![]() |
כן אותך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
נשאר לי עוד שבועיים עד עכשיו אני רץ ריצה איטיתכזאת בסלאו מושן, מהירות 7 ושיפוע 6 ככה בהליכון אצלנו אתה יכול למדוד את הדופק אצלי בערך זה בין 161 ל- 170 45-52 דקות פעם בשבוע אתה ממליץ להוריד קצת את הדופק כדי לא לשרוף שריר ?? עד עכשיו ירדתי יפה מאוד בשומן אך האם ירדתי בשריר ?? אין לי כל כך אינדיקציה לזה אלא רק בתרגיל אחד מכל התרגילים שאני מבצע (מתח) ירדתי קצת במשקלים בשאר התרגילים עליתי קצת, לא משמעותי, במשקלים אני משתמש בקריאטין בימי העמסה יכול להיות שזה עוזר בשמירה על מסת השריר אז לשנות משהו ? דרך אגב אני בן 20 אז 70% מהדופק המקסימלי שלי אמור להיות 140 |
קודם כל, עדיף לעשות פחות מ65% מהמקס'.
וכן, אני ממליץ להוריד אם אתה מאמן רגליים- אם לא, זה לא רלוונטי. הבעיה היא שאתה יכול להיות מדולל ולא להרגיש את זה, אז להזהר קצת |
אני מאמן רגליים
אז לא הבנתי להוריד ת'דופק קצת או לא? אבל חשבתי שככל שהדופק גבוה יותר ככה זה עוזר יותר לשרוף שומן עקשן וגם ככל שהעבודה יותר עצימה אתה שורף יותר קלוריות וככה אני מגדיל את הגרעון הקלורי שלי באותו יום, שזה מה שאני צריך לשאוף לו וכך הגוף משתמש יותר בשומן כמקור אנרגיה הלא כך הדבר ?? |
הכך כן הדבר
|
ציטוט:
|
חלק מהמטרה של הud2 היא לשרוף שומן עקשן דרך דיאטה דלת פחממות.
אממ תחשוב, אם הרגליים שלך ריקות מאנרגיה... עצימות גבוהה דורשת סוכר, והרבה (כי באופן טבעי-אתה רץ הרבה זמן לעומת סט רגליים) אז לא יהיה לך מאיפה לקחת את האנרגיה, וחלבוני השריר יתפרקו ויומרו לגלוקוז. ואני קראתי את Ud2 מזמן וזה היה ברפרוף, ככה שאל תתפוס אותי במלה ;) |
לא הבנתי כל כך הרי אז מקסימום השרירים ברגלים יפורקו-לא אכפת לי לא כזה ביג דיל או שנראה לי שבכלל לא הבנתי מה שאמרת עריכה : אוקיי עכשיו הבנתי את המחשבה שלך בשבוע הבא אני נסה להוריד קצת את הדופק בריצה או להוריד את כמות הסטים לרגליים גם ככה נשאר לי עוד שבועים לסיום הud2 ככה שאם זה גורם לשריפת שריר אז הנזק כבר נעשה עד עכשיו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ