
|
למה הוא ירדדדדדדדדדדדדד?!!!!!!!!!
יא אלללללה איזה טמבל, כל הגאונות שלו והוא ירד? אני לא מאמין, זה הרי ברור שכבר הגיע הזמן שלהן לבגוד בו! ולא, לא לקחתי קשה מידיי |
איזה בני זונות מי מסיים ככה פרק עכשיו לחכות עד שבת..
ודן הזה מעפן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ