![]() |
ציטוט:
תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה מרפי מרפי בן :):):):) אני בלי מטריה פתאום מתחיל טיפטוף מרפי הבן :):):):) חבר של דני רוף אכלו לי את השניצלים נשאר רק לוף הולך שניה לשקם פתאום אני חטוף חוזר אחרי שבועיים חברה לא נותנת מתחת לחלון חתולה מאוננת פוגש את אבא של החברה במכון ליווי הכול סביבי בוער ולא עונים לי בכיבויי השמפו בשיער נגמרו המים החמים ביום של תמונת מחזור חצ'קון באמצע הפנים סוף חירבון יש רק שלושה ריבועים על הריצפה במקלחת נפלו התחתונים. מרפי מרפי הבן :):):):) תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה מרפי מרפי בן :):):):) באמצע השלולית נתקע לי האוטו הבאתי שש בטופס ולא שלחתי לוטו בדרך לטיסה מלוד נזכרתי לא כיביתי דוד בכניסה לטרמינל הלך הפספורט לאיבוד טלפון מאמא באמצע אוננות יש שלט תכף אשוב שהגעתי לחנות עד שהשגתי דיסק של מנצור ה-CD התקלקל ביום של אורגיה התחלתי לשלשל בדרך מהסופר נקרע מלמטה השקית יש לי גלידה בכוס ואין לי כפית זחל זחלילית זחל זחלילית לא קשור לשיר אבל יושב טוב על הביט. מרפי מרפי הבן :):):):) תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה מרפי מרפי בן :):):):) מרפי מרפי הבן :):):):) תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה מרפי מרפי בן :):):):) מרפי בן :):):):). חחח שנים לא שמעתי אמסי מנצור..שניםםםם חחח |
הוא אחד הגמורים ....
אני נקרע ממנו רק מלראות אותו |
ציטוט:
מה שבאתי לכתוב. |
טוב,דיברתי איתה.
היא אמרה להם,זה לא ממש עזר. נצטרך להעיף לכמה הומאים פיצוץ לפנים. :laughing: |
ציטוט:
זה לא קשור ליראות בכל אחד איום זה הקטע שזה מפריע לך והיא וגם הם צריכים לכבד את וליתפוס מרחק טיפה לא שיספיקו להיות ידידים אבל שיפסיקו להימרח זה כן |
ציטוט:
חוק מרפי. יש כאלה שיתעצבנו יש כאלה שלא אכפת להם. מבחינת זה שיעשו מה שבראש שלהם היא חברה שלך לא? אוהב אותך לא? אז זיין מה אתה מתיחס לכל החראה הזה |
ציטוט:
אם היא לא מבינה (וזה מה שקרה לפי מה שהוא סיפר) אז שיחשוב על מה מבוססת החברות הזו ומה אין בה. כי היום זה מפריע לו ומחר דבר אחר.... וסתם שאלה אם זה היה הפוך הייתם רוצים לראות את חברה שלכם הולכת מכות עם בנות שנמרחות עליכם... |
ציטוט:
אצלי ערך עליון כבוד מכבד אותי מכבד אותך לא מכבד זה כבר סיפור תמיד אני בא בטוב דבר ראשון אחר כך סיפור אחר זה העקרונות שלי זה לא עניין של עביירנות ולא עניין של כלום אני יש לי עקרונות של כבוד אמון עזרה לזולת וכו אבל יש מקרים ויש מקרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אומרים בפנים שבחים רק שתידע אחי אבל באמת מעריך את המחמאה אני לא מקבל הרבה חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ