![]() |
2 חיילי צהל נהרגו בעזה. יהיה זכרם ברוך.
כואב הלב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואייי אולמרט החולרה הזה ידעתי שזה יגיע ועוד פעם חיילים יאלצו לאבד את החיים שלהם בשביל החארות האלה מעזה.
צריך להשטיח את עזה עד עפר. |
בשבילי חייל שנהרג זה גיבור וזה הסיבה הכי גדולה שצריך להתגייס לקרבי...
אני בן 17 וחצי מתגייס בנובמבר ואני מרגיש שאני מפקיר ילדים שההם ב18+ וזה אוכל לי תלב שכאלה דברים קורים להם שהם נלחמים ואני קורא את הכתבות המזדיינות האלה מול המחשב |
ציטוט:
|
כל כך כואב לי על שני לוחמי גבעתי שנהרגו היום
כל חייל שנהרג יש עולם ומלאו מאחוריו שגם נהרס. בקשר לאולמרט חאלס עזבו את הבנאדם,כל דבר אתם מאשימים אותו לא משנה מה הוא עושה ישר מאשימים את אולמרט. רק שתדעו לכם שאולמרט מוביל קו תקיף נגד חמאס והוא וברק לדעתי עושים עבודים דיי טובה בזמן האחרון. |
ציטוט:
שימשיכו לקרוע אותם, הזונות הקטנות האלה לא מבינים בכלל את העוצמה של צה"ל. אלעק "הם רוצים להשמיד את העם הפלסטיני". יא שקיות ביצים, אם צה"ל היה רוצה להשמיד אותכם כל מה שהיה נשאר ממכם כבר לפני 40 שנה היה רק עפר, זה אתם שמתחבאים כמו שרמוטות בין האזרחים שלכם ולא יוצאים למערכה כמו גברים. ולכן, יש להכות בהם בלי לראות בעיניים עד שנכריע את המערכה!!!!!! |
אם יש מישהו בשדרות או אשקלון מהפורום שאין לו זין להשאר בבית עם הטילים ומחפש מקום להעביר בו זמן עד שיעבור זעם אני אשמח לארח או לפחות לעזור לאנשים למצוא מקום.
|
ציטוט:
|
להמשיך להמשיך להמשיך ולתת להם בראש!!!
|
ציטוט:
כמה שמנסים בדרכי שלום זה לא הולך... |
צריך לתת להם מסר כזה-תהרגו לנו אחד נהרוג לכם 100 נגמר הסיפור וגם סוף סוף אולמרט שם זין על העולם והודף את הביקורות.
|
ציטוט:
מידה כנגד מידה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני סתם צוחק אחי, אתה אחלה גבר ואני אוהב אותך. זה היה סתם בשביל הקטע :book:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ