![]() |
אחי אתה מתחנגל!!!!
|
אורי חחח מה אפכת לך שהם יבואו זה רק יבוא לזכותך פשוט שים אוזניות ואל תתיחס יותר מידי וזהו
|
ציטוט:
כל עוד הו אלא הומו אז חלאס..אם הוא היה הומו הייתם סוכלים אותו ולאף אחד לא היה בעיות. |
גברים שלובשים ורוד הם קוקסינלים מגעילים! :)
|
ציטוט:
מה שהכי דפוק , שאתה לוקח אחד עם מאסה נחמדה , שם אותו במצב של תחרות בודיבילדינג או סתם שהוא עושה סרטון פוזינג עם המכנסיים של הפיג'מה על הסוקר ביוטוב , ובנות אומרות איככס וכל הזבל הזה אבל אותו בן אדם באותו יום אתה מאפר אותו שם אותו בבגדים של דוגמנים בפוזה שהוא לא עושה שריר אלא רק בבטן , עם איזה הבעת פנים מפגרת הן מתנפלות עלליו!! |
ציטוט:
|
תעשו מה שבא לכם.... אם אחד מחליט שהוא הולך עם חולצה וורודה לעשות גבות דקות קרמים איפור או כל החרטא הזה כדי להראות כמו שהוא רוצה ומצידי שגם יפנה לאנשים עם היד הזאת של ההומואים איך שהם עושים שיהיה לו בכיף
זה אומר שהוא הומו? לא , אבל חלק מהדברים ששנואים בהומואים הוא עושה אז זה אומר שהוא דומה , באנגלית יצא לי הרבה להשתמש במילה הזאת שאני המצאתי אבל לא ממש תפסה : metrosexual = psuedofag לדעתי זה הולם אותם. אבל שיעשו מה שבא להם אם זה מה שהם חושבים שיגרום להם להרגיש טוב או למשוך יותר בנות או שחברה שלהם רוצה אותם ככה שיהיה להם סבבה. |
ואני לא מאמין שאני צריך ליקרוא את החרא הזה בפורום פיתוח גוף
|
מה אני יגיד לכם...גם אני אוהב לפעמים להשתמש בתחליב רחצה או משו כזה...אבל לא ללבוש ורוד וכל הקקה הזה....אין לי בעיה עם אנשים שעושים את זה...ובכלל עם הומוהים כל עוד הם עושים את זה בחדרים סגורים ביותר ושאף אחד לא ידע...
לא כמו שרצו לעשות במצעד הגאווה ימח שמו... |
slim shadey אחי יש מצב אתה מקטין ת'חתימה ?
|
ציטוט:
|
אורי זה נשמע באמת מעצבן אבל:
0.המכון לא פתוח לשעה אחת, אתה יכול לבוא בשעות שהן לא במכון. 3. לא הבנתי מה כל כך חשוב שהן לא יראו אותך, זה לא שאתה מביא ביד בין הסטים. 8.אין לך מה לדאוג, גם בפעמים שהן יהיו באותה שעה איתך פשוט תשחק אותה קצת. 6. גם אם יצא לך להיות הרבה פעמים איתן באותה שעה, בסופו של דבר הן יהיו אדישות למה שאתה עושה או יתרגלו, ושוב זה לא שאתה רוקד בלט בבגד גוף צמוד. 13.מקומן של הבנות הוא לא במטבח! איך אתם יכולים להיות כאלה מפגרים ולשכוח שיש עוד עבודות בית!? 4.בביצפר שלי יש מלא פמיניסטיות ורובן מכוערות - נחשו למה |
ציטוט:
ואל תשקר ותגיד שלא.. |
סלים שיידי, זה פעם אחרונה שאתה שם חתימה גדולה כזו, פעם הבאה אתה מקבל אזהרה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם הוא יעשה פאשלה וצ'יטינג גדול מדיי או לא יתמודד עם המשקל זה יהיה פדיחה |
ציטוט:
|
איי איי מה קרה ? ממתי אנשים שמים כל כך על פאקצות ?
אם אתה עובד עם משקל גבוה מדי ולא מצליח להתמודד איתו זאת בעיה אחרת יאללללה זאת רק הזדמנות לעשות רושם וקצת פוזה אל תיקח את זה קשה! |
הלוואי עלי שכל הידידות שלי היו נרשמות למכון שלי..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ