![]() |
אלללללללללללה גבר מבסוט ממך פצצות אתה כריש ליוויתן קטלן ... באמת כל הכבוד ... שפיץ עולם ;]
יאללה עכשיו קפה ו8ק"מ ריצה מחר אימון A לפנים!!!!!! |
סעמק...
ניהיו לי לחצים בחזה והלכתי לצילום כנראה שיש לי חור בחזה או משהו כזה שדרכו נכנס אוויר וצריך לנקז אוויר... בקיצור היום אני בונה את התוכנית ורק ביום ראשון חווזר להתאמן אז יום ראשון מתחיל עם תוכנית חדשה נקווה שילך טוב. Sun לא ראיתי את התגובה שלך אחי חח תודה רבה גבר ! דרך אגב איך קוראים לך? יש לך מסן או משהו ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע ניהיו לי לחצים בחזה שמאל והלכנו למגן דוד עשינו א.ק.ג לא מצאו כלום עשינו צילום פתאום יוצאים אומרים לי יש לך חזה אוויר משהו חור בחזה שנכנס אוויר וצריך לנקז אוויר אבל זה חור קטן רק פוחדים שהוא לא יגדל ואז זה מסוכן משהו כזה.. קיצר לא מעניין אותי ראשון אני חוזר להתאמן זין שלי על החזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח דווקא יום ראשון יש לי A הכל חזה אני מתחיל ABCDE :] עומד להיות כואב הייתי אומר ! |
סחבק קוראים לי קורן והמסן זה korensun@hotmail.com
|
אלללה תוכנית חדשה מתחיל יום ראשון ABCDE.
התחלת תוכנית 13.4.2008 A: חזה: לחיצת חזה מוט חופשי 4x10 לחיצת חזה עליון דאמבלים 3x10 פרפר 3X10 מקבילים 3X10 אחורית: לחיצה צרפתית 3X10 פשיטה בפולי עליון עם חבל 3X10 B: גב: bent over - חתירה בכפיפה עם מוט 4X10 פולי עליון - 3X10 מסור 3X10 מתח הפוך 3X10 קידמית: כפיפות מרפקים במכשיר דו-ראשי 3X10 כפיפות בשיפוע עם דאמבלים 3X10 C: רגליים: סקווט פתוח 4X10 לחיצת רגליים 3X10 כפיפת רגליים 3X10 פשיטת רגליים 3X10 תאומים: לחיצת תאומים בסמית' 3X20 הרמת עקבים בישיבה 3X20 D: כתפיים: לחיצה עם דאמבלים 4X10 לחיצה כתפיים במכשיר 3X10 הנפה לפנים ולצדדים 3X10 הנפה לפנים עם מוט בשיפוע 3X10 E: חזה: לחיצת חזה במוט חופשי 4X10 לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3X10 פלייס תחתון 3X10 פרפר 3X10 פלייס 2X10 אמות : כפיפות עם אחיזה הפוכה 3X15 כפיפות כף יד עם דאמבלים 3X15 נקווה שילך טוב ונרגיש טוב עד אז ! |
וואלה התוכנית נראית סבבה אבל לדעתי זה קצת סטים ליד קדמית ואחורית כי בכל זאת זואת חלוקה של Abcde אתה יכול להרשות לעצמך קצת לעלות בסטים בכל זאת אתה עובד על ידיים רק פעם אחת בשבוע אז בפעם האחת הזאת תפציץ לפי דעתי..
|
ציטוט:
כל הקטע כדי לקצר בעבודה כדי שאני אוכל להרים בכל זאת משקלים טובים אז אם תשים לב לא סתם יש רק 5-6 סטים ביידים עצמם תסתכל על החזה והגב... חזה ויד אחורית בחזה יש מקבילים שזה גם עובד על יד אחורית ועוד שתי תרגילים ביד אחורית וגם בגב יש מתח הפוך זאת אומרת מתח שעובד גם על הקדימית וגם עוד שתי תרגילים בקידמית... זה מתוכנן לא הייתי עושה רק 5-6 סטים בשבוע ליידים... |
תוכנית לא טובה. אין מספיק גירוי לשרירים קטנים, 6 סטים לשריר קטן זה לא מספיק.
|
ציטוט:
אני יודע החלפתי תוכנית בעיקרון זאתי הסופית : (אחרי עזרה מטימה אחלה בן אדם :] ) התחלת תוכנית 13.4.2008 A: חזה: לחיצת חזה מוט חופשי 3x8 פרפר במכונה 3X10 לחיצת חזה עליון דאמבלים 3x8 פלייס 3X10 אחורית: מקבילים 3X8 לחיצה צרפתית 3X8 פשיטה בפולי עליון עם חבל 3X8 הרמת משקולת מאחורי הראש 3X10 B: גב: פולי רחב 3X8 bent over - חתירה בכפיפה עם מוט 4X8 חתירה במכונה - 3X8 מסור 3X8 פול-אובר 3X10 C: חזה: לחיצת חזה במוט חופשי 3X8 פרפר 3X10 שיפוע חיובי לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3X8 פלייס 3X10 אמות : כפיפות עם אחיזה הפוכה 3X15 כפיפות כף יד עם דאמבלים 3X15 D: רגליים: סקווט פתוח 4X8 לחיצת רגליים 3X8 כפיפת רגליים 4X10 פשיטת רגליים 3X10 תאומים: לחיצת תאומים בסמית' 3X20 הרמת עקבים בישיבה 3X8 E: כתפיים: ניגוד כבל מצד לצד 4X8 לחיצה עם דאמבלים 4X8 הנפה לצדדים 3X10 לחיצה במכונה 3X8 קידמית: כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 3X8 כפיפות בשיפוע קל עם דאמבלים 3X8 כפיפת מרפקים בכיסא "כומר"עם מוט ישר 3X8 כפיפת מרפקים על ירך 3X8 ראשון A שני B שלישי חופש רביעי C חמישי D שישי E שבת חופש |
אלללה אסי, בהצלחה אחי עם התוכנית החדשה...
תוכנית בת זונה נראית... שיהיה המון בהצלחה! |
אתה תגיע לאימון יתר.. אבל שיהיה
|
ציטוט:
בלי קטע של להתנגח בך אני באמת רוצה לדעת למה לפני שאני מתחיל תוכנית כזאת. תודה BODYKILO מת עלייך :] |
בהצלחה גבר !!!
|
ציטוט:
תודה יגבר ! :flowers: פאניק אני עדיין מחכה לתגובה אחיייי עשה טובה... |
שיהיה בהצלחה אחיהתוכנית נראית סוסה תפרסם נתונים לפני ואחרי מעניין לראות איך יהיה =]] בהצלחה
|
טוב האמת שזה בסדר. חשבתי שיש לך יותר מידי סטים לחזה, אבל אם אתה רוצה לתת עליו דגש..
בשביל מה לעבוד על אמות לא הבנתי? ואיפה הדדליפט? ביד קידמית במקום הכפיפה על הירך תכניס פטישים. בחזה אני אישית ממליץ לגוון בין הימים. ז"א יום אחד בנצ', יום אחד דאמבלים. יום אחד פלייס במכונה, יום אחד פלייס בכבלים. יום אחד חזה עליון עם מוט, יום אחד עם דאמבלים - מבין? כדי "לבלבל" את הגוף. בגב הייתי מעיף את הפולי הזה ועושה מתח כמו בנאדם. במקום המסור שזה אותו דבר כמו הבנט אובר הייתי עושה Tbar. ואישית אני חושב שזה טיפה יותר מידי לתאומים. לדעתי תעשה 4-5 סטים של 10-15. בהצלחה ואל תשקיע יותר מידי, יבוא אדון צה"ל ויקח לך הכל :) |
ציטוט:
יש פה המון דברים נכונים וגם יצא לי לחשוב על כל אחד מהם ואני עדיין חושב עליהם... לעומת זאת אני רוצה לאמן אמות זה לא מפריע לי או משהו אז אין שום בעיה להכניס את זה חשבתי על להשים פטישים וככה גם בעצם לאמן גם קדמית וגם אמות אבל לא אוהב מעדיף תרגיל אחר עם הזמן נגוון. דדליפט אני מוותר כי משום מה כואב לי הגב ללא קשר לטכניקה או משהו הגב שלי תמיד תפוס וכואב.... לגבי חזה את הצודק במאה אחוז חשבתי על זה ואני חושב שאני אעשה את זה באמת. גב פולי כמו מתח ומתח זה תרגיל וותיק אצלי כבר המון המון זמן שאני כבר לא יכול לעלות ולראות אותו בכלל זה אני חייב לגוון והדבר היחידי שקרוב למח זה הפולי עליון... לגבי ה-TBAR והמסור גם על זה חשבתי כי גם יש לי הרבה תרגילים עם אותה תנועה האמת וללא קשר חשבתי אולי לגוון שבוע מסור שבוע TBAR מה אתה אומר ? ואל תדאג לתאומים אני רוצה לקרוע אותם םא אני ארגיש שזה הרבה אני ארד מזה :] אל תדאג לי יש לי עוד הרבה זמן להגיע לצה'ל :] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ