ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האם לאפרואמריקאים בארה"ב יש גנטיקה טובה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=3002)

Gamerrrrr 10-12-06 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
גיימר אמרתי לך שתעזוב את זה כבר! זה לא יעזור לך!
:jockey: :jockey: :jockey:

:cry_1: :cry_1: :cry_1: פעם אחת הגרזן פיספס קצת והוריד חתיכה, לא צריך לזרוע מלח על הפצע (מה גם שלזרוע מלח על הפצע הזה זה קצת סוטה)

אני זזתי לישון מחר קמים ב6:45

OMRI-TURBO 10-12-06 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
:cry_1: :cry_1: :cry_1: פעם אחת הגרזן פיספס קצת והוריד חתיכה, לא צריך לזרוע מלח על הפצע (מה גם שלזרוע מלח על הפצע הזה זה קצת סוטה)

אני זזתי לישון מחר קמים ב6:45

לילה טוב גבר!

Takima 10-12-06 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני לא אמרתי שרוב הכושים הם סוסים, אמרתי שרוב האסייתים קטנים. ואני צודק כאן.
בקשר לכושים אמרתי שמבחינת חתך אוכלוסיה אם תקח 1000 כושים אפרו אמריקאים ו-1000 לבנים או אסייתים, אתה תראה יתרון, אפילו אם הוא לא יהיה משמעותי עד כדי כך(במקרה של הכושים מול הלבנים) וזה הגיוני בגלל הבדלים הורמונליים..
שוב בכשר ללבנים ולכושים לא עשיתי הכללה, רק בקשר לאסייתים.

בקשר לאסייתים נשיים, לא אמרתי את זה, אבל יש להם פחות הורמון גברי מה שמוביל לגוף נטול שיער, פנים נטולות שיער כמעט בכלל..מאסת גוף קטנה.. איברי מין קטנים יותר.

עזוב פה אני לא מתווכח איתך. להגיד "כולם" ואח"כ לתקן ל"99%" זה יותר מלהגיד "רוב". זה והביטוי "רמות טסט' נמוכות ביותר" הם מה שגרמו לי להגיב מלכתחילה.

"אסייאתים נשיים" יותר מתייחס להודעה של Leo.

בעניין השילוב בין אסייאתים לכושים, זה אכן קורה, בארה"ב לפחות.

Deja Vu 10-12-06 00:52

מצטער על הבורות בקשר לטוסטרון מה מעיד על רמת טוסטרון גבוהה?

Takima 10-12-06 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
מצטער על הבורות בקשר לטוסטרון מה מעיד על רמת טוסטרון גבוהה?

אם אתה נראה גדול ושרירי, באופן טבעי וללא אימונים אפילו.

Deja Vu 10-12-06 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
אם אתה נראה גדול ושרירי, באופן טבעי וללא אימונים אפילו.

בסדר אבל נגיד אני יש לי מסה די גדולה שמונים וחמש קילו על מטר שבעים וחמש אם אחוז שומן די נמוך ואני חלק לגמרי בכל הגוף איך זה מסתדר ביחד? איזה עוד דברים מתקשרים לטוסטרון חוץ משערות ומסת שריר?

Leo 10-12-06 01:11

הערבים חצי מאוכלוסיית העולם המציאו כמה חידושים באלגברה שהייתה קיימת עוד בתקופה של אוקלידס לפי הספר שלו. (כן אלגברה עם ספרות רומיות)

הם הרסו יותר ממה שהם תרמו , הם חיסלו את הקופטים , הרסו פסלים של בודההיסטים בני 1000י שנים , וגם המונגולים שמתוארים כאנשים *יחסית* בסדר מבחוץ בספרות המוסלמית (המונגולים ז****ו את החליפת' שלהם) הם מתארים אותם כמו שהפלסטינים מתארים ישראלים

הדבר היחידי נראה לי שהמוסלמים הביאו לעולם ששוה משהו זה אוכל
שווארמה וקפה...

VoRteX 10-12-06 01:11

חרמנות, התפרצויות זעם

Deja Vu 10-12-06 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
חרמנות, התפרצויות זעם

זה תלוי בעיקר במצב הנפשי באיחוד הזעם ובקשר לרמת הטוסטרון לפי מה שאני זוכר ותקנו אותי אם אני טועה בגיל ההתבגרות רמת הטוסטרון היא הגבוהה ביותר ואילו בגילאים היותר מאוחרים באזור העשרים ושלוש הגבר נמצא בשיאו מבחינת פיזיולוגית מבחינת פוטניצאל איך זה מסתדר ביחד?

Takima 10-12-06 01:26

למי אכפט מהפסלים. אולי לעובדי האלילים.

Leo 10-12-06 02:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
למי אכפט מהפסלים. אולי לעובדי האלילים.

זה לא העיניין , הפלשתינים עשו אותו דבר לספרי תנ"ך בהתנתקות על פי שהאמונה המגיפתית שלהם טוענת שהם מכבדים את הספר.

העניין הוא שהם יותר הורסים ממה שהם תורמים לעולם .

desert wolf 11-12-06 00:11

צ'מעו

יכול להיות שרובכם צודקים פה אבל תראו את כל הסומו הענקיים ואני לא חושב שחסרה להם מסת שריר או שומן. ויש גם את הונג וונג שהוא לא קטן בכלל ,והם גם תותחים באומנויות לחימה ולשבור קרשים ובקראטה וקונג פו. הכוח המנטלי שלהם אדיר כל האלה של המדיטציה והנזירים שמתאמנים אגרופים על הקיר ואורח חיים מאוד קפדני. הם חזקים בטירוף ראיתי שהם מפתחים כוח צ'י שהם יכולים להעיף בנאדם במכה הרבה יותר רחוק ותראו גם את אלה של הבושידו למי שזוכר נאקאנה ומוטו וכל הסוסים האלה. קיצר לא נראה לי שחסר אולי הם לא שעירים ויש קטנים כמו בכל עדה אבל לא נראה לי שחסר להם משהו באופן מיוחד.יש להם כוח סבל חבל''ז למשל אלוף העולם באכילת נקניקיות של HOT DOGS אמריקאים דווקא הוא סיני אחד נמוך שרירי כזה, והוא נמצא אם אנשים פי 3 מהגודל שלו והוא מכניס יותר נקניקיות ב12 דקות ויש לו קיבה קטנה יחסית לשלהם או יחסית לבנאדם שמן ובטח שעצום כמו האמריקאים הענקיים (BEAST) האלה. TAKIMA תקן אותי אם אני טועה ואני לא אסיאתי ולא נעליים:wiggle:

Johnny 11-12-06 00:40

לגבי הנקניקיות, הוכח מדעית שאדם רזה יותר יכול להכניס יותר נקניקיות אל הקיבה שלו, זה לא קשור לגודל או לגזע או למשמעת עצמית, השומן מפריע לקיבה להתרחב, וברגע שיש פחות שכבת שומן הקיבה מתרחבת יותר בקלות.
לגבי אסייאתיים, מבחינת גובה לפחות, הם נמוכים מהממוצע, עזבו את יאו מינג מהאנ בי איי, הוא אחד מאחדים.
לגבי הכושים, התיאוריה שלי היא שאת כל הזמן שהם עשו בכלא, הם השקיעו בברזלים בחצר :)

DMX 11-12-06 15:27

גם נכון ...אבל הם מגיעים למיימדים נדירים שלא תראה אצל בני אדם שמתאמנים הרבה זמן..
נגיד ותראה אנשים לבנים גודלים כמותם אבל אצלהם זה בכמויות כל כושי שני הוא גורילה..

Gamerrrrr 11-12-06 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
גם נכון ...אבל הם מגיעים למיימדים נדירים שלא תראה אצל בני אדם שמתאמנים הרבה זמן..
נגיד ותראה אנשים לבנים גודלים כמותם אבל אצלהם זה בכמויות כל כושי שני הוא גורילה..

איפה בדיוק ראית את זה? בטלוויזיה??

לך תספור מתוך 11 מרי אולימפיה ב41 שנה כמה לבנים וכמה שחורים ומי היו הגדולים ביותר

DMX 11-12-06 15:47

הייתי בארה"ב...אני מבין בזה קצת יש לחבר שלי דודים מארה"ב ואני מכיר אותם הם באים הרבה לארץ ואני מדבר איתם על הכל..

חוץ מזה אפשר לראות את כל כוכבי הקולנוע,הראפרים

Gamerrrrr 11-12-06 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
הייתי בארה"ב...אני מבין בזה קצת יש לחבר שלי דודים מארה"ב ואני מכיר אותם הם באים הרבה לארץ ואני מדבר איתם על הכל..

חוץ מזה אפשר לראות את כל כוכבי הקולנוע,הראפרים

מבחן המציאות הוכיח אחרת.

שים לב, רשימה של כל מרי האולימפיה כולל גזע:
לארי סקוט - ווספ
סרג'יו אולבייה - לטיני
ארנולד שוורצנגר - נורדי
פרנקו קולמבו - סרדיני\איטלקי
פרנק זיין - פולני
כריס דיקרסון - כושי
סמיר באנוט - לבנוני-ערבי
לי הייני - כושי
דוריאן ייטס - אנגלו סקסון
רוני קולמן - כושי
ג'אי קאטלר - ווספ

DMX 11-12-06 16:11

3כושים..שזה למעשה הכי הרבה..

Gamerrrrr 11-12-06 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
3כושים..שזה למעשה הכי הרבה..

הכי הרבה?? בוא נספור לבנים: (ווספ נורדי פולני ואיטלקי אלה לבנים)
6 לבנים
והשאר מישלינגה

Takima 11-12-06 16:19

כדאי גם לספור כמה שנים כל אחד מהם החזיק בתואר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ