![]() |
ציטוט:
חוץ מזה ראיתי תפוזות שלך מה שיש לי להגיד זה מעניין איך תראה חטוב [איך החזה יראה שאתה חטוב... ] |
ציטוט:
או שאתה אומר שיש מצב שהחזה לא מספיק להתאושש וכדי להוריד אותו אפילו פחות מ- 12 סטים באימון ? |
ציטוט:
אחי אני חושב שאתה מגזים 17 סטים לשריר שהוא לא כזה גדול ? הרבה יותר מדי אני מאמין בנפח אימונים גבוה יחסית ,אבל זה מוגזם לאללה ,יש אימונים שאני לא עושה 17 סטים לגב או לרגליים ,אז בטח ובטח שלא לחזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תשאיר לי את שלך אני אצור איתך קשר בהקדם :) :basketball: |
ציטוט:
|
נראה מרשים מאוד.
בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה תוסיף אותי אחויה:bow: |
ציטוט:
אני לא מאמין גדול כל כך בשיטה הזאת ,אני מעדיף לעבוד בטווח חזרות אחיד באימון ואז אימון שאחריו לשנות טווח חזרות (שוב פעם ,מושפע מהתוכנית של P/RR/S) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הנקודה היא כזאת ,הבחור פה בהחלט ברמת אימונים גבוהה (הממ דד ליפט של 200 קילו ?!) אני בהחלט חושב שהוא צריך ליישם את העקרונות בסיס של P/RR/S |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל שאתה מתאמן שהוא לא מתחיל, אני מעריך שאתה כבר יודע לעבוד כמו שצריך ומכיר את עצמך, אין סיבה שבכמות סטים כזו תוך תשומת לב לעבודה נקייה עם טווח תנועה מלא כמעט בלי להגיע לכשל לא תגדל. אני מעריך שאפילו תגדל יותר מעכשיו, כי לדעתי ב-17 סטים אתה מגיע מהר מאוד לאימון יתר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ורק בחזה היית עושה 17 בכל השאר לא...עכשיו אני נראה לי יוריד ל- 10-12 סטים לא יותר... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ