![]() |
איזה טנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
רעלללללללללללללל אח שלי וואלה כמה גדלתה פי!!! ככה גודלים אחי!!! תהנה מהעליה אבל תידע לבכות כמו גבר בחיטוב וואלה השתפרתה אש תמשיך להפציץ אחי גלעד מחזיק לך אצבעות!!! אל תשכח LIGHT WIEGHT BABY:diractor: :diractor: :diractor: |
ציטוט:
|
אני חייב לציין שהחזה שלך נראה טוב בתמונה
תתן תמונה אחת שרואים את כל הגוף.. ודיי רואים שזה בבן מתרכז אצלי זה מתרכז בבטן ובתחת וירכיים.. קיצור כמעט כל הגוף חח |
[quote=eminemfan]עוד שבועיים מתחילים חיטוב ): י יד 43-44 משקל 110 קג' תתעלמו מהפרצופים אני עייף מת.בלי תגובות מפגרות תיהיו ענייניים.
אני אתיחס לבקשתך ואתעלם מהפרצופים אחרת...LOL ועכשיו לתגובתיייי אתה פשוט הורס לי את הבריאותתתתתתתתתתתת!!! בהצלחה בחיטוב מותק:) |
[quote=roxsen]
ציטוט:
|
31 קילו אחשלי !!!!!
תותח על !!!!! וואלה מלוכלכך או לא באמת מצדיע לך כל הכבוד נשמה מקווה בשבילך שתעמוד בחיטוב אם לא נבוא נרביץ לך אם כן עדיין נרביץ לך D: ! בהצלחה אחשלי לא להשבררררררררררר חיטוב חיטוב חיטוב !!!! :sbb4: :sbb4: :sbb4: |
ציטוט:
|
איזו עלייה מטורפת, חיטוב טוב עם גיל ואתה נראה אש.
|
יש אחלה מסה!
יאללה חיטוב!!! ותעשה אותו בחוכמה (יאללה אפדרין קפאין:sbb4: ) בהצלחה!!!! |
תודה רבה בוריס וזוקו
|
כבוד אחי כל הכבוד,יש מסה מצויינת,אחוז קצת גבוה אבל אני בטוח שתצליח לחטב כמו שצריך.
בהצלחה . |
ווווואי
אתה הולך להוריד מלאמלא משקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
lrpoteh hapost the change that u did is amazing !!!!!1 i saw the pics that u upluaded when you were skinny, and the change is very good !!!! keep it up ! |
ציטוט:
איטי הרבה יותר, אבל מ20+ עד ל13-15 יורדים בטיל יחסית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי לא לפגוע במסת שריר כדי שלא תקטן כמעט.. אני לא מאמין שתוך חודשיים וחצי שלוש אני אהיה 13 אחוז אם זה יהיה ככה אני אהיה מופתע מאוד אבל שמח בכל מקרה משקל יעד שלי 80-83 קילו בחודשיים אני רוצה להגיע ל90 קילו עד 17 אחוז ואז נראה את ההמשך בכל מקרה פותח הדיון אתה יכול להביא לי מסנג'ר שלך אם יש לך..? |
ציטוט:
|
חחח תגיד לי מה אתה מנסה לעשות?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ