ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   רגע של נחת... (https://israelbody.com/showthread.php?t=29510)

eyalamzleg 23-02-08 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
גדול מאד, הידיים אולי מהטובות בארץ. אבל הגב, החזה והרגליים, למרות שלא רעות - בפיגור עצום אחרי הידיים.

איזה הגזמה ... אנחנו מדברים פה על היקף 42 לא על 50 +
חוץ מזה ראיתי תפוזות שלך מה שיש לי להגיד זה מעניין איך תראה חטוב [איך החזה יראה שאתה חטוב... ]

Ronen90 23-02-08 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
יותר מדי סטים
אם לא מיצית את החזה שלך ב12 סטים ,ביזבזת את האימון שלך נשמה.
הרעיון הוא שתוכל להתאושש ,כנראה ש17 סטים לאימון על שריר זה מעל (או ליתר דיוק הרבה מעל) היכולת היתאוששות שלך.

זה רק לאחרונה ככה אני עושה 17 סטים כי 12 לא מספיק לי
או שאתה אומר שיש מצב שהחזה לא מספיק להתאושש וכדי להוריד אותו אפילו פחות מ- 12 סטים באימון ?

arbel2 23-02-08 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ronen90
זה רק לאחרונה ככה אני עושה 17 סטים כי 12 לא מספיק לי

אחי אני חושב שאתה מגזים
17 סטים לשריר שהוא לא כזה גדול ? הרבה יותר מדי
אני מאמין בנפח אימונים גבוה יחסית ,אבל זה מוגזם לאללה ,יש אימונים שאני לא עושה 17 סטים לגב או לרגליים ,אז בטח ובטח שלא לחזה.

Ronen90 23-02-08 18:47

ציטוט:

אחי אני חושב שאתה מגזים
אני מאמין בנפח אימונים גבוה יחסית ,אבל זה מוגזם לאללה ,יש אימונים שאני לא עושה 17 סטים לגב או לרגליים ,אז בטח ובטח שלא לחזה.

נראה לי אני יתחיל לשחק עם הטווחל חזרות אולי לעושת קצת יותר חזרות סביבות 12-15 אולי זה יעזור...

m4a1 23-02-08 22:49

ציטוט:

אחי אני חושב שאתה מגזים

ארבל בקשה אחי יש לך מסן או אייסי? אני חייב דחוף עזרה ממך.. תקרא תתגובה שלי בעמוד הקודם:flowers:

arbel2 24-02-08 03:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
ארבל בקשה אחי יש לך מסן או אייסי? אני חייב דחוף עזרה ממך.. תקרא תתגובה שלי בעמוד הקודם:flowers:

תשאיר לי את שלך אני אצור איתך קשר בהקדם :) :basketball:

Sugarzaza 24-02-08 08:16

ציטוט:

נראה לי אני יתחיל לשחק עם הטווחל חזרות אולי לעושת קצת יותר חזרות סביבות 12-15 אולי זה יעזור...

אתה אמור לגוון, תעשה נניח 5 חזרות בלחיצה, 8 חזרות בלחיצה במכונה או משהו ו-12 חזרות פלייס, או מה שאתה לא עושה.

ניגרי ענק 24-02-08 08:17

נראה מרשים מאוד.
בהצלחה.

Ronen90 24-02-08 10:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
נראה מרשים מאוד.
בהצלחה.

תודה רבה..

m4a1 24-02-08 10:45

ציטוט:

תשאיר לי את שלך אני אצור איתך קשר בהקדם :) :basketball:

elad_elezra@walla.com
תודה תוסיף אותי אחויה:bow:

arbel2 24-02-08 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אתה אמור לגוון, תעשה נניח 5 חזרות בלחיצה, 8 חזרות בלחיצה במכונה או משהו ו-12 חזרות פלייס, או מה שאתה לא עושה.

אני לא מאמין גדול כל כך בשיטה הזאת ,אני מעדיף לעבוד בטווח חזרות אחיד באימון ואז אימון שאחריו לשנות טווח חזרות (שוב פעם ,מושפע מהתוכנית של P/RR/S)

Sugarzaza 24-02-08 12:51

ציטוט:

אני לא מאמין גדול כל כך בשיטה הזאת ,אני מעדיף לעבוד בטווח חזרות אחיד באימון ואז אימון שאחריו לשנות טווח חזרות (שוב פעם ,מושפע מהתוכנית של P/RR/S)

בסדר, זה כבר תורה בפני עצמה לאנשים ברמת אימון גבוהה. אבל בעיקרון זה מה שבנאדם רגיל אמור לעשות, לשלב כמה סוגים של טווחים וככה לערב פרמטרים שונים (כוח, סיבולת, היפרטרופיה בלה בלה)

arbel2 24-02-08 12:57

ציטוט:

בסדר, זה כבר תורה בפני עצמה לאנשים ברמת אימון גבוהה. אבל בעיקרון זה מה שבנאדם רגיל אמור לעשות, לשלב כמה סוגים של טווחים וככה לערב פרמטרים שונים (כוח, סיבולת, היפרטרופיה בלה בלה)

מסכים איתך לגבי זה חלקית,אבל זה דיון אחר בפני עצמו.
אבל הנקודה היא כזאת ,הבחור פה בהחלט ברמת אימונים גבוהה (הממ דד ליפט של 200 קילו ?!) אני בהחלט חושב שהוא צריך ליישם את העקרונות בסיס של P/RR/S

Sugarzaza 24-02-08 13:19

ציטוט:

מסכים איתך לגבי זה חלקית,אבל זה דיון אחר בפני עצמו.
אבל הנקודה היא כזאת ,הבחור פה בהחלט ברמת אימונים גבוהה (הממ דד ליפט של 200 קילו ?!) אני בהחלט חושב שהוא צריך ליישם את העקרונות בסיס של P/RR/S

אם הוא לא מגיב ולא רואה תוצאות בשיטה הסטנדרטית שציינתי, אז שינסה, יבדוק מה טוב לו

Ronen90 24-02-08 15:08

ציטוט:

אם הוא לא מגיב ולא רואה תוצאות בשיטה הסטנדרטית שציינתי, אז שינסה, יבדוק מה טוב לו

ומה זה בדיוק השיטה הזאת ...?

Sugarzaza 24-02-08 20:24

ציטוט:

ומה זה בדיוק השיטה הזאת ...?

AB קלאסי, 8 - 10 סטים שריר גדול, 4-6 סטים שריר קטן, הקפדה על צורת עבודה, חזרה לפני כשל, שילוב מגוון של הטווחי עבודה באימון (למשל לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים 5-6 חזרות, לחיצה במוט 9 חזרות וקרוסאובר 12-13 או משהו)

בגלל שאתה מתאמן שהוא לא מתחיל, אני מעריך שאתה כבר יודע לעבוד כמו שצריך ומכיר את עצמך, אין סיבה שבכמות סטים כזו תוך תשומת לב לעבודה נקייה עם טווח תנועה מלא כמעט בלי להגיע לכשל לא תגדל. אני מעריך שאפילו תגדל יותר מעכשיו, כי לדעתי ב-17 סטים אתה מגיע מהר מאוד לאימון יתר

Ronen90 24-02-08 21:02

ציטוט:

AB קלאסי, 8 - 10 סטים שריר גדול, 4-6 סטים שריר קטן, הקפדה על צורת עבודה, חזרה לפני כשל, שילוב מגוון של הטווחי עבודה באימון (למשל לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים 5-6 חזרות, לחיצה במוט 9 חזרות וקרוסאובר 12-13 או משהו)

בגלל שאתה מתאמן שהוא לא מתחיל, אני מעריך שאתה כבר יודע לעבוד כמו שצריך ומכיר את עצמך, אין סיבה שבכמות סטים כזו תוך תשומת לב לעבודה נקייה עם טווח תנועה מלא כמעט בלי להגיע לכשל לא תגדל. אני מעריך שאפילו תגדל יותר מעכשיו, כי לדעתי ב-17 סטים אתה מגיע מהר מאוד לאימון יתר

תאמת ניסיתי AB בסגנון הזה אבל אני ABC יותר נוח לי פחות לחץ...

Sugarzaza 24-02-08 21:08

ציטוט:

תאמת ניסיתי AB בסגנון הזה אבל אני ABC יותר נוח לי פחות לחץ...

מה פחות לחוץ ב17 סטים?!

Ronush 24-02-08 21:35

ציטוט:

הייתי שמח לקרוא מאמר על שיטות אימון בAB לגבי טווח חזרות/תרגילים וכ'ו...

Ronen90 25-02-08 13:38

ציטוט:

מה פחות לחוץ ב17 סטים?!

התכוונתי שככה יש פחות שרירים באימון ואז האימון פחות ארוך יותר נוח
ורק בחזה היית עושה 17 בכל השאר לא...עכשיו אני נראה לי יוריד ל- 10-12 סטים לא יותר...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ